Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

hadi yaa züper ozmn tam bana göre oleyy oleyyy
peki kaplamamıymış, beyaz mobilyalarda sararma oluo diolar yaa olmaz sanırım bunda... kelebek kalitesi hem:))))

Cnm fiyatının yüksekliği kaplamasının özeliğinden zaten,yurtdışında yapılıyormuş.Her bir kapak 390 yt miş.

Siyah severlere

bu alçak yataklar çok hoş ama bunda baza şansı yok sanırım

Mısra beni bu konuda aydınlatabilirmisin... .. Boydan boya aynalı ,raylı dolapları çok seviyorum.. ayna-şifonyer almayı düşünmüyorum yada farklı olsun istiyorum..
komidin dahi olmasa olup naniknanik

abarrttım sanırım :1shok:
senin aldığın gibi kendinden komidinli yatakta olabilir odamın durumuna bağlı olarak.. bazalı olsa bunlar çok güzel

b

mısraa sanki bu oda senin odana benziyor değilmi ? :1shok: netten gördüğüm kadarıyla
sanki kopyala yapıştır yapılmış.. delikafadulden tasarım aynı gibi klava:

Evet jjeliboncum koyduğun krem renkli takım gibi aynı.Yatak birebir aynı,rengi koyu benimkinin venge,gardrop ta çok benziyor tutma yerleri filan aynı.Vay hırsızlar çalmışlar :)))))

Sana önerim cnm;modüler mobilya satan bir yerden alırsan takımını istediğin parçaları çıkarabilirsin yada ekleyebilirsin.

kayınpederm üretimde olduğu için herşeyin yaptırılmasından yana.. hazır olan hiçbirşeyi istemiyor, nişanlım çok ısrar ettiği için düğünümüz askere gitmeden önce olacaktı .k.pederim benden model istemişti..
ben sadece model beğenirim. malzeme kalitesi, işçilik nişanlıma kalmış...

nişanlım herrrrşeyi bana bırakmayı düşünüyor. delikafadulden sen ne istersen, ben hiç karışmam diyo. ama iş gerçeğe binince ne der bilemiyorum.. :1shok:

mısraaa lütfen beni Ayna konusunda aydınlatırmısın.. ayna odayı ferahlatır. geliş gösterir halbuki.. dolap kapağımın ayna olmasını istiyorum ..

odalarıma bu şekilde aynalar kestirmek istiyodum

ne kadar şık duruyor ....yatak odasında farklı bir ışıltı
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
o nasıl bir dolap kelebekteki yaaa
odaya sığmaz vallahi
Kızlar Sitelerdeki mobilyaları tavsiye edermisiniz
ben çizip yaprıracam başka çarem kalmadı çünkü

JJeliboncum aynalar evet çok şık görünüyor kullanabilirsin elbette.
Mobilya konusundada çok şanslısın gönlüne göre yaptırırsın ne güzelll:)

Itırbuse cim,gardrop 3metre eninde epey geniş bir oda gerekiyor.Sitelerdede her tür mobilya bulabilirsin

siteler çok büyük ne istersen bulabilirsin.
aynalar çok sık ama unutulmaması gereken detay o aynanın kendini gostermesi için duvarın koy7u renk olması.. o çiçekli aynaya da bayılıyorum.

aynalar çok sık ama unutulmaması gereken detay o aynanın kendini gostermesi için duvarın koy7u renk olması.. o çiçekli aynaya da bayılıyorum.

burcucello resimlere bakılırsa haklklısın galiba.. hep koyu fon kullanılmış. kırmızı yatak odasına ayna koyulduğunda koyu boya odaya ışıltı vermiş.:jeyyar:
ben tamamıyla bembeyaz boyanmış bi ev istiyorum ama kullanılması zor gibi görünüyor....:asigim:

günaydın kızlarrrr

bana koltuk takımı için bir renk önerir misiniz ben çok kararsız kaldım
patlıcan moru/lila düşünüyodum ama sıkılır mıyım endişesi sardı beni
krem renk çok açık temilziğiyle baş edemem gibi geliyo
yeşil kız kardeşimin evinde var
kırmızı nişanlım istemiyo

Günaydın arkadaşlar.
Benim yatakta yukardakilergibi bazası yok ama.

Sevgili doublebump koltuk salon içinse cnm krem renk öneririm.Bende bu konuyu iki ay boyunca düşündüm sonuç krem oldu.Dediğin gibi diğer renklerden bir süre sonra sıkılabilirsin,krem renkli koltuktan sıkılsan bile yastıklarını değiştirirsin ,üstüne bir şal atarsın,yada halıyı, duvarı perdeyi değiştirerek odaya renk katarsın diye düşünüyorum.

Birde salonda açık renkler daha şık duruyor.

Tabi yine karar senin cnm.

kızlar rapsodi mobilyadan begendigim mobilyalar var kullanan varmı? resimlerini de eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…