Dövme Beğendiğimiz Dövme Modellerini Paylasalım (Resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
bende bi tane daha düşünüyorum bu sefer ki boynuma olsun diyorum ama omzumdaki melek dövmesi ile nasıl bi uyum sağlar bi fikrim yok bu yüzden kararsızda kaldım aslında.

Kizlar bu nasil? Ben 4-5 yasindan beri kuslara sevdaliyim. Bir ara ornitolog yani kus bilimci olmayi bile düsündüm. Sizce bunu dövme olarak sirtimin sag üst tarafina yaptirsam olur mu? Tam beni yansitan bir dövme aslinda, cocukken az cizmedim bu biciriklarin resimlerini. Minicik bi disi sercecik. Cok begendim gercekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bi tane daha düşünüyorum bu sefer ki boynuma olsun diyorum ama omzumdaki melek dövmesi ile nasıl bi uyum sağlar bi fikrim yok bu yüzden kararsızda kaldım aslında.

canım senin dövmen nasıl?resimli olarak paylaşırsan çok sevinirim

çok hoşmuş canım seninkide

Peki ne uyar ki bunun yanına :d
Yazı şekil vs artık ne hoşuma giderse ve hangisi güzel durursa bunun yanına onu yaptırıcam
ama bundaki gibi acele etmicem biraz garip oldu bu çünkü

Peki ne uyar ki bunun yanına :d
Yazı şekil vs artık ne hoşuma giderse ve hangisi güzel durursa bunun yanına onu yaptırıcam
ama bundaki gibi acele etmicem biraz garip oldu bu çünkü

Dövmen cok güzelmis. Peri oldugu icin elf alfabesiyle yazilmis bir yazi hos durabilir.

Teşekkür ederim slania
Örnek bi kaç foto koyabilir misin peki :)

Tatlim alfabe bu:

Bunlar da bir kac isim örnegi:

Mesela Amelie'nin yazilisi böyle:

Gizemli ve fantastik. Ayrica japon alfabesi kadar klasik de degil. Google dan Elf alfabesi diye arat karsina cikan ilk sonuca tikla. Yukaridakiler örnek, sen istedigini yazdirabilirsin. Bir kadinin vücuduna cok yakisacagini düsünüyorum. Cok seviyorum bu alfabeyi, bos zamanimda ögrenmeyi bile düsünüyorum.

Ne kadar tatlıymış buuuu... Bence tam da seni yansıtıyorsa mutlaka yaptır.

Keşke başka bir yere yaptırmayı düşünsen :26:

Şirinmiş .

Keşke başka bir yere yaptırmayı düşünsen :26:

Şirinmiş .

Başka yerlerede düşünüyorum ama öncelik boynum olsun dedim:)
Gerçi uygun bi şekil bulamazsam başka yerdekiler için şekil düşünücem .
Sence neresi uygun livcim?

Başka yerlerede düşünüyorum ama öncelik boynum olsun dedim:)
Gerçi uygun bi şekil bulamazsam başka yerdekiler için şekil düşünücem .
Sence neresi uygun livcim?

Canım her aynaya baktığında görmeyeceğin bir yere baktırsan daha iyi olur sanki .Boynunun arkasına yaptırmayı düşür müsün ?

Şu şekilde yani .

Doğum tarihini yazdırabilirsin ya da tribal bir dövme olabilir melekle de uyumlu olur.

Son düzenleme:

Livcim boynum derken bende arkasını demek istemiştim aslında :)
ama sen foto ekleyince boyun derken ön kısım olarakta düşünüleceği aklıma gelmemişti

çok sevdim bunu

Benımde sağ kolumda patilerim
sol bileğimdede eşimin ismi yazıyor
fotolarda kotu cıkdı ama gercekde sahanedır dovmecıklerım
ıkısınıde seve seve tasıyorum

ben dövme yaptırmam ama dövme hoşuma gider görünüş itibariyle, yaptıracak olsam eğer: elime tam işaret parmagıyla baş parmagın olduğu o üst tarafa bir yakuza resmi, omuzuma akrep dövmesi orta boyutta -burcum olduğndn- ayak bileginede değişik bir desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…