Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

kızlar ben mobilya yaptırıcaktım sitelerde gittik adama ben beyaz istiom dedim oda bana tavsiye etmiyorum dedi zamanla beyazda sararma olduğu içinmiş kii bizim mutfak dolapları beyaz gerçektende sarardı ve çatladı...aynı şekilde kuzeniminde genç odası beyazdı onunda aynısı oldu...neyse onu kafama takmadım baya aradım ama istediğim mobilya tarzını bulamadım istanbul yolundaki büyük showroomlara bile baktım yokk kelebekte buldum fiyatı 5.500 ytl idi ve dolabı çok büyüktü yani türkiyede yatak odalarını büyük yapmıyorlarki sığsın dolapsenağlama ayrıca beyaz mobilyada bulmak sorun satış elemanına sordum neden beyaz yatak odası az diye talep edilmiyor fazla dedi sonuç olarak istediğimi alamadımfisfisfis ama aldığım takımıda çok seviyorum bide beyazı olsaydı tam olcaktı:1rolleyes:

Bencede 2.olan byaz model olarakda dah agüzel
bu oarad 3. koydugun sıyahlı beyeazlı takım 8.950 ben sormustum

Sweet-drop ben kelebekte gördüğün o beyaz takımı aldım cnm.:)))
200 metrekarelik evimizde yer telaşına düştük,dediğin gibi çok büyük bu yüzden oturma odasını yatak odası yaptık.
Beyaz mobilyalarda sararma olduğunu bende duydum ,bu kullanılan lake malzemenin kalitesine ve üzerinde kullanılan cila türüne bağlıymış.Kelebek in her bir kapağının kaplaması-cilası 390 ytl ye yurt dışında yapılıyormuş,sadece gardrobu düşün 390*6=2.340 Sanıyorum takım bu yüzden pahalı

Esmy cim 3.takım çok güzel ancak fiyatı 8.950 ise çok pahalıymış.
Birincide çok koyu,renklerin etkisine inananlardanım.
Bu durumda ikinciyi tercih et derim cnm.

esmy ! 9 milyar mı dedin...inanmıyorumm... delikafaduldenadamlar uçmuş.. -tatlicadiarzu- ben o paraya evimi döşerim bee!!

kızlar model olarak değil ....

<<mobilyada renk olarak hangisi kullanışlı >>

asıl sizden öğrenmek istediğim bu...

Ben odamı özel yaptırabileceğimden dolayı fiyatın önemi yok model güzel olsun yeter...daha ucuza mal edebiliriz... kaydirigubbakcemile5
Hem bu beyazın 9 milyarlık ne özelliği varmış ki.. :1shok: dümdüz kapaklar..işçilik derdi yok oyma değil..
Odayı güzel dekor etmişler oda alımlı duruyor...görenler dekorasyona bayılıyor aslında.. arz taleple fiyatı arttırıyor firma... kötükedihüso

Esmy cim 3.takım çok güzel ancak fiyatı 8.950 ise çok pahalıymış.
Birincide çok koyu,renklerin etkisine inananlardanım.
Bu durumda ikinciyi tercih et derim cnm.

EVET PAHALI ARAYIP SORDUM OZELLKLE AMA GEREK YOK SIMDI MODESA DA ALKAN MOBILYA VAR HERKEZE TAVSİYE EDERİM GİRİP BAKSINLAR FIYATLAR UYGUN 3000 YTL GIBI

son gösterdiğin yatak odası muhteşeeeeeeeeeeeeem:lepi:

süper
güle güle kullan hangsinde uyursan uyu
mutluluğun daim olsun..a.s.

güle güle kullan mısra walla ben gezdin ankarada baya ve en güzeli kelebekteydi beyaz modelde diğer beyazlar çok basit ve adi duruyordu ama güzel bir tercih yapmışsın walla süper bir model ve tarz:lepi:kendi evinse hiç bir sorun yok bence.

Cnm benim çok teşekkür ederim ama kendi evimiz değil kira ((( Nişanlım ben sorumluluğu alıyorum dedi bu evden çıktığımız taktirde,umarım uzun yıllar otururuz.Bu evi almayıda planlıyoruz ama çok çalışmamız lazım çokkkk :)))))))

olsun alırsınız inşallah biran önce canım artık evin yerleştikten sonra evinin resimlerini bekliyorum özellikle yatak odası:teytey:

HEPSİ GÜZEL YAAA hihoyyyt

Eklentiler

• $1_796athena.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $1_826calvina.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 41

çok hoşuma gitti kızlar dolabı ve şifonyeride var bu tarz mobilya sevenlere...dolabı ve şifonyeri beyaz:))ankara sitelerde satılıyor delikafadulden

çok hoşuma gitti kızlar dolabı ve şifonyeride var bu tarz mobilya sevenlere...dolabı ve şifonyeri beyaz:))ankara sitelerde satılıyor delikafadulden

sen siteleri gezdin heralde biz dha gidermedik.. peki fiyatlar hakıında bilgin var mı? ve siteler de beyaz mobilyalar var mı?

sen siteleri gezdin heralde biz dha gidermedik.. peki fiyatlar hakıında bilgin var mı? ve siteler de beyaz mobilyalar var mı?

walla siteler biraz pahalı yani diğer markalı ürünlere göre ama ben bu modeli yeni gördüm okadar çok mağaza varki gözden kaçabiliyor bence internetten bakıp fikir edinmek daha iyi...beyaz istiyorsan sanırım sadece sitelere bakman lazım özellikle bu tarz istiyorsan çünkü diğer büyük mağzalarda böyle modeller yok...sitelerankara diye arattırırsan kayıtlı olan bütün mobilyacılar çıkar:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…