Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

böyle bi oturma grubu almayı düşünürmüsünğüz. resmi ekleyemedim yaa:çok üzgünüm:

Sevgili aysima zevk senin elbette ama bu takım çok ağır vede klasik.Annelerimize göre gibi geldi cnm.
Sevgili Sel bu koltuğu beğenen almak isteyen hatta kullanan arkadaşlarımız var klüpte.Ben oturma odasına yakıştırıyorum,birkaç arkadaşımız salon için düşünüyor.Yağmur mobilyada varmış bilgilerine cnm

evet canım bende düşünüyorum oturma odasına. kullanışlı gibi gözüküyor. fiyatı hakkında bilgisi olan var mı peki :uhm:

slm kızlar nasılsınız???
mısracığım kelebekten yatak odası tk almışsın hayırlı olsun canım, resmi var mı acaba yoksa benmi gözden kaçırdım, bi de ne kadara aldın acaba???

evet canım bende düşünüyorum oturma odasına. kullanışlı gibi gözüküyor. fiyatı hakkında bilgisi olan var mı peki :uhm:

canım ben de bu mobilyadan alıcam.rapsodi nin sitesinde bulabilirsin.bide google arama motoruna erkam yaz orda çıkan bi mobilya sitesi var orda da pembesi var bunun.2200 ytl yazıyor.biz kararımızı verdik nişanlımla bunu alıcaz hemde salon için :sm_cool:

Sevgili nastasia,resim ekleyemiyorum.Kelebek in sitesinden bak istersen M72 olması lazım no su.Biz diğer mobilyalarıda ordan aldığımız için epey indirim yapıldı.Sanırım 4.500 a geldi cnm yatak odası/normalde 5.300 veya 5.500 dü

mısracığım güle güle kullan canım bayıldım ben de o modele, hatta ona benzer bişey istiyordum, güle güle kullan canım. yatak odasının dolabını çizip yaptırmak istiyordum ben, senin dolabın kaç kapaklı? geniş mi baya? uzun abiye elbiseler, kabanlar vs için uzun bölmesi var mı? birde yatağı bazalı mı?
ayy harikaaa yaaa

şu kelebek mobilya da ki beyaz takımı merak ettim doğrusu kızlar resmi falan yok mu ?
ya da eklediniz ben mi göremiyorum ?

Busecim netten gir kelebek mobilyanın sitesine,buraya ekleyemiyorum ne yazık ki.Evimin resmi çekeceğim yada o zaman görürsün cnm

Nastasiacım gardrop acaip büyük ,yüksek vede derin,6 kapaklı.Eni 3 metre derinliğinide ölçerim.Elbise -kaban-hatta uzun gece kıyafetlerimi astım rahatlıkla.Yatak japon yatağı diyorlar ya alçak onlardan.Yatağın başlığıda 3 metre beyaz deri,ama başlığı kısa olanda var.Yaptıracağın zaman ayrıntılı öçülerini yazarım cnm tüm takımın.Resimlerinide en yakın zamanda ekeyeceğim cnm

canım baktım 6 tane model çıktı biri beyaz siyah omu acaba?
evininin resimlerini bekliyorum :)

canım harikaymış gerçekten tam istediim gibi iyi günlerde kullan tatlım, bende sanırım o takımdan alırım, şu ana kdr en çok beğendiim o diyebilirim:))) şifonyeri kullanışlı mı? aynası sitedeki gibi kelebekli mikaydirigubbakcemile2 ayyy bende istiiorrruuummm. ama yatakta baza istiorum onu değiştiremezler mi ki? bende uzun başlık istiorum yatakta hatta en uzunundakaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-

Busecim beyaz kenarları wenge,siyah gibi görünüyor netten.No su M72 cnm
Nastasiacım,katalogtan yazıyorum ölçüleri cnm not al istersen.
*6 kapılı gardrop=G*D*Y:2994*590*2400 mm
*Komodin =G*D*Y:550*410*370 mm
*Şifonyer =G*D*Y=1200*460*825 mm
*Karyola =G*D*Y=1865*2180*202 mm
Umarım yardımcı oluyorumdur cnm.
Sormak istediğin başka birşey olursa memnuniyetle cevaplarım

Nastasia,bütün parçaları çokkkkk kullanışlı.Aynası ayrı satılıyor cnm,katalogtaki büyük dikdörtgen biz onu almadık,yani ayna yok bende.Ayna enerjinin dışarı çıkmasına yol açıyormuş,almamak için direniyorum,makyajımıda banyoda yapıyorum çok gerekli değil benim için anlayacağın.Yatağın başlığı dediğim gibi beyaz deri-3 metre.

tşk ederim canım:)))) ayy süper ama daha ewimiz belli deil( hemen bi hewes gider ölçerdim çoookk sewindiiimm. normalde hiç beğenmemiştim çizip yaptıracaktım, kurtuldum hahahha:)))

gardolap kapak sayısını artırabiliomusun, kelebek mobilyanın öle özellikleri oluo yaaa, yatak odam büyük olursa duvardan duvara gardolap istiorum ben:))))

Sormadım cnm çünkü bu zaten çok büyük,bizim yatak odasına sığmadığı için oturma odasına koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…