- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zilde babanın annenin falan adı yazmıuor mu senin adını bilemez belki ? bi de zile bakmaya gelemez bence cesaret edip, sen orda geçe geçe aklına girmelisin:)4 ev yanımızda bir dükkan var sahibini çok beğeniyorum bi süredir izliyodum o kadar ama sadece bakmak. Geçende balkondayken benim evin önüne geldi bi arkadaşını görüp onunla konuşuyolardı tesadüf bende balkondaydım. Daha doğrusu ben görmedim onu başka yöne bakarken hani birinin size baktıgını hissedersiniz de bakarsınız ya hissettim ve beni izlediğini farkettim
Gözgöze gelince hemen gözlerimizi ayırdık. O günden sonra ben evden çıkınca dükkanın önünden geçerken bakıyor ama o kadar bende sadece geçerken görüyorum. Zilde adım var ama sosyal medya kullanmıyorum bakıp aradıysa bulamamış olabilir yani tabi baktıysa. Vitrinde adı yazar mı falan diye baktım yok. Bikaç arkadaşıma sordum ama tanımıyolar herkese de belli etmek istemiyorum. Ellerine baktım yüzüğü yok ama belki sevgilisi vardır duyarsa ayıp olur. Nerden bulabilirim ben bu adamı?
Dükkanına gidicem ama diyaloga girmeye hazır değilim. Sattıgı şeyi kendi hazırlıyor yani şundan istiyorum diyeceğim kendisine gözgöze geleceğiz nasıl bi tavrım olmalı
Not; 6 ay falan önce eski sevgilim beni almaya gelmişti tam dükkanın önüne park etmişti bende tam orda eski sevgilimin arabasına bindim o zaman görmüştü ama o zaman sevgilim oldugu için bu kişiye dikkat etmemiştim, belkide hala sevgilin var sanıp çekiniyo mudur
Geçen haftasonu görmüş. Kız kapalı güzel uzun boyluymuş aynı yaşlardaymış heralde hani küçük kardeşi falan da olamaz. Belki ablası da olabilir ama.Karşıdan karşıya geçerlerken kız koluna girmiş oğlanın konuşarak yürüyolarmış
Benim de boyle bir olayim var hatta konu actim benimki olumsuz oldu malesef sevgilisi varmis siz gorusmeye basladiniz miAyy ayni sey benim basimda da var hatta konu acmayi planliyordum bir ara,cok heyecanli gercekten heleki gidip o kontagi kurduktan sonrasi daha fena haftanin iki gunu istemsizce orada buluyorum kendimi
aslında bir karara bağlanması-olumlu veya olumsuz - çok iyi ,belirsizlik yoruyor insanı benimkinin sevgilisi yok, ilgisi de var, olay benim ışık yakmama bağlı fakat benim takıldığım yerse eğitim farkıBenim de boyle bir olayim var hatta konu actim benimki olumsuz oldu malesef sevgilisi varmis siz gorusmeye basladiniz mi
Amacım sizi ümitsizliğe düşürmek değilde yazmadan geçemedim bende bi senedir bakiştiğim hatta bana bakan sürekli bi çocuk vardi ben öyle dikkatli bakmazdim o baktikca dikkatimi çekti benimde hoşuma gitmedi değil eh dedim sevgilisi olsa bakmazdi neyse muhabbet kurmaya basladik derken numarami aldi meğer adamin sevgilisi varmis o yüzden dikakt et canm umarim seninki böyle çıkmaz4 ev yanımızda bir dükkan var sahibini çok beğeniyorum bi süredir izliyodum o kadar ama sadece bakmak. Geçende balkondayken benim evin önüne geldi bi arkadaşını görüp onunla konuşuyolardı tesadüf bende balkondaydım. Daha doğrusu ben görmedim onu başka yöne bakarken hani birinin size baktıgını hissedersiniz de bakarsınız ya hissettim ve beni izlediğini farkettim
Gözgöze gelince hemen gözlerimizi ayırdık. O günden sonra ben evden çıkınca dükkanın önünden geçerken bakıyor ama o kadar bende sadece geçerken görüyorum. Zilde adım var ama sosyal medya kullanmıyorum bakıp aradıysa bulamamış olabilir yani tabi baktıysa. Vitrinde adı yazar mı falan diye baktım yok. Bikaç arkadaşıma sordum ama tanımıyolar herkese de belli etmek istemiyorum. Ellerine baktım yüzüğü yok ama belki sevgilisi vardır duyarsa ayıp olur. Nerden bulabilirim ben bu adamı?
