Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Livitom ama bu benim rengime çok çok benziyor...akannehir (ilk foto)
online olunca sana özel mesaj atıcam kuzum...:lepi:

Loreal Casting Çikolata karamel.
opuyorumnanaktan

Liv, birinciyi beğendim, gerçi birbirlerine çok benziyorlar, eğer açık tenliysen bakır tonlu kahveler de yakışır

Liv, birinciyi beğendim, gerçi birbirlerine çok benziyorlar, eğer açık tenliysen bakır tonlu kahveler de yakışır
bende 2. daha çok begendim aslında boshayallersmile baya açık tenliyim
canım bu kızıldan zıyade karamel gıbı.Sen en son golge yaptırmıssın sanırım.Sacımın tamamını boyatamam dıyordun,vazmıgectin tatlım

vallaha güzelim hep öyle diyordum ama vazgeçtim gibi =) sürekli fikrimde degişiyor akannehir aslında kastaneyide çok istiyorum oooooof çok kararsızım ohaoldumsmile

ay cok zor karar vermek ikisi arasinda ben bakir diorum sanirim :) :asigim:

Ayh hayır!!! Heidi Montag'ın eski hali çirkin değil bence! bu kızdan çok daha çirkin bir sürü ünlü-ünsüz insan var,
Ameliyatlardan sonra barbie bebek gibi olmuş, ama ameliyatsız da hoşmuş, şimdi seksi olmuş :) makyajı zaten güzel!

goruntusu cok ıyı degıl,ondan dedım :) birde cok uzak cekım ya yuze

ya evt malesef haklisin ama kate moss gorunce dayanamadim sempatiksalakcinni

bu arada emily ya cok tatli kiz the young victorio da bayildim bayildim. oncesinde de severdim zaten bi de karakteri de cok ii gibi gelio bana nedense mutevazi bi tip :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…