• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme Beğendiğimiz Dövme Modellerini Paylasalım (Resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
pek benim tarzım değil ama hoş durmuş

my_tatto_music_by_Glamorous_Bitch.jpg

bunlarda benden..... kelebek ve melek kanadı figürleri favorim .... düşünenlere fikir olabilir...:smiley-cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
ışte buda benim sol bileğimdeki yeni ve ilk dövmem ama yıldızlı dövemelere hastayım :)) Umarım yıldızlı bır dovmede nasıp olur :D Ayrıca benım kocam benımle dovme yaptırmaya geldı. Yanı beraber gıdıp ebatlarına karar verdık kocacıgımla :))

Kızlar ne yazıkkı ekleyemıyorum msjım az oldugundan ama sol kolumda patili dövmişim va:D

Son düzenleme:
bende eğer yükleyebildiysem bunu istiyorum belime :lepi: kolumda war omzumda war birde ayak bileğimde war çok sewiyorum dövmelerimiiidelikafadulden

Eklentiler

• $4127207973_6c6ffe617a.webp
    $4127207973_6c6ffe617a.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 178
Bende bunları beğeniyorum özellikle ashley simpson ın ayak bileğindeki kirazı ve lindsay lohan ın belindeki yazıyı çok istiyorum.

duvarların arkasındaki kadın iç dünyasını anlatıyo kadının dövme çok hoşuma gidiyor

rihanin bu dövmesine bayiliyorum
ama farkliliktan yana oldugum icin bunu cok begensemde yaptirmayi düsünmüyorum..

Ben buna bayılıyorum ya yaptırmayı düşündüğüm 2 resimden biri bu opuyorumnanaktan

Back
X