• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
parlak gülüşler yalan oldu galiba banada gelmedi kimseye de gitmemişşşş nesfit herkese gelmedi kampanya oldugunda davet edildik kabul ettik osekilde geldi birde 2 büyük kutu nemlendirici geldi fikrimühimden herkese gitmiyo yani

parlak gülüşler yalan oldu galiba banada gelmedi kimseye de gitmemişşşş nesfit herkese gelmedi kampanya oldugunda davet edildik kabul ettik osekilde geldi birde 2 büyük kutu nemlendirici geldi fikrimühimden herkese gitmiyo yani

Kızlar sizin nesfitler bitmek üzeredir herhalde , benim hala kargodaymış , tabi vazelinlerde :78:

slm kızlarr :64:

ya bişi sorucam bana bioblastan mail geldi bilgilerimi istediler verdim 4 gün old gelmedi hala ?? sizlere kaç günde geldii

bayanseyma nbr.varmı haberlerin :40:

merhaba seno tşkrler iyiyim sen nasılsın
ne haberi anlıyamadım tanıyamadım seni:18:

slm kızlarr :64:

ya bişi sorucam bana bioblastan mail geldi bilgilerimi istediler verdim 4 gün old gelmedi hala ?? sizlere kaç günde geldii

cnm bana 2 gün içinde geldi
annem için yapmıştım onlara
4-5 gün geçti
yarın kargo gidicekmiş bugün cepime mesaj geldi
:34:

:1::1: bana hiç ürün gelmiyo daha doğrusu yeni haberim oldu böyle şeylerden

bana da en son bolca hindiden geldi bişeyler onlar da ne yenir ne kullanılır... :9::9: başka da bişiy gelmedi sürekli takip ediyorum buraları uyguluyorum da ama en son iki sene önce niveadan edayı bronzlaştır diye bi oyunda 50. kişiden biri oldum diye hediye sesi göndermişlerdi, bi daha da yüzüm gülmediii :84::84::84::9:

Back