Dükkanına gidicem ama diyaloga girmeye hazır değilim. Sattıgı şeyi kendi hazırlıyor yani şundan istiyorum diyeceğim kendisine gözgöze geleceğiz nasıl bi tavrım olmalı
Not; 6 ay falan önce eski sevgilim beni almaya gelmişti tam dükkanın önüne park etmişti bende tam orda eski sevgilimin arabasına bindim o zaman görmüştü ama o zaman sevgilim oldugu için bu kişiye dikkat etmemiştim, belkide hala sevgilin var sanıp çekiniyo mudur
Nedense konuyu okuyunca yuzume Bı gulumseme geldi. Bu heyecanlar cok guzel dır. Ha canım bu arada benimde ıkı erkek kRdesım var bende hep kollarına girerim dısardayken bence hemen umudunu kesme, biraz daha gözlemle derim4 ev yanımızda bir dükkan var sahibini çok beğeniyorum bi süredir izliyodum o kadar ama sadece bakmak. Geçende balkondayken benim evin önüne geldi bi arkadaşını görüp onunla konuşuyolardı tesadüf bende balkondaydım. Daha doğrusu ben görmedim onu başka yöne bakarken hani birinin size baktıgını hissedersiniz de bakarsınız ya hissettim ve beni izlediğini farkettim
kesinlikle yoruyor ben de belirsizlikten nefret ederim. hmm içine sinmedi sanırım eğitim durumunu sonradan mı öğrendin nasıl bir fark var ki :)aslında bir karara bağlanması-olumlu veya olumsuz - çok iyi ,belirsizlik yoruyor insanı benimkinin sevgilisi yok, ilgisi de var, olay benim ışık yakmama bağlı fakat benim takıldığım yerse eğitim farkı
bu ne genişlik ya adama bak nasıl erkekler var dikkat etmek gerek ciddenAmacım sizi ümitsizliğe düşürmek değilde yazmadan geçemedim bende bi senedir bakiştiğim hatta bana bakan sürekli bi çocuk vardi ben öyle dikkatli bakmazdim o baktikca dikkatimi çekti benimde hoşuma gitmedi değil eh dedim sevgilisi olsa bakmazdi neyse muhabbet kurmaya basladik derken numarami aldi meğer adamin sevgilisi varmis o yüzden dikakt et canm umarim seninki böyle çıkmaz
şu kritik yaşlarda olasiliklarla yaşamak ömrü çürutmek gibi geliyor biraz siz atak davranıp kurtulmussunuz ne güzel :) ben lisans mezunuyum ve su an sınava hazırlanıyorum ,bir ay kaldı çok önemli bir evredeyim hayatimda öte yandan yüksek lisans için de bu yıl planlarım var ,lakin kişilik olarak cok beyefendi olan ve canayakinligiyla gönlümü kurcalayan bu beyefendi lise mezunu (aslında tam net değil ) ve su an ki kişisel planı da girişimcilik üzerine cikarimlarima göre ,işletme kurmak gibi, tabi o da bu yolda kendine oldukça kazanımlar sağlayacaktır fakat bu başarıyla sonuclanmayadabilir, bir diğer konu da arkadaş çevresi de şimdiki konumuna göre sekillenmis ve öyle de kalabilir, kalbimle beynim arasında çetin bir savaş halindeyim yanikesinlikle yoruyor ben de belirsizlikten nefret ederim. hmm içine sinmedi sanırım eğitim durumunu sonradan mı öğrendin nasıl bir fark var ki :)
atak yaptım iyi de keşke olumlu olsaydı ben de üniversiteden mezun oldum artık hayatımın güzel evrelerine geçmek istiyorum bi sevdicek de olsa süper olacakanladım kalple beyin arasında kalmak çok zor Allah yardımcın olsun inşallah mutlu olacağın en doğru kararı verirsinbeyefendi çalışkan evini geçindirecek birine benziyorsa karakteri hoşuna gittiyse denemekten zarar gelmez benceşu kritik yaşlarda olasiliklarla yaşamak ömrü çürutmek gibi geliyor biraz siz atak davranıp kurtulmussunuz ne güzel :) ben lisans mezunuyum ve su an sınava hazırlanıyorum ,bir ay kaldı çok önemli bir evredeyim hayatimda öte yandan yüksek lisans için de bu yıl planlarım var ,lakin kişilik olarak cok beyefendi olan ve canayakinligiyla gönlümü kurcalayan bu beyefendi lise mezunu (aslında tam net değil ) ve su an ki kişisel planı da girişimcilik üzerine cikarimlarima göre ,işletme kurmak gibi, tabi o da bu yolda kendine oldukça kazanımlar sağlayacaktır fakat bu başarıyla sonuclanmayadabilir, bir diğer konu da arkadaş çevresi de şimdiki konumuna göre sekillenmis ve öyle de kalabilir, kalbimle beynim arasında çetin bir savaş halindeyim yani
Facebookta ilişkisi yok yazıyor evli olsa bu ikisinden biri olurdu heralde hem facesinde fotoları herkese açık ailesiyle yaşadıgı belliYuzuk yok diyerek evli degil cikarimi yapmak yanlis takmayan cok var bunu belirtmek istedim bu bey veya baskasi umarim dogru kisiyi bulursunuz :)
Evet çok etkilendim ama onu nasıl etkilerim bilmiyorum. Sevgilisi yok galiba sosyal medyada hem ilişkisi yok yazıyor hemde hiç kızla foto yokBaya etkilenme var sizde. Sevgiliniz olduğunu düşünmesi üzüyor sizi. Neyse bence güzel olacak bu işin sonu
Tanıyan arkadaşımın kardeşinden baktık hiç kızla foto yok. Facede de herkese açıktı orda da yok ama oğlanın büyük ihtimalle benden haberi yok geçerken bakıyor ama evin önünden geçerken bakmıyor 3.kattayım ben o gün baktıgında belkide ordan geçen kızla balkondaki kızın aynısı oldugunu anlamadı mı yani benim aynı kişi oldugumu acabaaİyi de sen kıza ulaşmycaksın ki:)
Sadece fotolara bakacaksın sevgilisi varsa fotosu da vardır illaki:)
Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirimAyy ayni sey benim basimda da var hatta konu acmayi planliyordum bir ara,cok heyecanli gercekten heleki gidip o kontagi kurduktan sonrasi daha fena haftanin iki gunu istemsizce orada buluyorum kendimi