Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV
- Konu Sahibi Hayat87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim alcagım seyler uc assagı bes yukarı belli.. acık renk mobilya. tv unitesi, masa,konsol.
siyah büyük bir kose takımı yanında teklileri de olabilir canım
burcucum ne kadar benzer alcaklarımız yalnız ben köşe kanepeyi gri ya da sütlü kahve düşünüyorum belki konsol da olmaz ama o konuda burdaki arkadaşlar kafamı karıştırdı bakcam artık :uhm:
Son düzenleme:
offff işte bu çok harika,biliyorum bunu ama çok pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam..
canım evet bazalı yatak çok esyayı topluyo dogrudur.nişanlımın bekarlıktan çift kişilk bazası vardı.onu misafir odası yapıcaz.
burcucum ne kadar benzer alcaklarımız yalnız ben köşe kanepeyi gri ya da sütlü kahve düşünüyorum belki konsol da olmaz ama o konuda burdaki arkadaşlar kafamı karıştırdı bakcam artık :uhm:
evet canım çok benzer gercekten hihoyyyt konsol bence de lazım,çok esya alır içine.. bakalım para yetmezsee almayız ama :roflol:
E
EU2
Ziyaretçi
Son düzenleyen: Moderatör:
E
EU2
Ziyaretçi
elifsever'cim ben bu koltuklar için sağlam değildir gibi bir yorumda bulunmuştum, ama o koltukları kullanan bir arkadaş bana mesaj attı.
Defhne nickli arkadaşımızda varmış bu koltular ve çook memnunmuş, sağlamlarmış da,
ayrıca çok kullanışlılarmış, misafir gelince yatak olabildiği için vs..
tüm mobilya alacaklara duyrulur..a.s.
ben bunun morlusunu gormustum kac paraydı ya 2000 felandı uygundu snaki