• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Ben olsam hergün tatlı alırdım :KK70:
Ya işte çok dikkat çeken bi tip bayağı yakışıklı vücutlu bişe öyle yapan çok kız vardır dikkatini çekmek onun bana bakmasını sağlamak istiyorum hem sevgilisi var mı yok mu emin de değilim foto paylaşmamış ilişkisi yok yazıyo ama belli de olmaz o_O

Ya işte çok dikkat çeken bi tip bayağı yakışıklı vücutlu bişe öyle yapan çok kız vardır dikkatini çekmek onun bana bakmasını sağlamak istiyorum hem sevgilisi var mı yok mu emin de değilim foto paylaşmamış ilişkisi yok yazıyo ama belli de olmaz o_O

Ortak bi tanıdık şartt

Hiç birşey olmaz. Tatlı alın 1 gün arayla da olur. Sonra ister istemez soracaktır. Tatlıyı çok mu seviyorsunuz falan diye. Oradan olur muhabbet

Birazdan kapatır yarın bayram oldugu için tatlı alanlar oluyor galiba geçerken görüyüm diye tünedim buraya :D

Back