- Konu Sahibi BeyazPerim
- #6.701
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de pembe rujum yoktur. Hiç sevmem, bana da yakışmaz zaten.
Ama pembe ve kahve karışımı bir ton vardır ya, bilirsin doğal duruyor, o tarz renkleri seviyorum.
Lana'nınki gibiyse yakışır göz makyajı. Yoo saçma değil. Hatta doğru da. Göze makyaj yapmayınca masumiyeti vurguluyorsun bence.
Ama göz tipin makyajsızlığa uygunsa tabi. Herkese yakışmıyor sıfır göz makyajı ile gezmek bana göre.
Bazı gözler makyaj istiyor. Benim de açık göz kapağım.
Çok özenle meakyaj yaparım ve inan ki masumiyetime masumiyet katıyor. Zaten dramatic eyes diye geçer adı üstünde kalın eyeliner çekimi. Bende de etkisi öyle oluyor. Lana'da da aynı bence.
Tamam bekliyorum o zaman markaları,numaraları. :))
Canım ben de pek beğenmem o kadını :) nette arattığımda o çıktı diye paylaştım burada.
Dramatic eyes makyajını anladım galiba eyelineri üstten ve ince bir şekilde çekeceğiz .Bugün denemelere başlayacayım diyeceğim ama hiç eyelinerim yok ve diplinerda yarına alayım bari .Bir de ıslak görüntü için simli far almayım dimi ?
Çok sanşlısın kirpiklerin gür ve sık sıksa .Benim düz ve azdır o yönden şanssızım işte.
Sağol öneriler için canım
Yok canım ne alaka simli far. Aiiyyy gündüz vakti simli far olur mu hiç! :O
Islak görünümü ben açık kahverengi göz kalemiyle elde ediyorum. Ki olay o zaten.
Sürdüğüm farlar mattır. Bordolar, mürdüm tonları kullanırım. Gözlerim ela çünkü.
Dene bakalım sana da yakışacak mı. :)) Annemin de kapağı açıktır mesela ama hiç olmuyor ona eyeliner.
Göz kapağının dokusu bi garip çünkü.
Kirpikler uzun ve gür şekilde bu makyajı tamamlamazsa kötü oluyor ama. :/
Bu arada mesaj kutun dolu. Marka ve numaraları belirttiğin için çok teşekkür ediyorum.