- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Bu arada fotoğraf ekliyorum. Yüzüm gözükmediğinden sorun olmayacaktır. Duygu gibi şop yapmayı mı öğrensem?Eki Görüntüle 2659661
Giyinmeyi biliyorsun, gayet de orantılı görünüyorsun.
90 kilo boyuna göre fazla, kilo vermeyi düşünüyorsan sağlığın için düşün; onun haricinde fotoğrafında gözümü rahatsız eden hiçbir noktan yok ki benim estetik algım iyidir; proporsiyonuna uygun gayet güzel giyinmiş ve kıvrımlı bir görüntü yakalamışsın, kilo milo göze batmıyor fotoğrafında.
Salt kilo değil, nasıl giyindiğin de oldukça etkili oluyor.
Babanızın size söylediklerine kulak asmayın, fotoğrafınızı da gördüm, vücudunuz gayet orantılı, yüzünüz her ne kadar görünmese de güzel olduğunuz belli zaten.Teşekkür ederim mune. Evet baba tarafımda kadınlar 1.70’den başlıyor, babam da 1.90 zaten. Ben baba tarafıma çekmişim. Bu arada annem ve babam da sizin ve eşiniz gibi ama annemin de bunu sorun ettiğini görmedim hiç. Özgüven ve benliğini sevmek en önemli nokta sanıyorum ki.
Ay allah affetsin çok güldüm babanın cevaba yaben de 1.75 boyum olmasini asiri isterdim. gecen gun cidden boy uzatma ameliyatini arastirdim da babam flamingo gibi olursun sadece bacaktan uzarsin sacmalama dedi vazgectim.
fazla kiloyu verirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz belki. ben 1.57 boydan bildiriyorum burda durum hic guzel degil.1.75 boy 60 kilo asssiri iyi buluyorum. belki imkaniniz varsa bunun icin destek alabilirsiniz, veya beden olumlamasi yapan sayfalar var onlaa goz atin arada. 1.75 cok guzel boy yani keske degisebilseydik
Giyinmeyi biliyorsun, gayet de orantılı görünüyorsun.
90 kilo boyuna göre fazla, kilo vermeyi düşünüyorsan sağlığın için düşün; onun haricinde fotoğrafında gözümü rahatsız eden hiçbir noktan yok ki benim estetik algım iyidir; proporsiyonuna uygun gayet güzel giyinmiş ve kıvrımlı bir görüntü yakalamışsın, kilo milo göze batmıyor fotoğrafında.
Salt kilo değil, nasıl giyindiğin de oldukça etkili oluyor.
bence taş gibi hatunmuşsunuz. benim halam yapılı mapılı 188'lik bir kadın bi de saçları kabartır kabartır al sana 195. bak şu an 72 yaşında görsen max. 40 dersin. kadına sarılıyorsun, o kadar bi yapı ki kadındaki böyle hop geri sekiyor insan, etki-tepki yapıyor resmen. anlattıklarınızdan sonra o profile göre siz bayağı çıtı pıtı kalıyorsunuz, dev analığı gibi bir durum sözkonusu bile değil. benim de boyum 172 ve omzum geniş, şeklim görece bir kum saati. minyonluktansa kendi vücut tipimi çok daha tercih ederim, bence bana özgüven sağlıyor, size de sağlamalı <3
Tövbe de kızKeşke benim olsa
bir ara beni de boyle yorumlar misin ben bu ara aynalara kusuyorum hep
Yolla yorumlayayım. :))
Ben dümdüz giyinen bi tipim hani öyle giyimden de çok anlamam (Hatta abiye bulun bana temalı konu açmıştım o ara okudum ettim birkaç şey öğrendim biraz) ama vücudun duruşu-kıvrımı, hoş görünmesi göze filan az buçuk çizim yaptığımdan anlıyorum. Bel vurgusu olduğu müddetçe kilolu-zayıf fark etmiyor, bi kıvrım, omuz kalça oranı güzel gösteriyor. Kıyafetlerle de işte bunu desteklemek gerekiyor.
Gözüm şenlensin yollayın fotoları. :)
Leslie, evde pilates videoları ve plankla toplarsınız. Ben her gün mutlaka leslie 2 mil, pilateste iç beş hareket artı plank yapıyorum. Gözle görülür bir incelme var.Aayyyyy korona tüy dikti zaten. Ne güzel yürüyordum kilo vermeye başlamıştım.
ben gene 153cmyim ben napayım1.56ların gözü yaşlı