Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

ofis falan neyse de günlük kullanım için evde deri koltuk çok manasız..boğucu sıkıcı resmi ve rahat değil..ayrıca yeni evlenecek arkadaşlar vitrin almayın..son derece gereksiz..başka bir sitede okudum alan memnun değil yazın sıcak kışın soğukmuş..bir de siyah olunca hepten boğar ..

Son düzenleme:
Sevgili kazulet böyle güzel yatak oda takımları çok ancak çok pahalı bilesin.6000 den başlıyor ((

ben ikincisini çok ama çok beğendim

Sevgili kazulet böyle güzel yatak oda takımları çok ancak çok pahalı bilesin.6000 den başlıyor ((

offff canım ya çok pahalı tabi :a015: biz daha mobilya alışverişine çıkmadığımız için fiyatlar konusunda hiçbir bilgimiz yok

benimde pek tarzım değil ama fiyatı bütçemize uygunsa almayı çok isterim..sonuçta değişik bişey hangi siteden baktın veya markası lütfenn

Rusca bilmiyorum kafamçokkarıştı detaylı yardımcı olamayacağğım maalesef.. ... sol yandaki listeye tıklayın zaten kategorilere ayrılmış. kaydirigubbakcemile
http://www.mebelostrov.ru

Son düzenleme:
Sevgili jjelibon a katılıyorum benimde mobilyada öncelikli rengim wenge idi yani koyuydu.Toz almaktan hiç hoşlanmadığım için beyaz aldım yatak odamı.Kelebek mobilya nın sitesinde var cnm bakmak istersen.

laelaelaelaelaeSevimli yatak odasını beğenenler için farklı bi model daha.....
Ama bunlar oymalı olduğu için toz alma sorunu da olacaktır...

:sm_cool:Waaauw delikafaduldenprenseslere layık kafamçokkarıştı

Sevgili jjelibon a katılıyorum benimde mobilyada öncelikli rengim wenge idi yani koyuydu.Toz almaktan hiç hoşlanmadığım için beyaz aldım yatak odamı.Kelebek mobilya nın sitesinde var cnm bakmak istersen.

a.s. Mısra sitede M72 var sadece beyaz renkte.. onu mu kullanıyorsun şuan? ...

Evet cnm M72 yatak odam,gerçekten çok güzel,büyük vede çok kullanışlı.Yatağın başlığı sitede görünenin iki katı 3 metre.İmkanlar elveriyorsa ve odanızda yeterli genişlik varsa almanızı kesinlikle tavsiye ederim.Bizim yatak odamızın genişliği yetmedi oturma odasını yatak odası yaptık.

ben ikincisini çok ama çok beğendim

offff canım ya çok pahalı tabi :a015: biz daha mobilya alışverişine çıkmadığımız için fiyatlar konusunda hiçbir bilgimiz yok

ya hayır aynı bu yenı cıkan modellerden yere yakın yatak derı baslıklı uyguna buldum ama ekleyemedım resımlerı burdan bılemıyorum siteadı verılebılıyormuuu ??*

kızlar ya bısey sorucam yatak odasının mobılyasıyla yemek odası mobılyasının modelı ve rengı farklı olabılırmı
yanı ben hep takım aldıklarını goruyorum yenı evlenenlerın evıne gıttıgımde
ama mesela ben yatak odamı sıyahlı beyazlı ıstıyorum ama yemek odamı acık ahşap rengı sızce tuhaf olurmu

Bence olabilir canım...
Hatta benimde öyle olacak...
Açıkçacı zevk meselesi tabi ama ben her odada aynı modeli görmekten sıkılırım..:1hug:

Cnm bence farklı olmalı her oda bir özellik ve renk taşımalı.Benim yatak odam beyaz,salonum krem-kahve .

bende oyle dusunuyorum kızlar
oyuzden sızınde fıkrınızı alayım dedım
sonucta ıkı odada ayrı ve farklı ozellık tasırsa ortamdanda sıkılmamıs oluruz
mısracım senın dugun nezaman yada evlımısın mobılyan oldugu ıcın sordumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…