- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
ama arda evli
baktım da göremedim ama neyse işimiz bu boşarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama arda evli
konuyu hatırlıyorsanız linki özelden atabilir misiniz yada başlığınıHalil Sezaide karar kılınmıştı diye hatırliyorum konu sahibinin verdiği ipuçlarından.
Kim ki o tanımıyom benöyle deme kız bibi bende cem beleviyi çok beğeniyom bu aralar. acep yazsam mı ki
ama o baya ünlüKızlar kesin sarp apak ya
Hem ünlü hem 30 küsür yaşında hem şuan dediği gibi yurtdısında hem de takipçileriyle konusan biri
Aklima arkadasla kendi aramizda ileride buromuz olursa sloganimizi belirleyelim diye sakalasiyorduk. Slogan su; mutsuzsaniz bosariz, alacaginiz varsa alirizbaktım da göremedim ama neyse işimiz bu boşarız
Aaa parkbully en sevdigi uyeyle bebeginin dogum tarihi ayni gun. Hic gulecegim yoktu valla Allah saglikli dogum nasip etsinAllahı kitabı ortaya koyan bu kızımız ne istiyomuş anlayanlar anlatsın bakem.
baktım da göremedim ama neyse işimiz bu boşarız
Kim ki o tanımıyom ben
Aklima arkadasla kendi aramizda ileride buromuz olursa sloganimizi belirleyelim diye sakalasiyorduk. Slogan su; mutsuzsaniz bosariz, alacaginiz varsa aliriz
He gördüm harbi tanımıyomuşum ya ne bilim bana bi bruce dan bahset brad den beckham dan bahset bende hangisine msj atsam hatta türkçe yazayım kesin cevap verir40 yaşındaymış şok oldum yahu millet nasıl genç kalabiliyor
şarkıcı bibim bu sıralar foxta oynuyor tabi işin şakası napim playboyu ben
Ahah cok hoşuma gitti ya :))) velalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar süpermişEvlenmesi sizden, boşaması bizden.
Yollar gidişime, hakimler duruşuma hasta
Bu hukuk bürosunda davaların % 99'u kazanılmıştır, %1'i temyiz aşamasındadır
Vekalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar...
bosanmak kaderdeyse nafakayi almadan gitme gibi çok sloganlar var
Ahah cok hoşuma gitti ya :))) velalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar süpermiş
Bence bu çok aşırı ünlü biri değil mesela STV deki dizilerden birinde oynayan bir oyuncu yada bikaç ünlü filmde geri planda bir yüzü görünmüş insan. Eğer böyle ise Size yazması olası çünkü ev arkadaşımın da mailine cevap gelmişti ve en Son çocukla bizim öğrenci evinde çay içmişliğim oldu. Çayı içip ben kalktım onlar da takıldı sonra 3-5 gece daha görüşüp (çocuk okuduğumuz şehire geldikçe )kendi hayatlarına devam ettiler bitti gitti.
Yani çok ünlü değilse bulunduğunuz şehire geldiğinde geceyi daha eğlenceli geçirmek için cevap vermiş olabilir.Sizin de niyetiniz ne olursa olsun bikaç gece görüşelim şeklinde ise çok saçma cevap vermişsiniz toparlanacak gibi değil. Neden şimdi değil neden Eylül Ha şimdi rahatsız etmişsin ha eylülde. Ben eylülde orda olacağım falan diyebilirdin. Ama çocuk için çok farkedeceğini sanmıyorum sonuçta zekanla ilgilenmediği aşikar. Eylülü beklemeye gerek kalmadı geldiğinde misafirim olabilirsin hallettim diye bir msj atabilirsin nolcak
Goren gelir ama masraflar sizden diyerek :)) Sıhhıye'de yaptım stajımı. Hayatımın en kabus günleriydi. Ağır ceza avukatı yanındaydım ve sürekli cezaevine gidiyordum. Orada icra ve cezacılar çok.reklam yasağı olmasa sıhhıye göbeğine asıcam bir pankart,büroya da bir tabelaHallederiz hukuk bürosu altına bu slogan olsa yürür giderdim
Goren gelir ama masraflar sizden diyerek :)) Sıhhıye'de yaptım stajımı. Hayatımın en kabus günleriydi. Ağır ceza avukatı yanındaydım ve sürekli cezaevine gidiyordum. Orada icra ve cezacılar çok.
Keşke 9 senedir bu mesleğin içerisindeyim, staj hariç. Siz kaç senedir avukatsınız?ceza evleri bizim mekan yeni mi mezunsunuz