Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

Ya arkadaşlar,

FUGA MOBİLYA'nın fiyatlarından haberi olan var mı?Bende yatak odasına bayıldım ve almayı düşünüyorum ama çok pahalıysa şimdiden bu hayalimden vazgeçeyim diyorumda ..

Ya arkadaşlar,

FUGA MOBİLYA'nın fiyatlarından haberi olan var mı?Bende yatak odasına bayıldım ve almayı düşünüyorum ama çok pahalıysa şimdiden bu hayalimden vazgeçeyim diyorumda ..

hevesini kırmış olmıyım ama pahalı gerçektennnn baya bi hemdeeee

Çok çokkkkkkkkk pahalı Fuga cnm,yatak odaları 8000 tl den falan başlıyor haberin olsun

evet katılıyorum bende baktım pahalı cokk istanbulda uygun mobılya modesa da var bence birte göztepede

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan renklerine bayıldım salonamı koyucan yoksa oturma odanamı merak ettimdelikafadulden

gercekten guzelmı suan bunu duymaya ıhtıyacım var senağlama
5. cıkısımızdan sonra artık alalm dedık birde uygun olsun die hepsi aynı magazadan olsun dıyor ınsan
oyuzden en begendıgın olamıyor b azen
ben salon oturma odası ayrı yapmayacagım

sandalyerımden böyle olaccak

süper ya
fuga mobilya diye bir yer var
mytlaka bakın oarayada
süper seyler var
ama ben resimşleri kopyalayamadım

valla ben masko ve modokoyu cok pahalı buldum
modesa var en uygunu ordakıler
genelde acık renkler tercıhımdır

ben ankaradayım canım ya
keşke aldıklarının resmini koysan
ben koyu renkleri çok seviyorum
ama son 1 yıldır beni bir gümüş rengi sardı
sorma
genelde tonlama ve kolayla yapılanlar var
ama birde konsola kadar uzanan deri başlıklı yatak odaları varya
onlarada byılıyorumm
bilmiyorum ya..

ya kızlar düz akçağaç yemek odası gorurseniz buraya koyar mısınız?? bulamıyorum çıldırmak uzereyim

ya kızlar düz akçağaç yemek odası gorurseniz buraya koyar mısınız?? bulamıyorum çıldırmak uzereyim

canım sana 2009 gelinleri topiğinde kendi yemek odamı göstermey teklif etmiştim ama senden ses soluk çıkmadı...
bende eklemedim o yüzden...

canım sana 2009 gelinleri topiğinde kendi yemek odamı göstermey teklif etmiştim ama senden ses soluk çıkmadı...
bende eklemedim o yüzden...

kıs nerde ben hiç oyle dediğini okumamışım.. tabiki goster anacım,isterim tabiki delikafadulden

kıs nerde ben hiç oyle dediğini okumamışım.. tabiki goster anacım,isterim tabiki delikafadulden

o zaman tatlişim bizim topiğe ekliycem sonrada silicem şimdiye kadar hiç bir mobilyamı göstermedim. o gün sen çok üzülüyorsun diye ekliyim adaş ama sonra silerim dedim senden ses çıkmayınca bende eklemedim... sırnaşık şey çünkü yerleşince süpriz olsun herkese istiyorum da hadi bizim topikte buluşalım a.s.

bıka oncekı yorumda unıtem var ekledım yıne eklıycektım ama olmuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…