Kıskançlık olarak yorumlayarak kendi sinirimi önlemeye çalışıyorum.

Bence tadını çıkarın ya, yeni ev, yeni eşya, bir eve yeni eşyalar almak falan son derece heyecanlı ve keyifli şeyler. Zaten aldığınız şeyleri 5 sene sonra değiştirmeyeceksiniz ki, çok rahatlıkla 10 sene kullanırsınız, net. Ha sonra canınız istedi, değiştirirsiniz isterseniz 6 ay sonra değiştirin, kime ne? Boşverin milleti. Boş teneke tıngırdar. İçine sineni bulmak son derece zor birşey bence, ben de zor beğenen biri olduğum için çok iyi anlıyorum, içime sinmeyen şey isterse dünyanın en ucuz şeyi olsun hayatta almam.
Aynen ben de senin mantiktayim. Sevdigim, istedigim olsun benden mutlusu yoktur. SSozlum de keza öyle. İkimizde de heyecan, sevinc tatli seylermis cidden. Millet Ucuzunu alsin umrumda da degil. BBundan sonra mudahale ettirmeyecegim.

Öyle diyen hasetinden diyo canım bende yaşadım aynısını ama biz 1 ayda evlendik herkese zamanımız yoktu dedik ki öyleydi ha gıcık olduklarıma da çok şükür eşim ne istediysem en kalitelisini almak istedi ucuz ucuz alıp ta iki gün sonra çöpe gidiceğine ömürlük aldık dedim daha da gıcık oldular
Aaa bben de böyle diyorum cogu zaman hic umursamiyorum gibi :KK70:

nişanlınız ödeyecek madem ne hakla karısıyorlar çok anlamsız ya. içinize sindiyse ki sinmiş ki devamlı bakmaya gidiyormuş heyecanınızı kaybettirmelerine izin vermeyin. çok mutlu olun inşAllah o eşyalar hep güzel anlara şahit olsun

Ay girmek istemiyorum canım da sözlümun en yakinlari ccekirdek ailesinden basliyor bu yorumlar bir katkilari da yok. O da o kadar hevesli herseyi düşünüyor ediyor. Onun da cani sıkılıp etkilenir diye de cekiniyorum. Cok hevesli cok heyecanli, sonra morali bozuluyor. Ben ze toparliyorum, oysa o kadar sevdik ki esyalarimizi. Begendim ya da begenmedim de gec sana ne pparasindan degil mi ya?
Fiyatlarini soylemeyin siz de. Bosverin biz odeyecegiz biz bilsek yeter diyin

nişanlınız ödeyecek madem ne hakla karısıyorlar çok anlamsız ya. içinize sindiyse ki sinmiş ki devamlı bakmaya gidiyormuş heyecanınızı kaybettirmelerine izin vermeyin. çok mutlu olun inşAllah o eşyalar hep güzel anlara şahit olsun
Evet canim a dan z ye sozlum odeyecek. ALLAH razi olsun cümlemiz insaALLAH. Cok sag ol aminnnn bu guzel dileklerin icin.

X