Beddua eden insanlar

Nerde yazıyı günah olduğu? Bakıp araştırmak isterim.
Konu sahibi bu arada o kadınla olduğunuz ortamda madem mecbbursunuz takın kulakliginizi açın sevdiğiniz müziği bitti:)

Nedensiz beddua sahibini bulurmus hic uzulmeyin.Ayrica bukadar gorgusuzse neden aileniz bu kisiyi yaninda gezdiriyor ki?

Allah akıl fikir versin. .
Beddua yerine duâ etseydi adam olurdu. .

Ben organlarımı bağışladım. Ehliyetimde yazıyor, ailem, eşim de biliyor vasiyetim bu yonde. Bu konuda bana yorum yapsaydı mesela ben çok rahatsiz olurdum. Böyle beddualar ancak söylemyenin ruhunu karartir. Umursama bile. Cekmek zorunda değilsin gerçekten.

Canım uzak dur bundan dediklerini hiç duyma istediği kadar beddua etsin hiç birisi tutmaz beddua etmek kadartehlikeli bir şey yok

O kadin bence hasta. Psikolojik problemleri var.

Ayrica hic takmazdim. Zaten millete beddua ede ede kafayi kirmis. Kendine donmus bence.

Mumkun oldugunca birlikte olmamaya calisin. Beddualarini da takmayin. Duasiyla yasamiyorsunuz ki bedduasiyla bisey olsun..

Kendini çok uyanık sanan ve çok kibirli olan insandan uzak duracaksın , pek insancıl olmuyorlar ,

Benim.ex kaynana bozuntusu,gorumce bozuntusu ex koca.bozuntusu surekli.beddua ederdi. Kadin tencere.dusse bela okurdu,yanlislikla biryere carpsa bela okurdu,ex koca sigarasi.bitse bela okurdu......insanin psikolojisi bozuluyor cidden.uzak kal muhattap olma. O cali cirpida tuvaletini yaparken batar elbet ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…