Dövme Beğendiğimiz Dövme Modellerini Paylasalım (Resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
04.JPG

ben bunu düşünüyorum sanırım :)

canım teşekkür ederim ama göbek bana ait değil öyle çekilmiş resmim yoktu ama bu dövmenin aynısı =)

olsun :) inşallah hep uğur getirsin sana :) ben de şu dallı budaklıyı önce bi kamuoyu yoklaması olsun diye geçici dövme olarak yaptırıp sonra orjinalleştirmeyi düşünüyorum :KK70:

olsun :) inşallah hep uğur getirsin sana :) ben de şu dallı budaklıyı önce bi kamuoyu yoklaması olsun diye geçici dövme olarak yaptırıp sonra orjinalleştirmeyi düşünüyorum :KK70:

bence hiç geçici yaptırma dövmeyi biranda karar verip yaptırmak lazım yoksa yaptıramıyosun :)

bende burda dövme ile ilgili bi sayfa yazı yokmu die araştırıp duruyordum.. bende dövme yaptırıcam ilk önce kızımı simgelesin die peri melek düşündüm ama bu gün eşimin verdiği son kararla rihanna nın yıldızlı dövmesini yaptırıcam.. 15 gün sonra umarım güzel olurr..:))

bayanlar benimde ensemde var yengeç burcunun sembolü 69 gibi duruyor ama olsun.
tavsiyem görünmeyen yerlerinize yapın sıkılmassınız.mesela ben iki ayna olmadan biri önümde diğeri arkamda dövmemi asla göremiyorum.:KK28:

yakın zamanda yaptırmayı düşündüğüm dövmeler; erkek melek, müzik temalı bir dövme ve bir ağaç dövmesi. bir de anneme sevgimi yansıtan bir dövme ama henüz onun nasıl olacağına karar veremedim.
benzer dövmeleri paylaşayım;

bunların dışında bir kaç yıl sonra belki şato, saat, horus gözü ve cherrycake de eklerim, vücudumda boş yer kalırsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
X