- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
Kızlar çok kararsızım. lütfen herkes fikrini belirtebilirmi? senağlama
yaz ortasında netten bu modeli görmüştüm hoşuma gitti.
(ray dolap istiyorum. kullanışsız diyor kullananlar, kapak çıktığını söylüyor)
renklerin etkisini öğrendikten sonra siyahı evime sokmama kararı aldım..toz derdi var birde siyahın..
-tatlicadiarzu- sonrada bu renk olabilir diye düşünüyordum.. hem odam aydınlık olur :dance:
Daha sonra KK :enbuyukkk: kızlarının yorumlarına baktım kullananların hepsi beyazdan memnun olduğunu belirtmiş.. benimde beyaza zaafım var zaten.. beyaza her renk nevresim yakışıyor.. delikafaduldenkaydirigubbakcemile5
Yatak odasını hazır alırsam karyolasını almayacağım.. onun yerine baza istiyorum.. sandığı kullanışlı olacak.. karyola yer israfı..kötükedihüso
Gerçi çoğu mutfak dolabı beyaz ve solma-sararma olmuyor...üstelik mutfakta buhar.. kızartma vs. yapılıyor ..
Bencede 2.olan byaz model olarakda dah agüzel
bu oarad 3. koydugun sıyahlı beyeazlı takım 8.950 ben sormustum
Esmy cim 3.takım çok güzel ancak fiyatı 8.950 ise çok pahalıymış.
Birincide çok koyu,renklerin etkisine inananlardanım.
Bu durumda ikinciyi tercih et derim cnm.
Bencede 2.olan byaz model olarakda dah agüzel
bu oarad 3. koydugun sıyahlı beyeazlı takım 8.950 ben sormustum
güle güle kullan mısra walla ben gezdin ankarada baya ve en güzeli kelebekteydi beyaz modelde diğer beyazlar çok basit ve adi duruyordu ama güzel bir tercih yapmışsın walla süper bir model ve tarz:lepi:kendi evinse hiç bir sorun yok bence.Sweet-drop ben kelebekte gördüğün o beyaz takımı aldım cnm.:)))
200 metrekarelik evimizde yer telaşına düştük,dediğin gibi çok büyük bu yüzden oturma odasını yatak odası yaptık.
Beyaz mobilyalarda sararma olduğunu bende duydum ,bu kullanılan lake malzemenin kalitesine ve üzerinde kullanılan cila türüne bağlıymış.Kelebek in her bir kapağının kaplaması-cilası 390 ytl ye yurt dışında yapılıyormuş,sadece gardrobu düşün 390*6=2.340 Sanıyorum takım bu yüzden pahalı
Ve bu mükemmel çok hoşuma gitti ama 4,5 fiyatı çok fazla bana göre malesef...
çok hoşuma gitti kızlar dolabı ve şifonyeride var bu tarz mobilya sevenlere...dolabı ve şifonyeri beyaz:))ankara sitelerde satılıyor delikafadulden
sen siteleri gezdin heralde biz dha gidermedik.. peki fiyatlar hakıında bilgin var mı? ve siteler de beyaz mobilyalar var mı?