Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sıradan evet ama ınan bana bu sıradan rengı bulana kadar ınsanın canı cıkıyor :)

simsiz bir mercan..bulması oyle zor ki..

sıradan evet ama ınan bana bu sıradan rengı bulana kadar ınsanın canı cıkıyor :)

simsiz bir mercan..bulması oyle zor ki..

şimdi birsey dicem güzelim ama lütfen kızma eyvahedigeldismile

mutlaka ona benzer rujun vardır ...bütün glosslarını dolabından çıkartıp döksen masaya harbiden bulursun birseyler

donutcum çok iddialı bir renk. ben ztn kızıl ve siyah saç tonlarını en çok beyaz tenlilere yakıştırıyorum. bal rengi gözlerine ve beyaz tenine yakışacağınız düşünüyorum :)

bu renk sac ıstıorummmmmmmmmmm
acaba bal rengi gozle ve beyaz tenle gıder mı kızlarrrrrrr

bence cok guzel gider donutcim zemuszemus bal rengi gozle bu renkler cok guzel oluo tam irish gibi olursun. ben de beyazim gozlerim de acik kahve-bal gibi bise bi ara bu tarz bi renk yapmistim tepkiler guzeldi hep gozlerle cok uydugu soylediler. bence sahane uyum oluo. boshayallersmile bu arada benm yaptigim ton daha acigi idi ama bu renk skalasi bence bal rengi gozlere cuk oturuo, :)

aa bambamcım o zamandan fotoların duruyorsa mail atar mısın :)

ah keske hic yok cok cok eski lise son yaziydi :gitme: kisa bi donem kullanmistim sonra baska renkler denemeye basladim. digital foto hic yok cok cok ozurler. belki dier digital olmayan fotolarda vardir ama eski fotolarimda hep TR de biraktim :gitme:
ama disarda kadinlar hep cevirip yorum yapmisti o zmn cok uymus gozlerle die. bilmiyorumkismile
ben de pcde soole bi foto var kesinlikle cok begenip kaydetmistim onu paylasiyim bari cok cok hos duruo bence.

donutcum 2 mizde kızıl olacagız galiba bende kızıl dusunuyorum boshayallersmile

bu saç renkleri nedir canlar

bir de sizce hangisi güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…