Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

Eftalya cım,ben kış geliniyim.31 Ocak 2009 da evleniyorum.Mobilyaları geçen hafta aldık.2 aydır geziyorduk ayaklarımıza kara sular indiği gibi epeyde moralimiz bozulmuştu beğendiklerimizin çok pahalı olduğunu gördüğümüz için.Neyse ki Allah yardım etti herşey gönlümüze göre oldu.Darısı sizlerin başına cnm.Antalya'dan Sevgiler

kızlar ya bısey sorucam yatak odasının mobılyasıyla yemek odası mobılyasının modelı ve rengı farklı olabılırmı
yanı ben hep takım aldıklarını goruyorum yenı evlenenlerın evıne gıttıgımde
ama mesela ben yatak odamı sıyahlı beyazlı ıstıyorum ama yemek odamı acık ahşap rengı sızce tuhaf olurmu

canım ne alaka tabiki her oda farklı renk olabilir hatta daha guzel olur.. tabii bunlar benim için gecerli değil benim kırmızı,siyah,beyaz takıntım var.. farklı renk yapıcam desemde elim,gozum hep o renklere gidiyor onun için benim de yatak odası ve salon oyle olucak.ev benim olsa mutfagı da renklerde yaptırırım.. ankastreye en yakısan renkler bunlar. haa bu arada bir mutfak gordum arkadaslar ankastreler hariç bembeyaz dı baska renk yoktu.(ankarada bir residance ) agzım acık kaldı.o kadar guzeldi ki salon da oyle yapılmıs.. benbeyaz baska renk yok duvar kagıdı hariç ama o da acık gri desensiz... mukemmel gozukuyordu bazen düz tek renkler çok super durabiliyoe. sonsuz ve dingin bir huzur veriyor insana.

22_10_387b.jpg

be buna bayıldııımmmm harika bişeyyyy :sm_cool:

burcucello benımde sıyah beyaz kırmızı takıntım var yatak odası bu renkler dusunuyorum bende salonumu fuşya mutfagımıda fıstık yesıl
tabı ıkı seneye kadar dusuncem degısmezse
mısracım hayırlı olsun nekadar az kalmıs mutluluklar dılerım canım

Eftalyacım evet az kaldı,yorgunluktan bişey hissetmesemde.Demek sende renklere bayılıyorsun benim gibi ne güzel.Yatak odam beyaz,duvarlar bambu yeşili,halım beyaz üzerinde fuşya ve bej desenli.(Kaşmir halının-Sibel grubundan)
Salonum koltuklar krem ,tekli olanı kahve,kombini bozmayalım dedikleri için küçük yastıklar kahverengi gelecek- yedekleri fuşya alacağım,duvarlar pembemsi.Ünite-masa-konsol krem kahve.Halı bej üzerinde kahve desenli.(Buda Kaşmir in Egzotik grubunda)
Mutfak duvarlar kayısı renginde turuncumsu.Masa cam-altında bir bölüm daha var yeşil simli desenli,sandalyeler yeşil,halım yeşil.
Koridor duvarlarıda kayısı renginde yolluklar Kaşmir 'in Talya Oymalı grubundaki ilk görünen turuncu-kahve-sarı karışımı olan.
Mavrulam hayırlı olsun cnm yatak odanız,mutlulukla kullanırsınız inşallah

mavrulam yatak odası cok agır ve sık gule gule kullanın canım

evet mısracım sımdıden renklerı kafamda tasarlıyorum
senınde renk tasarımın muthısmıs evının resımlerını koyarsın artık cok merak ettım gercekten
gule gule oturursunuz ınsallah

Gerçekten siyah beyaz olan tam bir tasarım harikası,tablo gibi bakası geliyor insanın:))))

cidden çok hoşmuş siyah beyaz olan.. fakat bu takım için bi de saray yavrusu gibi bi ev lazım koca koca odalı :))

fiyatını nerden buldun cnm siteyi bana msj atabilirmisinnna.s.
Canım fiyatı siteden bakmadım..
Daha 2 gün önce mağazaları dolaştım ve bu yatak odasına hayran kaldım..
Mağazanın adı da yok yani marka değil ama fiyat bu kadar artık markalarda ne kadardır bilmem kaydirigubbakcemile3
Ama İstikbalde bunu benzer var mağazasında gördüm yine oda 3,600 idi :1hug:

Kızlar çok kararsızım. lütfen herkes fikrini belirtebilirmi? senağlama

yaz ortasında netten bu modeli görmüştüm hoşuma gitti.
(ray dolap istiyorum. kullanışsız diyor kullananlar, kapak çıktığını söylüyor)
renklerin etkisini öğrendikten sonra siyahı evime sokmama kararı aldım..toz derdi var birde siyahın..
Karizma1.jpg

-tatlicadiarzu- sonrada bu renk olabilir diye düşünüyordum.. hem odam aydınlık olur :dance:
www.yeniresim.com_-_Eya_Resimleri_-_Mobilya_-_Yatak_Odas_Takm_-_Krem_Rengi.jpg

Daha sonra KK :enbuyukkk: kızlarının yorumlarına baktım kullananların hepsi beyazdan memnun olduğunu belirtmiş.. benimde beyaza zaafım var zaten.. beyaza her renk nevresim yakışıyor.. delikafaduldenkaydirigubbakcemile5
adnans0148b.jpg

Yatak odasını hazır alırsam karyolasını almayacağım.. onun yerine baza istiyorum.. sandığı kullanışlı olacak.. karyola yer israfı..kötükedihüso
Gerçi çoğu mutfak dolabı beyaz ve solma-sararma olmuyor...üstelik mutfakta buhar.. kızartma vs. yapılıyor ..

canım;beyaz al bence çok sade modern hoş durur..renklerden sıkıldıkçada örtünü nevresimini değişirdin bir anda tüm odanın atmosferi değişiverir.bizim evde dolaplar siyah içindede kıyafetler falan pek belli olmuo karanlıkj karanlık..o yüzden siyah dolaplar için tercih etme derim... :)

jjelibon benimde gözüm hep siyahlara kayıyo daha estetik geliyo bana hihoyyyt
ama toz sorunu ve daha karanlık görünme konularında haklı herkes a.s
hoş benim için yatak odası aydınlık olmasa da olur :jeyyar:

X