- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
Avukat oldugun nasil da belli
O bitanesi tabi. İbo ve yıllar sonra ancak kabul edilen Hakan Ural var. Yabancılar saymakla bitmez......Yani olmaz olmaz demeyin belki de doğrudur :)emrah mı..
Sayın meslektaşım Lawyer,Konuda bulunan başlıktan etkilenerek aile faciası yaşandığını düşünerek tamamen insani yardımsever duygularımla buraya gelmiş bulunmaktayım.Fakat konu sahibinin açmış olduğu konu ve koyduğu başlığının uyuşmadığını tamamıyle geyik konusu görülüp beni ve kk üyesi bazı arkadaşlarımı tuzağa düşürmüştür.Masum olduğumuzu ve konu içeriğine göre yorumlar yaptığımızı düşünüp hakkımızda açılacak cezai işlemlerinden konu sahibinin sorumlulu olduğunu belirtir.Hemen şimdi konudan koşarak uzaklaşırım,saygılarımla
Sayın meslektaşım Lawyer,
Katılımcı hakkında yapmış olduğunuz yorumlar tarafımca okunmuş ve gayet seviyeli ve makul düzeyde olduğu kanaatine varmama sebep olmuştur. Böyle kaçar gibi gitmemenizi ve deyim yerindeyse "iki lafın belini kırmayı" tarafınıza önemle rica ederim..
Saygılarımla..
Doğru olduğuna inandığımız şeyleri savunmaktan(tabi azıcık da gülüp eğlenerek ee olsun o kadar canım) vazgeçmek yakışmaz bir hukukçuya.mapıs mapıs diyerek korkutuyorlar beni
Fotografı gördü evet.. Yani evet biraz o cagrısım ama ip bende sonucta1. Sizin fotoğrafınızı gördü mü?
2. Eğer buluşursanız sizin amacınız ne?
3. Ünlü biri adının ve söylediklerinin yayılmasından korkmaz mı?
4. Beğendiği ünlüye face'den mesaj atan, onunla tanışan ve evlenen biri var ama adını hatırlamıyorum
5. Ünlüler de konuşma ihtiyacı duyabilir ve yanıt verebilir ama sizin ki cinsellik çağrıştıran bir diyalog olmuş gibi bu doğru mu?
Adamın nerede ağarlayacaksın demesi saçma gelmedi de senin söylediğin şey mi saçma geldi? Muhtemelen inanç ömer minvalinde bir ünlüdür. sıradan oyuncu işte. oda mesajları okuyup cevap yazıyor.Hesap fake degil eminim. Banada garip gelen bu. Ama sunu atlıyorsunuz konu suan mesaj atması degil. Benim söyledigim sacma sey ve susması....
Doğru olduğuna inandığımız şeyleri savunmaktan(tabi azıcık da gülüp eğlenerek ee olsun o kadar canım) vazgeçmek yakışmaz bir hukukçuya.
ama arda evliArdayı ilk ben kaptım şekerim ondan bıktığım zaman siz alabilirsiniz söz
İpin ucu cinselliğe gidiyorsa sen bunu ister misin? Demek istediğim niyetin buysa yazmaya devam etmeme gerek yok. Ama amacın tanışmak ve senden hoşlanmasını sağlamaksa daha seviyeli olması gerekmez mi konuşmaların. Ayrıca ben hala ünlü olan biri niye kendini riske atar diye düşünüyorum daha temkinli olması gerekmez mi?Fotografı gördü evet.. Yani evet biraz o cagrısım ama ip bende sonucta
öyle deme kız bibi bende cem beleviyi çok beğeniyom bu aralar. acep yazsam mı kiAllah kitap aşkına yardım isteyecek kadar derde bak hay Allahım sen akıl fikir ver şunlara