Bi tanışşak keşke hava atmasına da razıyım
Ne güzel bir hikaye inşallah benimki de sizinki gibi sonuçlanır
Evet dükkandan vazgeçtim iyiki konu açmışım. Geçerken bakış atıcam sadeceBence dükkanına gitmek için henüz erken. Kendinizi hevesli gibi göstermeyin. Sosyal medya kullansanız iyi olurmuş belki bir adım atardı. Açmayı düşünüyor musunuz?
Bir de eski sevgili konusunu hatırladığını sanmıyorum. Sorarsa dersiniz yoksa hiç oraları kurcalamayın.
Bu kişi sizden hoşlandıysa bir yolunu bulup sizi bulur. En olmadı karşınıza çıkar. :)
Sevgilisi olsa bakmazdı demiAmiiinn inşallah sakın pes etmee ve acele etmee. Bence en güzel zamanlar bu bakışma zamanlarıbizim üstünden 5yil oldu bin şükür arada heyecan istiyorum dediğimde napimm baska masaya geceyim bakisalim mi diyo tadini cikar kalp çarpıntının mide kramplarininn görecek miyim diye cabalarininn
Sevgilisi olsa bakmazdı demi
O da beğendiyse evin önünden falan geçerdi diye balkonda bekliyorum tüm gün ama göremiyorum arabayla da gidiyor olabilir tabi
Sevgilisi olsa bakmazdı demi
O da beğendiyse evin önünden falan geçerdi diye balkonda bekliyorum tüm gün ama göremiyorum arabayla da gidiyor olabilir tabi
Aaa bu sabah dükkanı açmaya kaçta geldiğini öğreniyim de ileride var ordan sabah ekmek gazete alıyomuş gibi gider geçerim yanındanAyy cok heyecanlibakkal makkal yok mu önünden gecsenizz
Aaa bu sabah dükkanı açmaya kaçta geldiğini öğreniyim de ileride var ordan sabah ekmek gazete alıyomuş gibi gider geçerim yanından7de çıkıyım bari balkona bakalım ne zaman gelecek
Hahahah tamam ya süper fikirAyy aynenn aynenaccık ta süslenn ama doğal ol abartma sabahin 7sinde bu ne süs demesin
Ricaa ederimmm hadii kolay gelsin sanaa :)) haberdar et bizleri deeHahahah tamam ya süper fikiriyiki konu açmışım teşekkür ederim
Bugün arkadaşımla görüşüyüm onun çevresi geniştir iki dkda buluverir
Yaaaaa kredi kartımla almak süpeeer bi fikir adımı görürrrrAğzı laf yapan bir arkadaşınız varsa ikna edin o alışveriş yapsın oradan. Sizde yanında girip en azından izleyin. Sonra aldığınız şeyde bir sorun olsun değişime gidin ama bu sefer yalnız git. Ya da değişim olamayack birşeyse geçen gün aldık ben çok beğendim bir tane de ben istiyorum deyin. Mümkünse kredi kartı kullanın. İsminizi görsün. Sonra sosyal medya açıp fotoğraf koyup bekleyin. Ben olsam böyle yapardım. Ama tabi ben siz biraz çekingensiniz diye öyle dedim. Yoksa gerçekten ben olsam giderim alışveriş yaparım sorular sorarım sohbet ederim :) internet satışınız var mı bir arkadaş soruyordu size yönlendireyim varsa derim mesela. Hatta ikinci girişimde elime yiyecek birşeyler alıp ikram ederim. Mesela üç beş kuru pasta, birkaç poğaça. Ben ikram edince ya kibarca hayır der ya da alıp çay söyler beraber yeriz. Denemeye değer yani. ben ilişkilerde bir adım atıp karşıdan da bir adım beklerim. Beğendiysem gider mutlaka dikkatini çekerim. Çekerdim yani evlendik bitti o işler :))
Tamam edicem :)Ricaa ederimmm hadii kolay gelsin sanaa :)) haberdar et bizleri dee
Evet dükkandan vazgeçtim iyiki konu açmışım. Geçerken bakış atıcam sadece
Sosyal medya açabilirim ama sevgilisi var mı diye araştırıyorum varsa direkt planlar iptalşimdilik swarm ve dükkana gitmeme önerileri geldi onları deneyeceğim
DeğilKomageneci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?