Beğendiğim ünlü

1. Sizin fotoğrafınızı gördü mü?
2. Eğer buluşursanız sizin amacınız ne?
3. Ünlü biri adının ve söylediklerinin yayılmasından korkmaz mı?
4. Beğendiği ünlüye face'den mesaj atan, onunla tanışan ve evlenen biri var ama adını hatırlamıyorum
5. Ünlüler de konuşma ihtiyacı duyabilir ve yanıt verebilir ama sizin ki cinsellik çağrıştıran bir diyalog olmuş gibi bu doğru mu?

Sayın meslektaşım Lawyer,

Katılımcı hakkında yapmış olduğunuz yorumlar tarafımca okunmuş ve gayet seviyeli ve makul düzeyde olduğu kanaatine varmama sebep olmuştur. Böyle kaçar gibi gitmemenizi ve deyim yerindeyse "iki lafın belini kırmayı" tarafınıza önemle rica ederim..

Saygılarımla..

mapıs mapıs diyerek korkutuyorlar beni

Konuyla alakası olmayan konu başlığı yazmak yasak olsa keşke. Ne biliyim bir sayaç olsa mesela konunun önemi süzgeçten geçirilse.
Çok şey mi istiyorum yani?

Mevzu var sanıp okuyoruz ergen gerisi mevzular çıkıyor.
Konu sahibi sen iyi niyetli düşünüyor olabilirsin ama karşındaki öyle olmayabilir.

Fotografı gördü evet.. Yani evet biraz o cagrısım ama ip bende sonucta

Hesap fake degil eminim. Banada garip gelen bu. Ama sunu atlıyorsunuz konu suan mesaj atması degil. Benim söyledigim sacma sey ve susması....
Adamın nerede ağarlayacaksın demesi saçma gelmedi de senin söylediğin şey mi saçma geldi? Muhtemelen inanç ömer minvalinde bir ünlüdür. sıradan oyuncu işte. oda mesajları okuyup cevap yazıyor.
Neyse gerçek olduğunu varsayarak yorum yapayım.:
Bence mesaj atmak istiyorsan yaz, buluşmayı ön tarihe alabilir miyiz? yada sizi rahatsız ediyor muyum gibisinden.

Fotografı gördü evet.. Yani evet biraz o cagrısım ama ip bende sonucta
İpin ucu cinselliğe gidiyorsa sen bunu ister misin? Demek istediğim niyetin buysa yazmaya devam etmeme gerek yok. Ama amacın tanışmak ve senden hoşlanmasını sağlamaksa daha seviyeli olması gerekmez mi konuşmaların. Ayrıca ben hala ünlü olan biri niye kendini riske atar diye düşünüyorum daha temkinli olması gerekmez mi?

Bence bu çok aşırı ünlü biri değil mesela STV deki dizilerden birinde oynayan bir oyuncu yada bikaç ünlü filmde geri planda bir yüzü görünmüş insan. Eğer böyle ise Size yazması olası çünkü ev arkadaşımın da mailine cevap gelmişti ve en Son çocukla bizim öğrenci evinde çay içmişliğim oldu. Çayı içip ben kalktım onlar da takıldı sonra 3-5 gece daha görüşüp (çocuk okuduğumuz şehire geldikçe )kendi hayatlarına devam ettiler bitti gitti.

Yani çok ünlü değilse bulunduğunuz şehire geldiğinde geceyi daha eğlenceli geçirmek için cevap vermiş olabilir.Sizin de niyetiniz ne olursa olsun bikaç gece görüşelim şeklinde ise çok saçma cevap vermişsiniz toparlanacak gibi değil. Neden şimdi değil neden Eylül Ha şimdi rahatsız etmişsin ha eylülde. Ben eylülde orda olacağım falan diyebilirdin. Ama çocuk için çok farkedeceğini sanmıyorum sonuçta zekanla ilgilenmediği aşikar. Eylülü beklemeye gerek kalmadı geldiğinde misafirim olabilirsin hallettim diye bir msj atabilirsin nolcak

gerçekten ciddiyseniz bence adamın niyeti belli ya tanınmayan bir olduğu için genç kızlara yanıt vererek sempatiklik kazanmaya çalışıyor, ya da cinsellik istiyor.adamın mesajlarından öyle anlaşılıyor sende mi kalacağım diyor yani açıkça.bence uzak dur fake değil diyorsan.amma illa yazacağım diyorsan 'Merhaba nasılsın? rahatsız etmiyorumdur umarım,buluşma tarihini biraz erkene alabilir miyiz? diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…