Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

Günaydın arkadaşlar.
Benim yatakta yukardakilergibi bazası yok ama.

Sevgili doublebump koltuk salon içinse cnm krem renk öneririm.Bende bu konuyu iki ay boyunca düşündüm sonuç krem oldu.Dediğin gibi diğer renklerden bir süre sonra sıkılabilirsin,krem renkli koltuktan sıkılsan bile yastıklarını değiştirirsin ,üstüne bir şal atarsın,yada halıyı, duvarı perdeyi değiştirerek odaya renk katarsın diye düşünüyorum.

Birde salonda açık renkler daha şık duruyor.

Tabi yine karar senin cnm.

salon için dore ve kahve koltuk siparişi verdik ama oturma odası için bi renge tam olarak karar veremedim. krem olsun istemiyorum çünkü yatak odam da beyaz biraz daha canlı renk istiyorum

sen oturma odası için hangi renk koltuk aldın?

Sevgili doblebump ben oturma odama koltuk almadım,bekarlığımdan 1 yıl önce aldığım kiremit rengi koltuklarım var cnm.
Sen mor al o zaman

Itırbusecim ekleyeceğim resimleri inş en kısa zamanda merak etme,evin tamamlanmasını bekliyorum cnm

Sevgili doblebump ben oturma odama koltuk almadım,bekarlığımdan 1 yıl önce aldığım kiremit rengi koltuklarım var cnm.
Sen mor al o zaman

Itırbusecim ekleyeceğim resimleri inş en kısa zamanda merak etme,evin tamamlanmasını bekliyorum cnm

bende evini çok merak ediyorum mısra :)

mor renginden sıkılmaktan korkuyorum sanırım bu dediğim renklerin dışında da pek renk kalmıyo :)
iyi bir tonda mor ve iyi bir model koltuk bulmak lazım:)

Cnm benim bir fikrim yok ki sana yeterli cevabı verebileyim.Çevremde de hiç kullanan yok.Ancak hangisi güzel dersen yorum yapabilirim

canım ya teşekkür ederim cevap verdigin icin.bir de kapris yapıyorum yeni gelin olacak hatuna :eek:

Siyah severlere
3634d1198939825t-yatak-odasi-001-yatak-basucu-jpg

bu alçak yataklar çok hoş ama bunda baza şansı yok sanırım

Bu yatak odası nerden acaba hangi site.hangi marka bayıldım.

köşe kullanışşsız gıbı gelır ama bu nasıll

Eklentiler

• $köşe.JPG
    $köşe.JPG
    96,3 KB · Görüntüleme: 31
kılzar istikbalde bu koltuk takımını beğendik fiyatı 1900 sizce nasıl???

83576637lu3.jpg

w960.png

kılzar istikbalde bu koltuk takımını beğendik fiyatı 1900 sizce nasıl???

83576637lu3.jpg

w960.png

ben pek beğenmedim, istikbalin bu tarz koltuklarını hiç beğenmiyorum zaten..
bence daha düz, klasik koltuklara bak..

sana birkaç tane model göstereyim mesela.

yataş'tan cenova salon takımı 3 milyar tutuyor..
1407.jpg

bu da ipek'ten 2.184 fiyatı

DENIZ%20LUX%20OTURMA%20GRUBU.JPG

bu istikbalin bir modeli

AresKoltukTakimi_b.jpg

ersözlermobilya fiyatını bilemiyorum ama telefon açarsın öğrenebilirsin..

71_famila_oturma_grubu_1.jpg

özpınar mobilyadan..

%7B3AEB0D8C-22F9-4655-A4AF-DC944EB6BA2E%7D.jpg

Son düzenleme:
istikbalın mor koltugu oturma odası ıcın olabılır bence benım yegenımde var guzel duruyor bellonanında nededeyse aynısı major takım var onu fazla tavsıye etmem

cherryblossom gönderdiğin resimlerde ki koltukları istiyoduk bizde daha önce ama sonradan fikrimizi değiştridk.oturma odası için daha kullanışlı (bu modelin bütün koltukları açılıyo), daha küçük koltular düşündük. çünkü en başta kirada oturucaz odalar küçük oluyo genelde ve tıkış rıkış bir oda istemedik. ayrıca koyu renk mobilya istiyodum ben. koyu renk kumaşta koltukların ebatı büyük olduğunda evi çok boğar diye düşüdüm. oturma odasında deri istemiyorum çünkü komple tek renk olacak

yeşildiyar yengen memnun mu b koltuklardan??

merhabalar,inegöl mobilyası için iyi ve çeşit oldugunu söylüyorlar bi fıkrın olan varmı? çok kararsızım mirmirmirmir

valla takım güzel ben beğendim sanki bazalı olursa yatak daha çok kendini gösterir biraz alçak gibi geldi bana

Elifcim yatak odası takımı sade ve güzelmiş,bunu al derim.
Diğer başıkta sorduğun battaniyelerdende ilki güzel

X