Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

ben köşe takımı istemiyorum.kullanamam ben onu.biraz manyağım çünkü.sürekli koltukların yerini ve şeklini değiştiririm.köşe takımında fazla bi seçeneğim olmaz o yüzden.

canım benim alcagım seyler uc assagı bes yukarı belli.. acık renk mobilya. tv unitesi, masa,konsol.
siyah büyük bir kose takımı yanında teklileri de olabilir canım

burcucum ne kadar benzer alcaklarımız yalnız ben köşe kanepeyi gri ya da sütlü kahve düşünüyorum belki konsol da olmaz ama o konuda burdaki arkadaşlar kafamı karıştırdı bakcam artık :uhm:

Son düzenleme:
beni mobilya değilde halı ve perdeler daha çok korkutuyo aslında.çok pahalılar

pamuksa yatak odasını çok begendim ama annemler karyolanın yerden yuksek olması konusunda beni uyarıyorlar hep,temizlik acısından.. aklında olsun canım.. nerdenmiş canım bu ne kadarmış?

hangisini soruyosun canım en üstteki yemek odası ve beyaz köşe doğtaşın.beyaz yatak odası isse mobilyanın.
yatak odasını yaptırıcam ben gömme yerim var oraya öle dolap yaptırıcam yüksek yatakta bazalı olmuyo ama canım,bazalı yatakta kullanışlı diye öle istiyorum bende

burcucum ne kadar benzer alcaklarımız yalnız ben köşe kanepeyi gri ya da sütlü kahve düşünüyorum belki konsol da olmaz ama o konuda burdaki arkadaşlar kafamı karıştırdı bakcam artık :uhm:

evet canım çok benzer gercekten hihoyyyt konsol bence de lazım,çok esya alır içine.. bakalım para yetmezsee almayız ama :roflol:

valla iki yatak odasından birine karar verip yaptırıcaz artık beyaz olacagı kesinde..yatak başı bu ikincide daha hoş..ilk yatak odası gibi olupya yatağın başı sadece böle olabilir aslında...

ben bunun morlusunu gormustum kac paraydı ya 2000 felandı uygundu snaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…