• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Bi tanışşak keşke hava atmasına da razıyım :KK70:
Ne güzel bir hikaye inşallah benimki de sizinki gibi sonuçlanır :KK36:

Amiiinn inşallah sakın pes etmee ve acele etmee. Bence en güzel zamanlar bu bakışma zamanları :KK200: bizim üstünden 5yil oldu bin şükür arada heyecan istiyorum dediğimde napimm baska masaya geceyim bakisalim mi diyo :KK70:tadini cikar kalp çarpıntının mide kramplarininn görecek miyim diye cabalarininn

Ağzı laf yapan bir arkadaşınız varsa ikna edin o alışveriş yapsın oradan. Sizde yanında girip en azından izleyin. Sonra aldığınız şeyde bir sorun olsun değişime gidin ama bu sefer yalnız git. Ya da değişim olamayack birşeyse geçen gün aldık ben çok beğendim bir tane de ben istiyorum deyin. Mümkünse kredi kartı kullanın. İsminizi görsün. Sonra sosyal medya açıp fotoğraf koyup bekleyin. Ben olsam böyle yapardım. Ama tabi ben siz biraz çekingensiniz diye öyle dedim. Yoksa gerçekten ben olsam giderim alışveriş yaparım sorular sorarım sohbet ederim :) internet satışınız var mı bir arkadaş soruyordu size yönlendireyim varsa derim mesela. Hatta ikinci girişimde elime yiyecek birşeyler alıp ikram ederim. Mesela üç beş kuru pasta, birkaç poğaça. Ben ikram edince ya kibarca hayır der ya da alıp çay söyler beraber yeriz. Denemeye değer yani. ben ilişkilerde bir adım atıp karşıdan da bir adım beklerim. Beğendiysem gider mutlaka dikkatini çekerim. Çekerdim yani evlendik bitti o işler :))

Bence dükkanına gitmek için henüz erken. Kendinizi hevesli gibi göstermeyin. Sosyal medya kullansanız iyi olurmuş belki bir adım atardı. Açmayı düşünüyor musunuz?

Bir de eski sevgili konusunu hatırladığını sanmıyorum. Sorarsa dersiniz yoksa hiç oraları kurcalamayın.

Bu kişi sizden hoşlandıysa bir yolunu bulup sizi bulur. En olmadı karşınıza çıkar. :)
Evet dükkandan vazgeçtim iyiki konu açmışım. Geçerken bakış atıcam sadece :D
Sosyal medya açabilirim ama sevgilisi var mı diye araştırıyorum varsa direkt planlar iptal :( şimdilik swarm ve dükkana gitmeme önerileri geldi onları deneyeceğim

Amiiinn inşallah sakın pes etmee ve acele etmee. Bence en güzel zamanlar bu bakışma zamanları :KK200: bizim üstünden 5yil oldu bin şükür arada heyecan istiyorum dediğimde napimm baska masaya geceyim bakisalim mi diyo :KK70:tadini cikar kalp çarpıntının mide kramplarininn görecek miyim diye cabalarininn
Sevgilisi olsa bakmazdı demi :KK42:
O da beğendiyse evin önünden falan geçerdi diye balkonda bekliyorum tüm gün ama göremiyorum arabayla da gidiyor olabilir tabi

Ayy cok heyecanli :KK70: bakkal makkal yok mu önünden gecsenizz
Aaa bu sabah dükkanı açmaya kaçta geldiğini öğreniyim de ileride var ordan sabah ekmek gazete alıyomuş gibi gider geçerim yanından :KK70: 7de çıkıyım bari balkona bakalım ne zaman gelecek :KK70:

Aaa bu sabah dükkanı açmaya kaçta geldiğini öğreniyim de ileride var ordan sabah ekmek gazete alıyomuş gibi gider geçerim yanından :KK70: 7de çıkıyım bari balkona bakalım ne zaman gelecek :KK70:

Ayy aynenn aynen :D accık ta süslenn ama doğal ol :D abartma sabahin 7sinde bu ne süs demesin :D

Ayy aynenn aynen :KK70: accık ta süslenn ama doğal ol :KK70: abartma sabahin 7sinde bu ne süs demesin :KK70:
Hahahah tamam ya süper fikir :D iyiki konu açmışım teşekkür ederim
Bugün arkadaşımla görüşüyüm onun çevresi geniştir iki dkda buluverir

Ağzı laf yapan bir arkadaşınız varsa ikna edin o alışveriş yapsın oradan. Sizde yanında girip en azından izleyin. Sonra aldığınız şeyde bir sorun olsun değişime gidin ama bu sefer yalnız git. Ya da değişim olamayack birşeyse geçen gün aldık ben çok beğendim bir tane de ben istiyorum deyin. Mümkünse kredi kartı kullanın. İsminizi görsün. Sonra sosyal medya açıp fotoğraf koyup bekleyin. Ben olsam böyle yapardım. Ama tabi ben siz biraz çekingensiniz diye öyle dedim. Yoksa gerçekten ben olsam giderim alışveriş yaparım sorular sorarım sohbet ederim :) internet satışınız var mı bir arkadaş soruyordu size yönlendireyim varsa derim mesela. Hatta ikinci girişimde elime yiyecek birşeyler alıp ikram ederim. Mesela üç beş kuru pasta, birkaç poğaça. Ben ikram edince ya kibarca hayır der ya da alıp çay söyler beraber yeriz. Denemeye değer yani. ben ilişkilerde bir adım atıp karşıdan da bir adım beklerim. Beğendiysem gider mutlaka dikkatini çekerim. Çekerdim yani evlendik bitti o işler :))
Yaaaaa kredi kartımla almak süpeeer bi fikir adımı görürrrr:KK71: teşekkür ederim bunu da yazdım bi kenara. Ama sattığı şey zaten yiyecek bir şey yani değişim falan da olmuyo :(

Evet dükkandan vazgeçtim iyiki konu açmışım. Geçerken bakış atıcam sadece :KK70:
Sosyal medya açabilirim ama sevgilisi var mı diye araştırıyorum varsa direkt planlar iptal :KK43: şimdilik swarm ve dükkana gitmeme önerileri geldi onları deneyeceğim

Hayırlısı artık. Temkinli olmakta fayda var :)

Dükkanı ara internetten satışınız var mı diye sor. Yada x bey siz misiniz diye yem at hayır ben y der aklıma da birşey gelmedi. Dükkanın ismini bütün sosyal medyada aratın google a yazın. Ben olsam bunlarla uğraşmam direk gider alışveriş yaparım bir arkadaşım toplu sipariş vermek istiyor numaranıxı alabilir miyim derdim.

Arkadaşımla konuştum adını biliyomuş öğrendim. Sevgilisi var mı dedim bikaç kere bi kızla gördüm bi kez koluna girmişti hatta dedi. İnstagramdan baktım hesabı gizli ama facesinden baktım ilişkisi yok yazıyor

Ay nerden bilsin sevgilin olduğunu el ele ni gördu ki ??

Ayy cok heycanlı. Yani yiyecek icecek tarzi bisey mi satiyo ?
Yiyecekse kolay gelirken ugra giderken ugra.

Back