- 10 Mart 2015
- 774
- 304
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
İzmir. Ankaradan hoşlanmıyorum.çalışmıyorum yazıyorda o yüzden dedimbenim 5 yıl oldu ankarada mısınız?
İzmir. Ankaradan hoşlanmıyorum.
Maalesef. Okuması ayrı dert ilerisi ayrı dert. Vallahi adamın ömrünü alıyor.canım ben sen ceza alırsak nasıl savunuruz bize ihtiyacı olanlarıöğrenci misin?
Maalesef. Okuması ayrı dert ilerisi ayrı dert. Vallahi adamın ömrünü alıyor.
Herkes neden sahte hesaptır o demiş anlayamadım. Ünlüler o kadar da ulaşılmaz değil.. Çok büyük star ! ise bilemiyorum da çoğu cevap yazıyor size..
O anda , sarhoş olabilir, madde kullanmış olabilir, aklı başındadır, flörtleşmek istemiştir v.s
Herşey olabilir..
Takıldığım nokta , klasik sapık erkek yazışması olması.. Bu tip erkekler ünlü olunca değişiyor diye bir kaide yok. İlla o hallerinin çıktığı bir saat vardır.
Ve ikinci takıldığım nokta , madem kesin eminsiniz sahte olmadığına o adam ( erkek hayran olduğunu varsayıyorum) öyle yazdıktan sonra bile ona hayran olmakta devam edip haddini bildirmemek.. Ha evet bunu tabiki kendi düşüncelerim ve prensiplerimle yazıyorum. Herkeste farklıdır.
Valla ipucu vermisti konu sahibi,söylememde söylemem diyordu,ipuçlarından Halil Sezaiyi bulmuştu bizim hatunlar. Harbiden isyeean ettiren cinstendiHahaha yemin et?? Kim bilir konu sahibi onu isyaaaan ettirmistir
Adana. Allah'ın izniyle bakacağız yolumuza artık. Sizin nasıl gidiyor meslek? :))hangi şehirdesin mezuniyete çok var mı? biraz çevre isteyen de bir meslek zor valla ilk yıllar tanııdkta yoksa
Adana. Allah'ın izniyle bakacağız yolumuza artık. Sizin nasıl gidiyor meslek? :))
Valla ipucu vermisti konu sahibi,söylememde söylemem diyordu,ipuçlarından Halil Sezaiyi bulmuştu bizim hatunlar. Harbiden isyeean ettiren cinstendi
Çok mantıklı aklımın köşesinde vardı bu faaliyete bu yıl geçireceğim. Böyle şeyler pek sorulmaz ama işleriniz nasıl? :))epey yorucu ama ben okurkende zaten ilk yıldan beri 4 yıl boyunca hukuk bürosunda çalıştım getir götür ne olsa yaptım.sonra staj derken atılınca işin içine zorluk çekmedim