Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mrb kızlar nasılsınızz..

biraz önce bioblaslarım geldi çok sevindirik oldum
:52:

2 adet saç dökülmesine karşı şampuan bakım serisinden
2 adet saç dökülmesine karşı bakım maskesi
2 adet şampuan + bakım kremi 2si birarada
2 adet selülit kremi
2 adet yoğun nemlendirici vücut losyonu
2 adet güneş kremi 50+ faktör
2 adet temizleme jeli
2 adet saç dökülmesi için balsam
2 adet biomeen erkek şampuanı
2 adet tüy azaltıcı krem
toplamda 20 ürün
:kkk:

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınızz..

biraz önce bioblaslarım geldi çok sevindirik oldum
:52:

2 adet saç dökülmesine karşı şampuan bakım serisinden
2 adet saç dökülmesine karşı bakım maskesi
2 adet şampuan + bakım kremi 2si birarada
2 adet selülit kremi
2 adet yoğun nemlendirici vücut losyonu
2 adet güneş kremi 50+ faktör
2 adet temizleme jeli
2 adet saç dökülmesi için balsam
2 adet biomeen erkek şampuanı
2 adet tüy azaltıcı krem
toplamda 20 ürün
:kkk:

Banada bu sabah geldi , güle güle kullan. Ama hala Nesfit ve Kremlerden haber yok. Bir ara Yurtiçi kargo'yu her yere şikayet etmiştim , mimlendim orda ondan mı göndermiyorlar falan diye düşünmüştüm ama Bioder'in de Yurtiçi Kargoyla geldi. Yarın yine kargo beklemeye devam :6:

merhaba kızlarrr...
dün yurtiçi kargodan msj geldi...
tempo lojistikten kargom geliyormuş yarın...
size geldi mi msj acaba ne ki gelen??

tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:

[QUOTE=askbocugum;16561674]tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:[/QUOTE]

peki sen biliyormusun nerden geliyor Tempo Lojistik ??? Merak ne kötü bir şey böyle yaaaa:6:

[QUOTE=askbocugum;16561674]tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:

peki sen biliyormusun nerden geliyor Tempo Lojistik ??? Merak ne kötü bir şey böyle yaaaa:6:[/QUOTE]
yok canım bilmiyorum

selam kızlarr. Sayenizde şuan itibariyle ben de fikrimühim'e üye oldum :34: Ayrıca az önce bioblas'tan da numune istedim. Bakalım gelen giden olacak mı merakla bekliyoruz bol numuneli günlerrrr :46:

bioblas bana 6 günde geldi :64:

bu arada facedeki dove kampanyasına bakın 1000 kişi dolmadan bi arkadaş paylaşmış ama belki görmeyen olmuştur

Son düzenleme:
Back
X