• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkdaşlar kaç aydır üyeyim fikrimühime bi sefer tek geldi kampanya var diye oda 100 puan verdi bende nesfit istiyorum yaa neden bana kampanya mesajı gelmiyo:43::43::43::43:

tekin acara girdim ama göremedimmm :((
bende
arkdaşlar kaç aydır üyeyim fikrimühime bi sefer tek geldi kampanya var diye oda 100 puan verdi bende nesfit istiyorum yaa neden bana kampanya mesajı gelmiyo:43::43::43::43:

bana üye olduktan sonra 6.ayda gelmişti kampanya cnm
ilk colgate
sonrada yumoş
sonrada rota virüs kampanyası 1 senedir üyeyim 3 kampanya yani

Pantene setim geldi. Acayip sevindirik oldum nedense :52: 4 parça ve hepsi de orjinal boy süper.:52:

Bu hafta fikrimühimden nemlendirici ve nesfitlerimi bekliyorum, gelsinler artık :46:

Selam kızlarr. Bu Haribo'nun facebook sayfasında 10 dk sonra haribo verilecek 15 kişiye. Ama nasıl katılacağız bilemedim ilk defa giriyorum da:51:

meraba kızlar uzun zamandır takıp ediyorum ama bu ilk mesajım :))
Dün Fikrimühim vaseline ve nesfit gönderdi.
4-5 gün önce de denedim biliyorum 2 tane ipana pro expert diş macunu gönderdi.

bu gunlerde baska gelecek ürün de kalmadı yeni kampanyalar yapsalar keske :D

Merhaba kızlar bende pasif izleyicinizdim.
Ses vereyim teşekkür edeyim istedim size. Sayenizde bi renk oldu hayatıma:D
(iş arıyorum sıkıntılıyım da evde oturmaktan)
Bende Bolca Hindi ve kargo ücretini ödeyerek Doğacının ürünlerini ve Agrilia dan numunelerini almış bulunmaktayım.
Takibinizdeyim :)

Bende Bolca Hindi ve kargo ücretini ödeyerek Doğacının ürünlerini ve Agrilia dan numunelerini almış bulunmaktayım.

Selam pasif izleyici , akrtif numune toplayıcı:9::9::9: AGRILIA Ne , ben ilk defa duydum :60:

Selam pasif izleyici , akrtif numune toplayıcı:9::9::9: AGRILIA Ne , ben ilk defa duydum :60:

agrilia zeytinyağı.
nette arattığında internet sitesine kolaylıkla ulaşabilirsin. Numune istek bölümünden talepte bulunduğun takdirde seninle irtibata geçiyorlar. Kargoyu öderim dersen sana 40 ml lik ürün numunesi gönderiyorlar. Daha kadınlarkulubu başından kalkıp deneyemedimmm

Back