Dövme Beğendiğimiz Dövme Modellerini Paylasalım (Resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
bunlarda benden..... kelebek ve melek kanadı figürleri favorim .... düşünenlere fikir olabilir...:smiley-cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
ışte buda benim sol bileğimdeki yeni ve ilk dövmem ama yıldızlı dövemelere hastayım :)) Umarım yıldızlı bır dovmede nasıp olur Ayrıca benım kocam benımle dovme yaptırmaya geldı. Yanı beraber gıdıp ebatlarına karar verdık kocacıgımla :))

Kızlar ne yazıkkı ekleyemıyorum msjım az oldugundan ama sol kolumda patili dövmişim va

Son düzenleme:
bende eğer yükleyebildiysem bunu istiyorum belime :lepi: kolumda war omzumda war birde ayak bileğimde war çok sewiyorum dövmelerimiiidelikafadulden

Eklentiler

• $4127207973_6c6ffe617a.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 169
Bende bunları beğeniyorum özellikle ashley simpson ın ayak bileğindeki kirazı ve lindsay lohan ın belindeki yazıyı çok istiyorum.

hepsine ayrı ölüyorum ortadaki ve üçüncü favorim..

duvarların arkasındaki kadın iç dünyasını anlatıyo kadının dövme çok hoşuma gidiyor

rihanin bu dövmesine bayiliyorum
ama farkliliktan yana oldugum icin bunu cok begensemde yaptirmayi düsünmüyorum..

Ben buna bayılıyorum ya yaptırmayı düşündüğüm 2 resimden biri bu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…