• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Ay nerden bilsin sevgilin olduğunu el ele ni gördu ki ??

Ayy cok heycanlı. Yani yiyecek icecek tarzi bisey mi satiyo ?
Yiyecekse kolay gelirken ugra giderken ugra.
Eski sevgilimin arabasına bindim tam dükkanının önünde aradan 6 ay geçti ama hatırlar belki. Bir de adını öğrendim baktım facede ilişkisi yok yazıyo ama arkadaşım bi kızla kolkola gördüm dedi yani galiba sevgilisi var bu iş bitti

Facede iliskisi yok yazmasi hayatinda biri olmadigini göstermez.Kimi icin disardan tek tabanca gibi görünmek cazip gelir ama aslaa yalniz degildir.Keza o tip bir erkekse sallayin gitsin.Hayatinda siz olursaniz bir gün basiniz agrir bu kesin!
Harici size bakislar yapmasi hayatinda biri olmadigini göstermez.Sizin bakislariniz ilgisini cekiyordur,hosuna gidiyordur vs. Aksi durumda mutlaka adim atardi.Sosyal medya sart degil ki bir bakar misiniz? 'a bakar bu is.Cekingen biri oldugunu sanmiyorum ticaret yapan insansa bir de hic zorlanacagini dusunmuyorum yani size bir sekilde ulasirdi en kotu ihtimal araya birini koyarak size ulasmaya calisirdi..
Belki de gözlemlemeye calisiyordur bilincli davranmak istiyordur bilemedim ama uzaktan uzaga da olmaz bu isler..Bence kendisinin adim atmasini bekleyin.Tamam özgüven iyi bir sey ama kolay kazanilan olmayin.Erkeklerin ve kadinlarin bakis acilari ayni degil maalesef.
Hatta kacan kovalanir.Kovalasin!!

Bu arada kol kola olmasi da sevgilisi oldugunu göstermez.El ele olmak daha özel bir durum.Kol kola iseler kuzeni olabilir arkadasi olabilir bir tanidigi akrabasi vs. Bence siz yine ufak ufak dikkatini cekmeye calisin ama kendinizi sapsal duruma düsürmeden.. :)
Muhabbet etmeden sosyal medya uzerinden eklemek sacma gelirdi bana sahsen ya da benim icin sosyal medya kullanmaya baslamasi eklemesi falan direk bana yaziyor derdim yani :)
Bir seyler almak icin gidin bakalim nasil bir elektrik olusacak tavri hali nasil olacak sonra beklemede kalin zamanla anlarsiniz nasilsa..

Dukkanin onunden gecerken sizi goruyor mu?Bakismak en guzel sinyal olur su durumda hatta ben olsam 2-3 gun sonra gulumseyerek basimla selam verirdim,sonucta komsusunuz:)

Dükkânında ne Satıyor ?
Bence dükkana git hem konuşma imkanın olur . Sosyal medya ac sonradan da belki o seni bulur . Çünkü şimdi hiç tanımadan eklesen ne diyeceksin ?
Tatlı. Zaten eklemeyeceğim bi kızla kolkola görenler olmuş ilişkisi yok yazıyor ama emin olmadan bir şey yapmam

Tatlı. Zaten eklemeyeceğim bi kızla kolkola görenler olmuş ilişkisi yok yazıyor ama emin olmadan bir şey yapmam

Kardeşi de olabilir. Genelde sevgililer el ele gider ama belli de olmaz tabi. En iyisi dediğiniz
gibi bir süre bekleyip gözlemlemeniz sanırım.

ne zaman görmüş, nerde görmüş, nasıl kzmış,_?
Geçen haftasonu görmüş. Kız kapalı güzel uzun boyluymuş aynı yaşlardaymış heralde hani küçük kardeşi falan da olamaz. Belki ablası da olabilir ama.Karşıdan karşıya geçerlerken kız koluna girmiş oğlanın konuşarak yürüyolarmış

İnstasını bul mutlaka
Sevgilisi varsa zaten illaki orda fotosu olur

Buldum ama hesabı gizli. Facede ilişkisi yok yazıyor
Fake hesabım var istersen ekleyip bakalım
Geçen bi üyede denedik adamın sevgilisi varken üyeyle 1 hafta sevgili gibi takılmış ekledik kabul etti kızı bulduk üye de kıza yazmıştı vs:KK53:

Fake hesabım var istersen ekleyip bakalım
Geçen bi üyede denedik adamın sevgilisi varken üyeyle 1 hafta sevgili gibi takılmış ekledik kabul etti kızı bulduk üye de kıza yazmıştı vs:KK53:
Teşekkür ederim ayrılmış mı sevgilisi
Bende bakmak için açtım sahte hesap da istek atmadım biraz çekiniyorum hatta konuyu bile sevgilisi varsa okursa diye tedirginim biraz :D

Teşekkür ederim ayrılmış mı sevgilisi
Bende bakmak için açtım sahte hesap da istek atmadım biraz çekiniyorum hatta konuyu bile sevgilisi varsa okursa diye tedirginim biraz :KK70:
Yok ayrılmadı kız Konya ovası bile utandı kızdan:D
Bence ekle paylaşımlarına bak mutlaka.
Birşey yapmadın korkmana gerek yok :) sevgilisi yoksa o kardeşiyse kuzeniyse ve sırf bu ihtimaller yüzünden hayatının aşkını kaçırıyor da olabilirsin bide böyle düşün:)

Yok ayrılmadı kız Konya ovası bile utandı kızdan:KK70:
Bence ekle paylaşımlarına bak mutlaka.
Birşey yapmadın korkmana gerek yok :) sevgilisi yoksa o kardeşiyse kuzeniyse ve sırf bu ihtimaller yüzünden hayatının aşkını kaçırıyor da olabilirsin bide böyle düşün:)
Ya ama işte ben o yüzden istemiyorum istek atmak. Kimsenin ayrılmasını istemem :KK30:

Back