Beden bozukluğu algısı, geçmeyen kompleks.

Bu arada fotoğraf ekliyorum. Yüzüm gözükmediğinden sorun olmayacaktır. Duygu gibi şop yapmayı mı öğrensem? Eki Görüntüle 2659661

Giyinmeyi biliyorsun, gayet de orantılı görünüyorsun.
90 kilo boyuna göre fazla, kilo vermeyi düşünüyorsan sağlığın için düşün; onun haricinde fotoğrafında gözümü rahatsız eden hiçbir noktan yok ki benim estetik algım iyidir; proporsiyonuna uygun gayet güzel giyinmiş ve kıvrımlı bir görüntü yakalamışsın, kilo milo göze batmıyor fotoğrafında.

Salt kilo değil, nasıl giyindiğin de oldukça etkili oluyor.

Dans edicem şimdi İnsan kilolu olunca ne yakışıyor ne yakışmıyor öğrenmek zorunda kalıyor zamanla. Çok teşekkür ederim güzel yorumuna Moral olmadı desem yalan olur

Babanızın size söylediklerine kulak asmayın, fotoğrafınızı da gördüm, vücudunuz gayet orantılı, yüzünüz her ne kadar görünmese de güzel olduğunuz belli zaten.
Etraf ne düşünüyor diye de yorup hırpalamayın kendinizi zira insanların ne söylediğinin ne düşündüğünün zerre önemi yok, el aleme bakarsak kaşımız gözümüz, boyumuz endamımız, hayata bakış açımız yediğimiz lokmaya kadar kulp takılacak birçok şey bulurlar, aman valla hayat o kadar kısa ki kimsenin lafını takıp da göz kenarlarıma kaz ayağı ekleyemem, benim çizgiler bana yetiyor zaten, siz de umursamayın keyfinize, eşinizle mutluluğunuza bakın

bence taş gibi hatunmuşsunuz. benim halam yapılı mapılı 188'lik bir kadın bi de saçları kabartır kabartır al sana 195. bak şu an 72 yaşında görsen max. 40 dersin. kadına sarılıyorsun, o kadar bi yapı ki kadındaki böyle hop geri sekiyor insan, etki-tepki yapıyor resmen. anlattıklarınızdan sonra o profile göre siz bayağı çıtı pıtı kalıyorsunuz, dev analığı gibi bir durum sözkonusu bile değil. benim de boyum 172 ve omzum geniş, şeklim görece bir kum saati. minyonluktansa kendi vücut tipimi çok daha tercih ederim, bence bana özgüven sağlıyor, size de sağlamalı <3

Valla ben fotoda gayet hoş bir kadın gördüm. Bende 1.70 80 kusur kilodayım ama boyu 1.60 larda olan insanlar daha kilolu gösteriyor benden. Çünkü vücut dengeli aliyor kiloyu. Birde eşim faktörü de var oda 1.87 100 kusur bir kiloda. Onun yanında ne ufak ne iri durmuyorum. Size bunu tek düşündürten eşinizin kilosu ve boyu bence. Yoksa ben böyle bir hatunu 1.90 adamın yanında afet olarak görürdüm. At gidi be der geçerim ayrıca sizin eksik göreceğiniz bir yan yok esiniz görseydi kendini bir nebze anlardım da siz bence hiç takmayın.

ben de 1.75 boyum olmasini asiri isterdim. gecen gun cidden boy uzatma ameliyatini arastirdim da babam flamingo gibi olursun sadece bacaktan uzarsin sacmalama dedi vazgectim.

fazla kiloyu verirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz belki. ben 1.57 boydan bildiriyorum burda durum hic guzel degil. 1.75 boy 60 kilo asssiri iyi buluyorum. belki imkaniniz varsa bunun icin destek alabilirsiniz, veya beden olumlamasi yapan sayfalar var onlaa goz atin arada. 1.75 cok guzel boy yani keske degisebilseydik

Ay allah affetsin çok güldüm babanın cevaba ya

bir ara beni de boyle yorumlar misin ben bu ara aynalara kusuyorum hep

Vaaay halaya bak maşallah. Keşke ben de öyle yaşama sevinci ile dolu yaşlansam. Allah uzun ömür versin

Boylarimiz ayni.ben zayifim normalden biraz uzun olmak insani bazen yorabiliyor

Ama bence siz esiniz uzun boylu olsaydi bunlari hissetmezdiniz.kac kiloda olursaniz olun esiniz daha uzun olmasi cok sey farkettirirdi..

Dediginiz gibi ama elde bu var suan:)

Resminizi gordum cok guzel giyinmissiniz.hic kiloluda gorunmuyorsunuz bu resimde.insanlarin neler dusunecegini bosverin.beyin okumalar insani cok yoruyor

bir ara beni de boyle yorumlar misin ben bu ara aynalara kusuyorum hep

Yolla yorumlayayım. :))
Ben dümdüz giyinen bi tipim hani öyle giyimden de çok anlamam (Hatta abiye bulun bana temalı konu açmıştım o ara okudum ettim birkaç şey öğrendim biraz) ama vücudun duruşu-kıvrımı, hoş görünmesi göze filan az buçuk çizim yaptığımdan anlıyorum. Bel vurgusu olduğu müddetçe kilolu-zayıf fark etmiyor, bi kıvrım, omuz kalça oranı güzel gösteriyor. Kıyafetlerle de işte bunu desteklemek gerekiyor.

Gözüm şenlensin yollayın fotoları. :)

ya ben onceden kendimi begenirdim cidden, belim falan inceydi ama hastalik doneminde once 40a dustum sonra 56ya kadar ciktim sonra geri verdim falan su an gozume dumduz geliyorum... kiyafet konusunda senden daha az anliyorumdur emin ol dur yollicam simdi

173üm. Doğumdan sonra 90da kaldım senelerce. Şimdi yeniden başladım spor ve düzenli beslenmeye ve 85e indim. Eşim 180. Sizi anlıyorum az çok. Evet kilo uzun boyluyu daha büyük gösteriyor. Ama bu önemsiz. Yani eşinizin yanına yakışıp yakışmama değil de neden kendinizi iyi hissetmeye odaklanmıyorsunuz?
Ben doksan küsur kilodayken de eşimin yanımda nasıl durduğumu umursamadım. Kendim rahatsızdım eski kıyafetlerime sığamamak, rahat rahat oturup kalkamamak dertti. Şimdi tekrar yetmişlere ineceğim. İnemesem dahi çabalayacağım. Çabalamaya başladığım anda kendimi daha iy hissetmeye başladım.
Öncelikle eşinizi gözünüzde büyütmemeye çalışın. Ben açıkçası doksan kiloyken de kendimi severdim, eşimin benim gibisini zor bulacağını da düşünürdüm. Ne münasebet yanına yakışmayacağım.
Burada mesela bir kadın da boyu çok kısa diye konu açmıştı.
Siz kendinizi sevmedikçe mutluluk gelmez. Kendi değerinizi bilerek işe başlayın. Sonrasında da rahatsız hissediyorsanız, eşiniz için değil kendiniz için kilo verin, spor yapın.
İki kilo azıcık bir sıkılaşma bile insana iyi hissettiriyor.

İnstagramdan denissemmercedes in hesabina bakin, ozellikle daha minyon bir kadinla cektigi videolara, bir kadinin kac beden olursa olsun guzel giyinebileceginin ve cekici görüneceginin yasayan ornegidir benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…