- 9 Aralık 2009
- 408
- 0
- Konu Sahibi BeyazPerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gün ben de bir dövme yaptırsam herhalde bu vav harfi olurdu dedim :) Burada görünce şimdi şaşırdım :) Bence çok güzel olur hangisi dersen eğer vav harfini yaptır derim.Yaptırırsan eğer fotosunu paylaşırsan sevinirim...
Ayy çok sevindim begenmenize :)anlamları zaten süperr eminim biliyosunzdurr ama tam net nereme yaptırıcagımı bulamadım:)foto paylaşırım tabi yaptırmak nasip olursa:)
Evet zor bir karar aslında en çok nereye yaptırmak istiyorsun? Ben omuz ya da elime olsun isterdim sanırım.Ben de isterim aslında ama pek cesaret edemem sanırım ama yaptırsam kesinlikle bu olurdu o kadar anlamlı ki...
Omuz suan kafama yattı :)Bende git geller yaşıorm ama cok anlamlı bişy oldugu için hayatım boyunca taşıyabılırm die dusunuorm we kimsede olmayan bişy olucak emınım senin dısındaa
:)Evet ya kimsede olmayan bir şey düşünürken ne güzel sadece bende olacak demiştim ama yaptırmaya cesaret edemem.Ömür boyu hiç bıkmadan sıkılmadan taşıyabileceğin bir dövme ama :) Şimdiden hayırlı olsun diyorum senin için :)
benim gogsumde bu dovme var arkadaslar ama sadece siyah ve mor tonlarindan olusmus sekli.. yuzunu cok da guzel yapamadilar ama ben seviyorum bir de kiyafetten sadece bir kanadinin yarisi veya ucu gorunuyor, hosuma gidiyor oyle hafif gizemli
pek benim tarzım değil ama hoş durmuş
çok şahanemymişşşbenim gogsumde bu dovme var arkadaslar ama sadece siyah ve mor tonlarindan olusmus sekli.. yuzunu cok da guzel yapamadilar ama ben seviyorum bir de kiyafetten sadece bir kanadinin yarisi veya ucu gorunuyor, hosuma gidiyor oyle hafif gizemli
ay çok hoş görünüyorlar çok ilham verdi bana ya ailemin isimlerini bu tip sembol-işlem gibi şekillerle yazdırsam mı acaba?
bu arada beyaz tende ne kadar hoş duruyor dövmeler ya ben de beyaz sanardım kendimi ama buğdayım
ay çok hoş görünüyorlar çok ilham verdi bana ya ailemin isimlerini bu tip sembol-işlem gibi şekillerle yazdırsam mı acaba?
bu arada beyaz tende ne kadar hoş duruyor dövmeler ya ben de beyaz sanardım kendimi ama buğdayım