Beğendiğim ünlü

sabahtan beri fake degil diye kendini yırtmışsın onun yerine kim oldugunu söylesen daha saglıklı yorum yapardık bizde.. tanımadığın birini kıskanman çok saçma neyse evlenirseniz haber ver :)))

Aynen zaten cok ünlü degil ve cok güzel yazmıssınız. Bildigim ve gördügüm kadarıyla magazinlerde hic kızlarla haberi yok. Takip ettigi kız yok tamamen sanatla ilgili gözüküyor. Benim sasirdigim buydu. Ben yerinde olsam kibarca tesekkür eder iyi günler derdim. Ama sohbet cok degisik oldu

Bide su var onu ben de düsündüm mesela icmistir yazmıstır diye. Ama konusma 1 hafta boyunca devam etti. 8 saat arayla falan yazdı o ayrı.

epey yorucu ama ben okurkende zaten ilk yıldan beri 4 yıl boyunca hukuk bürosunda çalıştım getir götür ne olsa yaptım.sonra staj derken atılınca işin içine zorluk çekmedim
Çok mantıklı aklımın köşesinde vardı bu faaliyete bu yıl geçireceğim. Böyle şeyler pek sorulmaz ama işleriniz nasıl? :))

aa kızlar konu sahibi haklı sonra mesaj atarız felan ne gerek yani söylemesin bosverin :)) biz iyi niyet gösterdik anlamak istemedi kendi bilir

Allah kitap askina actigin konu bumudur ??

Ya sen bizi kekliyorsun yada biri seni keklemis. Eminim diyorsun unluler takip ediyor bellki onlarda fake. Unlu biri cevap yazmayi birak okumaya bile tenezzul etmiyor. Bosa umitlenme...

konusmada biyer ayarliyim oraya gel demen nasil bi dusunce yarattin acaba adamda.???

Yani iki ucu b.... deynek nerden tutarsan tut konu cok sacma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…