• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bunlarda benden bir kaç fotoğraf..

Eklentiler

• $3433182668_f1e9930355_o.jpg
    $3433182668_f1e9930355_o.jpg
    189,6 KB · Görüntüleme: 69
$536397_495443410474545_2121899095_n.jpg $246483_280015315453058_2119280064_n.jpg

Bu kızın sade makyajı çok hoşuma gidiyor :) bende en fazla eyeliner sürüyorum , yoksa sadece kalem başka hiç bişeye gerek kalmıyo :)

maritsa,size bir şey soracağım.özel mesaj yazamıyorum henüz.acaba resimi büyük nasıl koyuyorsunuz.benim hep küçük oluyorda..yardımcı olursanız çok sevinirim

Ruj çok güzelmiş :( şimdi ara dur bu ruju offfff :1:

Ben göz makyajını pek sevmiyorum kızlar :26: beceremem de zaten .

Böyle bildiğin canlı renkler varsa bana da söyler misin maritsa marka ve no olarak?
Ama ben mat tercih ederim hep.
Ruj dışında kalem de önerebilirsin. Kalemi daha çok severim dudakta.

Senin göz yapın nasıl bu arada?
Göz kapağın mesela açık mı monolid misin yoksa?
Miranda'nın göz şekline baktığımda makyaj yapılmasa da olur diye düşünüyorum ben.
Göz kapağı açık değil. Bir rimel yetiyor böyle olunca. Bir de canlı rujla tamamladığında süper oluyor.

Böyle bildiğin canlı renkler varsa bana da söyler misin maritsa marka ve no olarak?
Ama ben mat tercih ederim hep.
Ruj dışında kalem de önerebilirsin. Kalemi daha çok severim dudakta.

Senin göz yapın nasıl bu arada?
Göz kapağın mesela açık mı monolid misin yoksa?
Miranda'nın göz şekline baktığımda makyaj yapılmasa da olur diye düşünüyorum ben.
Göz kapağı açık değil. Bir rimel yetiyor böyle olunca. Bir de canlı rujla tamamladığında süper oluyor.

Eve gidince hepsini yazayım sana :) marka ve no.ları ile tabii ki .

Geneli mattır zaten :1: hiç açık renk ,pembe tonlarında bir rujum bile yoktur .

Göz kapağım açık .Lana'nın gibi sanki emin olamadım ,beni gören arkadaşlar daha iyi bilir. :50: ama benim kaşlarım düz işte.
Yakışmamakla ilgisi yok aslında .Sanki göz makyajı bütün masumiyeti alıyormuş gibi geliyor :26: belki ondan sevmedim hiçbir zaman.
Ne saçma düşünce değil mi :)

Son düzenleme:
Eve gidince hepsini yazayım sana :) marka ve no.ları ile tabii ki .

Geneli mattır zaten :1: hiç açık renk ,pembe tonlarında bir rujum bile yoktur .

Göz kapağım açık .Lana'nın gibi sanki emin olamadım ,beni gören arkadaşlar daha iyi bilir. :50: ama benim kaşlarım düz işte.
Yakışmamakla ilgisi yok aslında .Sanki göz makyajı bütün masumiyeti alıyormuş gibi geliyor :26: belki ondan sevmedim hiçbir zaman.
Ne saçma düşünce değil mi :)

Benim de pembe rujum yoktur. Hiç sevmem, bana da yakışmaz zaten.
Ama pembe ve kahve karışımı bir ton vardır ya, bilirsin doğal duruyor, o tarz renkleri seviyorum.

Lana'nınki gibiyse yakışır göz makyajı. Yoo saçma değil. Hatta doğru da. Göze makyaj yapmayınca masumiyeti vurguluyorsun bence.
Ama göz tipin makyajsızlığa uygunsa tabi. Herkese yakışmıyor sıfır göz makyajı ile gezmek bana göre.
Bazı gözler makyaj istiyor. Benim de açık göz kapağım.

Çok özenle meakyaj yaparım ve inan ki masumiyetime masumiyet katıyor. Zaten dramatic eyes diye geçer adı üstünde kalın eyeliner çekimi. Bende de etkisi öyle oluyor. Lana'da da aynı bence.

Tamam bekliyorum o zaman markaları,numaraları. :))

Back