• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mrb kızlar nasılsınızz..

biraz önce bioblaslarım geldi çok sevindirik oldum
:52:

2 adet saç dökülmesine karşı şampuan bakım serisinden
2 adet saç dökülmesine karşı bakım maskesi
2 adet şampuan + bakım kremi 2si birarada
2 adet selülit kremi
2 adet yoğun nemlendirici vücut losyonu
2 adet güneş kremi 50+ faktör
2 adet temizleme jeli
2 adet saç dökülmesi için balsam
2 adet biomeen erkek şampuanı
2 adet tüy azaltıcı krem
toplamda 20 ürün
:kkk:

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınızz..

biraz önce bioblaslarım geldi çok sevindirik oldum
:52:

2 adet saç dökülmesine karşı şampuan bakım serisinden
2 adet saç dökülmesine karşı bakım maskesi
2 adet şampuan + bakım kremi 2si birarada
2 adet selülit kremi
2 adet yoğun nemlendirici vücut losyonu
2 adet güneş kremi 50+ faktör
2 adet temizleme jeli
2 adet saç dökülmesi için balsam
2 adet biomeen erkek şampuanı
2 adet tüy azaltıcı krem
toplamda 20 ürün
:kkk:

Banada bu sabah geldi , güle güle kullan. Ama hala Nesfit ve Kremlerden haber yok. Bir ara Yurtiçi kargo'yu her yere şikayet etmiştim , mimlendim orda ondan mı göndermiyorlar falan diye düşünmüştüm ama Bioder'in de Yurtiçi Kargoyla geldi. Yarın yine kargo beklemeye devam :6:

merhaba kızlarrr...
dün yurtiçi kargodan msj geldi...
tempo lojistikten kargom geliyormuş yarın...
size geldi mi msj acaba ne ki gelen??

tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:

[QUOTE=askbocugum;16561674]tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:[/QUOTE]

peki sen biliyormusun nerden geliyor Tempo Lojistik ??? Merak ne kötü bir şey böyle yaaaa:6:

[QUOTE=askbocugum;16561674]tam banada bu mesaj geldi dicektim ki kargocu girdi kapıdan :9:bioblas numune göndermiş bi poşet çok sevindirik oldum herşey var içinde selülüt kremi saç bakım maskesigüneş kremi saç dökülmesine karşı şampuan krem balsam temizleme jeli:52::52:

peki sen biliyormusun nerden geliyor Tempo Lojistik ??? Merak ne kötü bir şey böyle yaaaa:6:[/QUOTE]
yok canım bilmiyorum

selam kızlarr. Sayenizde şuan itibariyle ben de fikrimühim'e üye oldum :34: Ayrıca az önce bioblas'tan da numune istedim. Bakalım gelen giden olacak mı merakla bekliyoruz bol numuneli günlerrrr :46:

bioblas bana 6 günde geldi :64:

bu arada facedeki dove kampanyasına bakın 1000 kişi dolmadan bi arkadaş paylaşmış ama belki görmeyen olmuştur

Son düzenleme:
Back