- 3 Şubat 2009
- 9.754
- 16.543
- 44
- Konu Sahibi BeyazPerim
kelebek buldukça atın kızlarrrrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkli dövmeleri pek sevmem ama bu çokkkkkkkk güzelmişcokacimcoook
Evet o gercekten cok sirin Nereye yaptirmayi düsünüyorsun peki?Minicik uğur böcegine bayıldım bende onu yaptırabilirim ,tabi ayağıma değil
Kızlar Sılanın dövmesi nasıl ? Melekli dövmeleri pek tutmam ama bu çok hoşmuş .
Bencede canım .Diğer omzunda da aynısından varmış .bence muhteşem
Bende yaptırmak istiorum dövme ama hç araştırmadm bu knuyu fiyatları ne kadar ortalama yaptıran arkadaşlar vardr acı oluyomu işlem sırasnda bide nerelerde yaptırılr sağlık acısından ônemli bu.bilgilendren olursa sevinrm
Bencede canım .Diğer omzunda da aynısından varmış .
Tribal ve melekli dövme arasında gidip geliyorum .
benim melekliler çok hoşuma gidiyor özellikle sırt bölgesinde livim sen nerene yaptırmayı düşünüyosun?
Bencede canım .Diğer omzunda da aynısından varmış .
Tribal ve melekli dövme arasında gidip geliyorum .
benim melekliler çok hoşuma gidiyor özellikle sırt bölgesinde livim sen nerene yaptırmayı düşünüyosun?
Tatlım ben omzumum sol tarafına düşünüyorum .İlk önce oraya bir dövme yaptırayım sonrasında el bileğimin içine ve ayak bileğime yaptırcam :26:
Sen düşünüyor musun canım
Kızlar Sılanın dövmesi nasıl ? Melekli dövmeleri pek tutmam ama bu çok hoşmuş .
Tatlım ben omzumum sol tarafına düşünüyorum .İlk önce oraya bir dövme yaptırayım sonrasında el bileğimin içine ve ayak bileğime yaptırcam :26:
Sen düşünüyor musun canım
evet livcim düşünüyorum bende ilk dövmem belime olucak benim sonra omuzlarıma melek kanatı düşünüyorum
evet livcim düşünüyorum bende ilk dövmem belime olucak benim sonra omuzlarıma melek kanatı düşünüyorum
Belinde nasıl birşey düşünüyorsun canım ?
sıla'nın boynunda da var çiçekli bi dövme o daha hoş bence
Hadi ya :26:Bende onu pek beğenmiyorum canım .