• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
prenses valla arı gibi çalışıyosun nasıl buluyosun bunları teşekkürler
bişey sorucam böyle cilt bakım ürünü değilde kozmetik yani far ruj v. numunesi gönderen biyer yokmu sen biliyosundur özelliklede far

tsk prenses doğadanı bende yaptım hemen cvp geldi :

"Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum" kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Gönderimiz 30 Ekim itibariyle gerçeklestirilecektir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.

Saygilarimizla

prenses valla arı gibi çalışıyosun nasıl buluyosun bunları teşekkürler
bişey sorucam böyle cilt bakım ürünü değilde kozmetik yani far ruj v. numunesi gönderen biyer yokmu sen biliyosundur özelliklede far

far veren bildiğim yok verenleri ekledm önceki sayfalara bak..

tsk prenses doğadanı bende yaptım hemen cvp geldi :

"Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum" kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Gönderimiz 30 Ekim itibariyle gerçeklestirilecektir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.

Saygilarimizla

banada gelmişti :)

ama 30ekim flan tarh yazmıo bnde :(

Son düzenleme:
doğadan banada mail atmamış
şimdi eşimin adına doldurdum hemen geldifisfisfis
kaydınız alındı falan diye
beni beğenmediler heralde :hulya:
saol prensesimmmmm

tşk arıcık(prenses) bana da 30 ekim dedi. :) 2 kere farklı maillere yaptım ben 2.cdie kabul etti

kizlar baska yer yokmu numune yollayan cok guzel bir konu olmus bu cok eglenceliiiiii kaydirigubbakcemile3

Tekin Acar Cosmetics
Aşkı anlatan bir parfum yapsaydınız içine hangi çiçekleri koyardınızbenneyaptımki
Doğru cevap veren ilk 5 kişiye guerllian idylle orjinal boy parfüm
ikinci 5 kişiye guerllian anahtarlık hediye
:lepi:
acaba hangi çiçeklerkiCADIARZU

ta_GuerlainIdyyle0.jpg

bargamut frezya çiçeği orkide

Müge, şakayık, frezya, lila ve güller… Paçuli ve beyaz miskler

diyen arklar olmus..

kızlar yaaa bu rosense numunelerini nasıl istediniz biraz bilgi verirmisiniz

birde avonunkileri ben paralı diye biliyorum eğer paralıysa ne kadar ödediniz değilse nasıl ve nereden istediniz ben paarfüm ve rujlarını merak ediyorumda

sana kaç tane yollamışlar bir tane el bir tane yüz çok yollamışlar :) benim öğrenmek istediğim parfümlarden yolluyorlarmı alanlar neler geldiğini yazabilirmi

16 tane geldi bana, el, yüz, göz çevresi kremi, peeling vardı ama 10 tanesi felan yüz kremi, bide bi kaç tanesi, yarım :dilcikar: neyse buna şükür
ama rosensenin parfümü var mı ki? parfüm yollamıyo yani

kızlar yaaa bu rosense numunelerini nasıl istediniz biraz bilgi verirmisiniz

rosensenin sitesinden iletişim formunu gönderdim, bayisi olmayan yerlere gönderiyorlar sadece, birde korgo ücreti bize ait

Back