Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

bencede sence mısracım.yatak odasını bi nişanlıma göstereyim bakalım ne diyecek.eh bizde 9 gün sonra başlıyoruz eşya alma maratonuna.karar verince daha kolay olur almak diye düşünüyorum.çalıştığımız için vaktimiz yok denecek kadar az zaten

elifcim canım hayırlı olsun.tatlı telaşa başlamanıza az kalmış.mısra canım senin mobilyalar yerleşmedi mi ?merakla bekliyorum evini :)

Elifcim hadi bakalım kolay gelsin,SIRA SENDE ZOR KARAR :)
Müebbetsevdam,koltuklar akşam geldi cnm.Perdelerinde siparişini dün verdik,haftaya gelecek inşallah.Sonra sizler için halılarıda serip resim çekeceğim.Sonra geri toplayacağım temizlikçi bayan gelcek :)))
Benim yatak odası takımının yatağı yukarıdakinden canlar Hayat87 arkadaşımızın koyduğu resim yani.Böyle bir yatak almayı düşünen arkadaşlarıda özellikle büyüklüğü konusunda uyarayım.Birde normal yatak örtüleri uymuyor ne yazık ki.Bilgilerinize

kızlar oturma odasın kırmızı ya da mürdüm rengi kanepe nasıl olur

patlıcan moru istiyodum önceleri ama ani bir manevrayla koltuklarda kırmızı rengine döndük sırnaşık şey ama hala kararsızım. en büyük sorunum bu karar verememek

iki rengi de tek tek incele hangisi hoşuna giderse onu seç bence

yatak odası ve salon takımı doğtaştan

bayıldımmm :asigim:
yatak odasına koyu renkler çok yakışıyor...

çok hoş gorunuyor...
harika dekore edilmiş
ama bana pek kullanışlı gibi gelmedi niyeyse fisfisfis

bunlarda çok hoş..

tv sevenler ve biraz büyükçe oturma odası olanlar için ideal bence bu takım.. ama bunu yabancı bir siteden buldum bilmem trde bulunabilir mi ama belki yaptırılır..

böylesine güzel bi odaya bu koltuk takımları hiç gitmemiş gamyoncuiremsu
gereksiz aranjmanlar, renk cumbusu göz yoruyor :bbo:

Sevgili boncuhh sen beğendiysen mesele yok cnm,önemli olan senin içine sinmesi.Değişikmiş yaş pasta gibi katlı :))))))

böylesine güzel bi odaya bu koltuk takımları hiç gitmemiş gamyoncuiremsu
gereksiz aranjmanlar, renk cumbusu göz yoruyor :bbo:

ben de aksine en çok koltukları sevdim, hatta o nedenle ekledim.kaydirigubbakcemile3
film izlemek için, biraz büyükçe oturma odaları için çok güzel bir seçenek bence.
bence odada sadece abartılan ve birbirinden alakasız çiçekler kötü ama bunlar zaten dekorasyon ve reklam şirketlerinin tercihi.
öte yandan koltuğun rengi de çok güzel bence, benim odamdaki koltuğun rengi bunun bir ton koyusu, çok tatlı duruyor :1rolleyes:

Son düzenleme:
arkadaşlar yataş krizden dolayı yeni bi uygulama yapmış
alınacak ürünün siparişini min. 60 gün öncesinden vermeniz gerekirmiş
bilginize

Son düzenleme:
essra çok yaşa emi ben de tam onu dicektim.. o boşluklar iki gün de toz dolar el de girmez oralara ki..

haklısınız kızlarr dogtasta ındırım varmıs angelo yatak odasına baktık sanırım onu dusunebılırızz:)

bu rengi veya yeşili olabilir ne dersiniz kızlar.antalyada evkur var orada görmüştüm yeşilini çok rahat oturması.siz ne dersiniz?kullanışlı gibide görünüyor.

elifsever'cim ben bu koltuklar için sağlam değildir gibi bir yorumda bulunmuştum, ama o koltukları kullanan bir arkadaş bana mesaj attı.
Defhne nickli arkadaşımızda varmış bu koltular ve çook memnunmuş, sağlamlarmış da,
ayrıca çok kullanışlılarmış, misafir gelince yatak olabildiği için vs..

tüm mobilya alacaklara duyrulur..a.s.

yaa bizde çok duyduk mekanizması çabuk bozuluyormuş.o yüzden vazgeçtik.ama 1 haftaya kadar alıcaz eşyaları ve ben hala başka bi koltuk takımı beğenemedim maalesef senağlama

elifcim sen bu koltuklardan emin misin canım? çok daha guzel seyler var... hayır sen de emin değil gibisin de onun için yazıyorum boyle.. yoksa çok begendiysen al tabii.

bilmiyorum yaa.karar veremedim bi türlü.offf ne zormuş bu işler yaa.bi kez alınacak şeyler bunlar ve iyi düşünüp sonra pişman olmamak gerekiyor.sen beğendin mi bişeyler burcu?

canım benim alcagım seyler uc assagı bes yukarı belli.. acık renk mobilya. tv unitesi, masa,konsol.
siyah büyük bir kose takımı yanında teklileri de olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…