Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili aysima zevk senin elbette ama bu takım çok ağır vede klasik.Annelerimize göre gibi geldi cnm.
Sevgili Sel bu koltuğu beğenen almak isteyen hatta kullanan arkadaşlarımız var klüpte.Ben oturma odasına yakıştırıyorum,birkaç arkadaşımız salon için düşünüyor.Yağmur mobilyada varmış bilgilerine cnm
evet canım bende düşünüyorum oturma odasına. kullanışlı gibi gözüküyor. fiyatı hakkında bilgisi olan var mı peki :uhm:
aaaahhhh bende bunu çok beğeniom,ben evlenene kadar satıştan kalkmazsa istiom bunu:)kizlar bende bu yatak odasini cok begendim.istikbalden.gerci bizden gecti o gunlar.size bir fikir olsun dedim
Nastasiacım gardrop acaip büyük ,yüksek vede derin,6 kapaklı.Eni 3 metre derinliğinide ölçerim.Elbise -kaban-hatta uzun gece kıyafetlerimi astım rahatlıkla.Yatak japon yatağı diyorlar ya alçak onlardan.Yatağın başlığıda 3 metre beyaz deri,ama başlığı kısa olanda var.Yaptıracağın zaman ayrıntılı öçülerini yazarım cnm tüm takımın.Resimlerinide en yakın zamanda ekeyeceğim cnm