Beden bozukluğu algısı, geçmeyen kompleks.

İnstagramdan denissemmercedes in hesabina bakin, ozellikle daha minyon bir kadinla cektigi videolara, bir kadinin kac beden olursa olsun guzel giyinebileceginin ve cekici görüneceginin yasayan ornegidir benim icin.

Çok güzel ve yanındakinden kesinlikle daha seksi. Acaba bilerek mi yanına göğüssüz birini seçmiş diyorum çünkü bariz olarak yanındaki kızdan güzel.

Şimdi o boya ideal kiloda olsanız şahane olurmuş . Ama 90 kilo 175 boy irice evet. Bence kilo verin psikolojiniz düzelir . Yani bende 163 boy 50 kilodayım kendimi bazen kötü hissediyorum zayıfım diye . Ama 3,5 kilo alsam psikoloji falan gayet düzelir

Açık konuşayım ben sizi görsem bu kadın bu adamın yanına olmuş mu çıtı pıtı biri yakışırdı yerine manken gibi kadın kısa boylu bi adamla evlenmiş diye düşünürüm

Şu cümleyi kuranla babanızın düşünceleri aynı.Başkalarının vucudu ile ve yanındaki sevgilisi/eşi hakkında uyum konusunda konuşmak 3. kişilerin haddine değildir

Şu cümleyi kuranla babanızın düşünceleri aynı.Başkalarının vucudu ile ve yanındaki sevgilisi/eşi hakkında uyum konusunda konuşmak 3. kişilerin haddine değildir

Alıntıladığınız yorumu yazan kişinin amacının o olmadığını ben anladım aslında. Sorun yok bu nedenle.

Evet kilonuz var ama siz abartıyorsunuz sorun sizin alginizla ilgili.Terapi alabilirsiniz. Bu arada ben hükümet konağı gibi denilen kadınları hep çok tatlı bulmuşumdur.Sagliginiz için biraz kilo verebilseniz ne ala. Ama kendinizi üzecek ve eşinizin yanına başkalarını yakistiracaginiz bir durum yok ortada. Çocukluktan geliyor belli ki. Aşmanızı dilerim

O algı kilo verseniz de değişmeyecek malesef .
168 boyundayım 72 kilolara kadar çıktım,Benim de omuzlar geniş,bacaklar ince üst bedenim alta göre irice .
Neyse indim 61 lere ama hala tamam oldu diyemiyorum .
Eş kaza 62 görsem tartıda dev gibi hissediyorum kendimi .
Kilosu ideal dediğim arkadaşlarımla aynı bedenim hatta bacaklar ince popo büyük değil daha öncesin diyorlar ,senin komiklerin iri diyorlar .Amma velakin omuzun geniş te boyum kısa diyorum bu defa da .
Ancak yeni kıyafet deneyince aslında iyiyim yeter diyorum ,kıyafete alışınca yine iri buluyorum kendimi .
Kısır döngü yani 55 kiloyken bile az versem diyordum .
Görüntünüz gayet güzel,algı yine aynı kalacak destek almazsak ama bence de kilo verin
Bi 10 kilo verseniz bile epey farkeder boyunuz avantaj .
Kilo için de if oneriyorum bi araştırın

Ben de uzun boyluyum . Sevgililerim genelde benden kısa olmuştur. Topuklu giyince zaten neredeyse hepsinden uzun oluyordum. Onlar bunu kompleks yapsa bile ben bayılıyorum. Erkeğin yanında erkekten heybetli durmaktan güzeli var mı yaaa boyunuzu sevin dikkat çekici bir şey uzun boy . Ve şuan için estetikle elde edilemeyen tek güzellik

Beden kaygı bozukluğu için bir psikologla görüşseniz daha iyi olmaz mı sizce de? Bizler yardımcı olamayız ki.

Beden kaygı bozukluğu için bir psikologla görüşseniz daha iyi olmaz mı sizce de? Bizler yardımcı olamayız ki.

Burası bdv hanımefendi isteyen istediği konuda yardım ister. Size rehabilite edin beni demiyorum, sıkıntımı paylaşıp öneriler aldım. Siz yazmayın verecek bir öneriniz yoksa. Sevgiler.

Burası bdv hanımefendi isteyen istediği konuda yardım ister. Size rehabilite edin beni demiyorum, sıkıntımı paylaşıp öneriler aldım. Siz yazmayın verecek bir öneriniz yoksa. Sevgiler.

Size en güzel öneriyi yaptım ama siz tersliyorsunuz. Keyfiniz bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…