• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar meraba bende burdan gorup rosensee den numune istemiştim 3 gun once bugun geldi 16 tane ama ben 26-27 gonderirler diyodum:umursamaz:neyse cok sirinler ve kokuları cok hos kargo 2.70 tuttu

kıslar benımde ixora geldi 4tl ucreti
5 salyangoz kremi
5 bayan
3 erkek parfum
pict0211z.jpg

selam, ixoradan numunelerim geldi . 5 kadın 3 erkek parfümü. 5 salyangoz kremi.
yalnız banim kargolarım hep aynı saatte geliyor yaaa. 11:30 hepte kapıyı kocişim açıyor:))))
yalnız ben kokuları pek beğenmedim.kargo 4 tl ama be 5 verdim üstünü almaya utandım valla:)))))

bn ixora nın bi kaç kokusunu dnedm çarşıda hiç hoş diiller..belki denemediklermden güzel olan vardr

kızlar fischem hangi kargoyla gönderiyo numuneleri ayrıca geldiklerinde yoksak not bırakıyorlar mı bilen wr mı??

kızlar şimdi rosense yi aradım mail attım cvp gelmedi dedm ürün numunesi gönderirsek ücretli dedi bende ne kdr 6 7 milyon dedi bende arkadaşlarım almış hep 3 4 milyon ödenmiş dedm hayır öyle değil bizzat ben kendim gönderdiğim için biliyorum dedi el kremi yüz kremi göz çevresi kremi temizleme sütü var elimde dedi bende onlar için aldıgıma degmez dedm 24 tane 16 tane ürün gelen ark.larım var dedm yarn geri bana dönücekler mail olarak kaç tane ürün gönderip göndermeyecegini

kızlar fischemden geri cevap gelmeden direk olarak numuneleri gelen varmı?
ben mail atarken adresimi filan yazmıştım geri dönmediler oyüzden merak ettim geri cevap yazmadan yollamış olabilirlermi diye :uhm:

kızlar fischemden geri cevap gelmeden direk olarak numuneleri gelen varmı?
ben mail atarken adresimi filan yazmıştım geri dönmediler oyüzden merak ettim geri cevap yazmadan yollamış olabilirlermi diye :uhm:

bana da cevap gelmedi. ben adres yazmadım. kabul ederlerse yazayım dedim.
yarın tekrar mail atıcam.

Back