- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirim
Ben olsam hergün tatlı alırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirim
O zaman yoktur. Bence dükkana gidin ne olcakEvet çok etkilendim ama onu nasıl etkilerim bilmiyorum. Sevgilisi yok galiba sosyal medyada hem ilişkisi yok yazıyor hemde hiç kızla foto yok
Ya işte çok dikkat çeken bi tip bayağı yakışıklı vücutlu bişe öyle yapan çok kız vardır dikkatini çekmek onun bana bakmasını sağlamak istiyorum hem sevgilisi var mı yok mu emin de değilim foto paylaşmamış ilişkisi yok yazıyo ama belli de olmazBen olsam hergün tatlı alırdım
Dükkana giden çok kız vardır ama nasıl ilgisini çekebilirim o da bana baksın. Şimdilik hergün önünden geçiyorumO zaman yoktur. Bence dükkana gidin ne olcak
Ya işte çok dikkat çeken bi tip bayağı yakışıklı vücutlu bişe öyle yapan çok kız vardır dikkatini çekmek onun bana bakmasını sağlamak istiyorum hem sevgilisi var mı yok mu emin de değilim foto paylaşmamış ilişkisi yok yazıyo ama belli de olmaz
Çok umutsuz benim işOrtak bi tanıdık şartt
Hiç birşey olmaz. Tatlı alın 1 gün arayla da olur. Sonra ister istemez soracaktır. Tatlıyı çok mu seviyorsunuz falan diye. Oradan olur muhabbetYa işte çok dikkat çeken bi tip bayağı yakışıklı vücutlu bişe öyle yapan çok kız vardır dikkatini çekmek onun bana bakmasını sağlamak istiyorum hem sevgilisi var mı yok mu emin de değilim foto paylaşmamış ilişkisi yok yazıyo ama belli de olmaz
Git otur tatlı çay söyleÇok umutsuz benim iş
Tamam bayramdan sonra tatlınakmaya gidicem kredi kartıyla ödüycem ki adımı öğrensin birilerine sorarsa duyarımHiç birşey olmaz. Tatlı alın 1 gün arayla da olur. Sonra ister istemez soracaktır. Tatlıyı çok mu seviyorsunuz falan diye. Oradan olur muhabbet
Ayy evet orda oturup mu yesemGit otur tatlı çay söyle
Muhabbet açar belki
Ayy evet orda oturup mu yesem
Varsa direkt biter benim için zaten. Şuan balkondayım o da dükkanda aah ahEn iyi öyle de gözlemlersin
Umarım sevgilisi yoktur
Varsa sorun
Görüyor mu seniVarsa direkt biter benim için zaten. Şuan balkondayım o da dükkanda aah ah
Hayır 4 bina var arada kafamı uzatınca kapının önündeki çimen halı görünüyor dükkanın karşısında da motorsikleti varGörüyor mu seni
Heh aynen. Ondan sonra gelişmeler olur inşallah hayırlı yönde. Bu hayatta hoşlandın mi sansina deniycen.Tamam bayramdan sonra tatlınakmaya gidicem kredi kartıyla ödüycem ki adımı öğrensin birilerine sorarsa duyarım
Allah seniiiHayır 4 bina var arada kafamı uzatınca kapının önündeki çimen halı görünüyor dükkanın karşısında da motorsikleti var
Koşş kapatmadan gitBirazdan kapatır yarın bayram oldugu için tatlı alanlar oluyor galiba geçerken görüyüm diye tünedim buraya
Evet haklısın heyecanlandım inşallah o da etkilenirHeh aynen. Ondan sonra gelişmeler olur inşallah hayırlı yönde. Bu hayatta hoşlandın mi sansina deniycen.
Bakış atmış zaten. Hayatinda kimse yoksa umarız yoktur, Gerisi gelirEvet haklısın heyecanlandım inşallah o da etkilenir