- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Kac kilosunuz
Vauvv iri gadin he,cok severim viviseni de ondan mi seviyormusum ne
Valla ben de minyon sayilmam, ustelik esimin de boyu uzun degildir. Ama elalemin ne dusundugunu de hic sallamam,ben begenmis almisim yahu onlara ne? Azicik rahat olmalisin,ne guzel mis gibi kadinsin,boylu poslu gosterisli, bosversene digerleri ne nane yerse yesin.
Herkese günaydın, sevgiler öpücükler. Bu konunun benzerini taa yedi sene önce açmıştım ama çok az bir gelişme yaşayabildim geçen zaman içinde. Kendimi bildim bileli iri bir kadın oldum, 57 cm. olarak doğmuşum zaten. Boyum 1.75 yeni nesile göre evet çok uzun değil ama hani derler ya kapı gibi kadın diye ben hep öyle oldum. Omuzlarım geniş, belim, bacaklarım ince. Sırtım ve göbek bölgem yağlı, kollarımın da üstü kalın. Nispeten orantılı bir vücudum vardır. Mesele bu değil ama mesele kendimi her zaman Ağır Yaşamlar' daki 400 kiloluk kadınlar gibi görmem ve hissetmem. Bunu da kompleks haline getirmem ve kendimi eşime layık görmemem. Eşim 1.76 boyunda, kilolu değil klasik Türk erkeği göbekli. Benim düşüncem sürekli olarak onun yanına 1.60 boylarında çıtı pıtı bir kızın yakışacağı. Ben sanki dev anası gibi duruyorum yanında.
Apartmanımızda bizim gibi çiftler var, kadınlar hep kısa boylu ve minyon. Benim dşüncem dışarıdan baktıklarında bu adamla bu kadın hiç yakışıyor mu dedikleri. Başkalarının düşüncesini her zaman çok taktım çünkü. Hatta diyorum ki ünlü olsam kesin intiahr ederdim kötü yorumlardan
Bir de kompleks kısmını açmak istiyorum. Despot bir baba ile büyüdüm, çok ağır eleştirir yüzüne yeme diyen bir adam. 41 yaşıma geldim, geçen hafta doğumgünümdü annem özenmiş hazırlanmış, masada eşimin yanında bana nereye yetişiyorsun yavaş ye dedi, çok zoruma gitti ama artık huyunu bildiğimden sineye çektim. Onun bu eleştirmesinin de özgüvenim üzerinde çok etkisi var ve ben bunu da aşamadım biliyorum. Örneğin ehr gidişimizde kilomla ilgili laf sokar, iki sene önce zayıfladım benden iyisi yoktu ama insülin direncim var zor kilo veriyorum üstelik pandemi dönemi araya girdi hareket olanağım ciddi ölçüde kısıtlandı. Artık gtmek istemeyecek noktaya geldim zayıflarım öyle giderim diyorum bazen.
Çok uzattım farkındayım ama durumum böyle. 1- Kendimi olduğumdan çok büyük çok dev görüyorum 2- Buna bağlı olarak eşimin yanına yakışmadığımı düşünüyorum. Yaşım 41 eşimle sekiz senedir birlikteyiz, altı senedir de evliyiz. Hayatımız gayet güzel, beni beğenir ister, asla eleştirmez kötü imada bulunmaz ondan gelen bir durum değil bu tamamen benlik. Bu yaştan sonra ben nasıl düzelticem bu algımı ?
60 a inmelisiniz bence barismayin.175 boy sahane.in 60 a manken gibi gezŞu an 90 bandında ama 70’ken de neden 55‘e inemedim diye ağlıyordum. Mesele kilo değil sadece.
Babaya saygilar selamlar burdan ,uzmesin bizim akilli ,zeki ve de her zaman guzel kizimizi.Vuu yerüm seniHe ya kapı gibi gadın vurdu mu ses gelecek Gösteriş evet var, alımlıyım da ama takıyorum yav, baba faktörü büyük sanırım.
kendinin kiymetini bilmiyorsun sahsen iiri yapili kadinlara bayiliyorum bu kiloyla alakali degil ve emin ol yalniz degilim sahip olduklarina sukret ve sakin kendjne haksizlik etme gecenlerde sosyal medya da cocuk resim paylasmis banyoda sofbenden de uzun sikayt ediyor kizin biri dr yazmis haline sukret su bana gelene kadar soguyor diyeŞu an 90 bandında ama 70’ken de neden 55‘e inemedim diye ağlıyordum. Mesele kilo değil sadece.
Açık konuşayım ben sizi görsem bu kadın bu adamın yanına olmuş mu çıtı pıtı biri yakışırdı yerine manken gibi kadın kısa boylu bi adamla evlenmiş diye düşünürüm175 uzun bi boy bile değil aslında çok ideal bir boy bi de belim bacağım ince diyorsunuz herkesin isteyip de bulamadığı bi özellik. Giydiğiniz her şey yakışır 160 boyla bu biraz zordu emin olun. Muhtemelen babanız yüzünden bunun avantajlarını göremiyorsunuz
Şimdi aslında şöyle eğer zayıf bir kadın olsaydınız ve bedensel algımla ilgili sıkıntılarım var deseydiniz bu gerçekten tamamen psikolojik olurdu ama kilonuz 90 bandında böyle olunca aslında algınızda bi sorun yok kilolusunuzÖncelikle o fazla kiloyu vermeli takribi 60 kiloya filan düşmelisiniz çünkü yaşınız 41, ondan sonra bahsettiğiniz özgüvene ulaşamazsanız o zaman bir psikologa gitmelisiniz.
30 kilo fazlası olan bi kadın kendisiyle barışamaz ki zaten
dusuncelerınıze yasadıklarınıza tum sebep annenız
her fırsatda laf sokan yemenıze kılonuza bedenınıze karısan bırı gıbı anladım konuda
ınsanoglu kosulsuz sevgı ve benımsenme bandından cıktıgını dusunurken bır anda dogdugu kısıden elestırısıne begenılıp begenılmemesıne maruz kaldıgında aynen bunu yasar ıste
kendınızı degersız hıssetmemenız kendınızı sevmenız gerektıgını guzel oldugunuzu anlamak ıcın yaşlanmayı 70 yasına gelınce su gunlerınızın resımlerıne bakarken aslında ne guzelmısım demeyı beklemeyın
hayat kısa canınızın saglıgınızın kıymetını bılın kapınızı kapattınız mı heeerrrkes dısarda kımsenın sızı bu sekılde manıpule etmesıne ızın vermemelısınız
Mesele kilo degil evet beden alginiz bozuk. Bu yuzden ozguvensizlik yasiyorsunuz. Terapi alma imkaniniz yok mu? Simdi online terapi veriyor uzmanlar whatsapp uzerinden.
Sizi kotu etkileyen insanlarla gorusmeyi azaltmaniz veya gerekli cevabi vermeniz lazim. Turkiyede kac kisi ideal beden olculerine sahip sanki. Herkesin bir kusuru var