• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bende esasında koyu goz makyajlı gelin makyajı sevmıyorum ama saclara sekıl verıp saclarla oynama ımkanı olmayınca koyu göz makyajı gerekılılık oluyor bencede

evet evet aynen ben de bunu kastettim o yüzden türbanlı gelin olacaksanız dedim, bu topikte eski sayfalarda özellikle okypetenin koyduğu hafif grili göz makyajları şahane çok duru görünüyorlar çok beğenmiştim hatta kaydettim pc ye alkisalkisalkis

siyah makyaji tek gecerim en sevdigim makyaj siyahtir cok asil ve sade olur becerikli bir ele duserse,nehircigim bencede siyah ve hafif sedefli dumanli ve takme kirpikli guzel bir makyaj yaptir.ayrica berguzarin makyajini begenmedim kadinin kendisi oldukca itici zaten makyajla ikiye katlanmis bu olay.

poze_doutzen_kroes_pictures_celebrity_pics_14.jpg

Bence kesınlıkle bambamcım,yuzune bır kartlık gelmıstı.Koyu renkte sert gosterırı malum,o yuzden oldugunu dusunuyorum

Bence kesınlıkle bambamcım,yuzune bır kartlık gelmıstı.Koyu renkte sert gosterırı malum,o yuzden oldugunu dusunuyorum

aynen cnm bana da oole geldi sanki ondan yapmis die dusundum cunku doalligi seven bi kadin. :1shok: koyu saci tasimak cok kolay deil zaten eger ki cok acik tenliyse kisi.

Back