- 21 Eylül 2009
- 3.671
- 2
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
Belinde nasıl birşey düşünüyorsun canım ?
kararsızım canım ama tribal büyük ihtimalle
bende bi tane daha düşünüyorum bu sefer ki boynuma olsun diyorum ama omzumdaki melek dövmesi ile nasıl bi uyum sağlar bi fikrim yok bu yüzden kararsızda kaldım aslında.
Peki ne uyar ki bunun yanına :d
Yazı şekil vs artık ne hoşuma giderse ve hangisi güzel durursa bunun yanına onu yaptırıcam
ama bundaki gibi acele etmicem biraz garip oldu bu çünkü
Dövmen cok güzelmis.Peri oldugu icin elf alfabesiyle yazilmis bir yazi hos durabilir.
Teşekkür ederim slania
Örnek bi kaç foto koyabilir misin peki :)
Kizlar bu nasil? Ben 4-5 yasindan beri kuslara sevdaliyim. Bir ara ornitolog yani kus bilimci olmayi bile düsündüm. Sizce bunu dövme olarak sirtimin sag üst tarafina yaptirsam olur mu? Tam beni yansitan bir dövme aslinda, cocukken az cizmedim bu biciriklarin resimlerini. Minicik bi disi sercecik.Cok begendim gercekten.
Keşke başka bir yere yaptırmayı düşünsen :26:bende bi tane daha düşünüyorum bu sefer ki boynuma olsun diyorum ama omzumdaki melek dövmesi ile nasıl bi uyum sağlar bi fikrim yok bu yüzden kararsızda kaldım aslında.
Kizlar bu nasil? Ben 4-5 yasindan beri kuslara sevdaliyim. Bir ara ornitolog yani kus bilimci olmayi bile düsündüm. Sizce bunu dövme olarak sirtimin sag üst tarafina yaptirsam olur mu? Tam beni yansitan bir dövme aslinda, cocukken az cizmedim bu biciriklarin resimlerini. Minicik bi disi sercecik.Cok begendim gercekten.
Keşke başka bir yere yaptırmayı düşünsen :26:
Şirinmiş .
Başka yerlerede düşünüyorum ama öncelik boynum olsun dedim:)
Gerçi uygun bi şekil bulamazsam başka yerdekiler için şekil düşünücem .
Sence neresi uygun livcim?
Canım her aynaya baktığında görmeyeceğin bir yere baktırsan daha iyi olur sanki .Boynunun arkasına yaptırmayı düşür müsün ?
Şu şekilde yani .
Doğum tarihini yazdırabilirsin ya da tribal bir dövme olabilirmelekle de uyumlu olur.
Canım her aynaya baktığında görmeyeceğin bir yere baktırsan daha iyi olur sanki .Boynunun arkasına yaptırmayı düşür müsün ?
Şu şekilde yani .
Doğum tarihini yazdırabilirsin ya da tribal bir dövme olabilirmelekle de uyumlu olur.