Beğendiğim ünlü

Canim cok dikkat et. Bak ben unideyken basimdan gecen bi olayi anlatayim. Galatasaryin o zamanki yedek kalecisi vardi ufuk ceylan. Demet akalinla ask mesk olaylari vardi bende facete yorum yaptim gonderisine baktim bu beni eklemis. Neyse kabul ettim ama karsilasamiyoruz fazla nette.Buda habire yaziyo cok farklisin herkes pesimde sen degilsin vs. Tabi bende agir satiyorum yalandan kendimi:KK45:
Bi gun ben izmirdeyim yine okula donucem hava alaninda oturuyorum bi yandanda bununla konusuyoruz. Normal tabi sevgili modunda degilim.Aa ne goreyim karsimda ufuk ceylan oturuyo elindede gazete:KK51: tabi ben buna saydim sayistirdim. Ne dese begenirsin ya ben kardesiyim ozur dilerim senden cok bahsetti merak ettim gizli actim vs. Hadi len ordan dedim engelledim. Bu da boyle bi hikaye. Dikkat etmek lazim

Herkes neden sahte hesaptır o demiş anlayamadım. Ünlüler o kadar da ulaşılmaz değil.. Çok büyük star ! ise bilemiyorum da çoğu cevap yazıyor size..
O anda , sarhoş olabilir, madde kullanmış olabilir, aklı başındadır, flörtleşmek istemiştir v.s
Herşey olabilir..

Takıldığım nokta , klasik sapık erkek yazışması olması.. Bu tip erkekler ünlü olunca değişiyor diye bir kaide yok. İlla o hallerinin çıktığı bir saat vardır.

Ve ikinci takıldığım nokta , madem kesin eminsiniz sahte olmadığına o adam ( erkek hayran olduğunu varsayıyorum) öyle yazdıktan sonra bile ona hayran olmakta devam edip haddini bildirmemek.. Ha evet bunu tabiki kendi düşüncelerim ve prensiplerimle yazıyorum. Herkeste farklıdır.

Aklima arkadasla kendi aramizda ileride buromuz olursa sloganimizi belirleyelim diye sakalasiyorduk. Slogan su; mutsuzsaniz bosariz, alacaginiz varsa aliriz :p

Evlenmesi sizden, boşaması bizden.
Yollar gidişime, hakimler duruşuma hasta
Bu hukuk bürosunda davaların % 99'u kazanılmıştır, %1'i temyiz aşamasındadır
Vekalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar...
bosanmak kaderdeyse nafakayi almadan gitme gibi çok sloganlar var:KK53:

Evlenmesi sizden, boşaması bizden.
Yollar gidişime, hakimler duruşuma hasta
Bu hukuk bürosunda davaların % 99'u kazanılmıştır, %1'i temyiz aşamasındadır
Vekalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar...
bosanmak kaderdeyse nafakayi almadan gitme gibi çok sloganlar var:KK53:
Ahah cok hoşuma gitti ya :))) velalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar süpermiş :KK70:

Ahah cok hoşuma gitti ya :))) velalet ucretimi öde 10'una kadar, karşı tarafın alalım donuna kadar süpermiş :KK70:

reklam yasağı olmasa sıhhıye göbeğine asıcam bir pankart,büroya da bir tabela:KK53:Hallederiz hukuk bürosu altına bu slogan olsa yürür giderdim:KK59:

Bence bu çok aşırı ünlü biri değil mesela STV deki dizilerden birinde oynayan bir oyuncu yada bikaç ünlü filmde geri planda bir yüzü görünmüş insan. Eğer böyle ise Size yazması olası çünkü ev arkadaşımın da mailine cevap gelmişti ve en Son çocukla bizim öğrenci evinde çay içmişliğim oldu. Çayı içip ben kalktım onlar da takıldı sonra 3-5 gece daha görüşüp (çocuk okuduğumuz şehire geldikçe )kendi hayatlarına devam ettiler bitti gitti.

Yani çok ünlü değilse bulunduğunuz şehire geldiğinde geceyi daha eğlenceli geçirmek için cevap vermiş olabilir.Sizin de niyetiniz ne olursa olsun bikaç gece görüşelim şeklinde ise çok saçma cevap vermişsiniz toparlanacak gibi değil. Neden şimdi değil neden Eylül Ha şimdi rahatsız etmişsin ha eylülde. Ben eylülde orda olacağım falan diyebilirdin. Ama çocuk için çok farkedeceğini sanmıyorum sonuçta zekanla ilgilenmediği aşikar. Eylülü beklemeye gerek kalmadı geldiğinde misafirim olabilirsin hallettim diye bir msj atabilirsin nolcak

Sizin yorumlarınıza bayılıyorum. Nokta atışı ve bir o kadar da gerçekçi

reklam yasağı olmasa sıhhıye göbeğine asıcam bir pankart,büroya da bir tabela:KK53:Hallederiz hukuk bürosu altına bu slogan olsa yürür giderdim:KK59:
Goren gelir ama masraflar sizden diyerek :)) Sıhhıye'de yaptım stajımı. Hayatımın en kabus günleriydi. Ağır ceza avukatı yanındaydım ve sürekli cezaevine gidiyordum. Orada icra ve cezacılar çok.

X