Eski sevgilimin arabasına bindim tam dükkanının önünde aradan 6 ay geçti ama hatırlar belki. Bir de adını öğrendim baktım facede ilişkisi yok yazıyo ama arkadaşım bi kızla kolkola gördüm dedi yani galiba sevgilisi var bu iş bittiAy nerden bilsin sevgilin olduğunu el ele ni gördu ki ??
Ayy cok heycanlı. Yani yiyecek icecek tarzi bisey mi satiyo ?
Yiyecekse kolay gelirken ugra giderken ugra.
Tatlı. Zaten eklemeyeceğim bi kızla kolkola görenler olmuş ilişkisi yok yazıyor ama emin olmadan bir şey yapmamDükkânında ne Satıyor ?
Bence dükkana git hem konuşma imkanın olur . Sosyal medya ac sonradan da belki o seni bulur . Çünkü şimdi hiç tanımadan eklesen ne diyeceksin ?
Tatlı. Zaten eklemeyeceğim bi kızla kolkola görenler olmuş ilişkisi yok yazıyor ama emin olmadan bir şey yapmam
Tatlı. Zaten eklemeyeceğim bi kızla kolkola görenler olmuş ilişkisi yok yazıyor ama emin olmadan bir şey yapmam
Maalesef geçen haftasonu dedi :)ne zaman görmüşler?
6 ay öncedir belki:))
ne zaman görmüş, nerde görmüş, nasıl kzmış,_?bikaç kere bi kızla gördüm bi kez koluna girmişti hatta
Geçen haftasonu görmüş. Kız kapalı güzel uzun boyluymuş aynı yaşlardaymış heralde hani küçük kardeşi falan da olamaz. Belki ablası da olabilir ama.Karşıdan karşıya geçerlerken kız koluna girmiş oğlanın konuşarak yürüyolarmışne zaman görmüş, nerde görmüş, nasıl kzmış,_?
Buldum ama hesabı gizli. Facede ilişkisi yok yazıyorİnstasını bul mutlaka
Sevgilisi varsa zaten illaki orda fotosu olur
Fake hesabım var istersen ekleyip bakalımBuldum ama hesabı gizli. Facede ilişkisi yok yazıyor
Teşekkür ederim ayrılmış mı sevgilisiFake hesabım var istersen ekleyip bakalım
Geçen bi üyede denedik adamın sevgilisi varken üyeyle 1 hafta sevgili gibi takılmış ekledik kabul etti kızı bulduk üye de kıza yazmıştı vs
Yok ayrılmadı kız Konya ovası bile utandı kızdanTeşekkür ederim ayrılmış mı sevgilisi
Bende bakmak için açtım sahte hesap da istek atmadım biraz çekiniyorum hatta konuyu bile sevgilisi varsa okursa diye tedirginim biraz
Ya ama işte ben o yüzden istemiyorum istek atmak. Kimsenin ayrılmasını istememYok ayrılmadı kız Konya ovası bile utandı kızdan
Bence ekle paylaşımlarına bak mutlaka.
Birşey yapmadın korkmana gerek yok :) sevgilisi yoksa o kardeşiyse kuzeniyse ve sırf bu ihtimaller yüzünden hayatının aşkını kaçırıyor da olabilirsin bide böyle düşün:)
Maalesef geçen haftasonu dedi :)
İyi de sen kıza ulaşmycaksın ki:)Ya ama işte ben o yüzden istemiyorum istek atmak. Kimsenin ayrılmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?