• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hit the Spot
Sivilcelerine dokun kaybolsun! Cilt tarafından emilen, şeffaf ve konsantre bu özel bakım ürününün orada olduğunu sadece sen bileceksin!

Şimdi Hit the Spot! kazandırıyor!
...Clean Start’ın bu ürünü hakkında Clean Start ekibi tarafından en beğenilen yorumu yazan 3 kişiye Hit the Spot orijinal boy ürün hediye!

Not: En beğenilen yorumlar 10 Aralık Cuma günü açıklanacaktır.

Clean-Start-Turkiye

Son düzenleme:
beni de bugün voiladan aradılar kazanmışım renk secimi mi sordular sonunda bende bişey kazandım:65: bu hafta için de göndereceklermiş

:30: Benim Fikri Mühimler hala gelmedi , bu hafta sonuna kadar ulaşır dediler , bakalım artık. He birde bu arada Denemek Bedevadan "Domol" marka spor kıyafet deterjanı geldi :52:

fikrimühim bekleyen arkadaşlar gelmedi diye üzülmesinler kampanyaya katıldıysanız geliyor..
Benimkilerde bugün geldi.. :62:

bana da bugün fikrimühimden mail geldi, nesfitleriniz en kısa zamanda ulaşacak size hatta belki gelmek üzeredir vs..yazıyordu.öğleden sonra da gerçketen koca bir kutuda nesfit geldi,yani henüz eline ulaşmayan arkadaşlara da mutlaka yarın gelir haberiniz olsun.

denemek bedavada numune kazanmak die bişi yok numune yollamıo cünkü bilincli ve sürekli yorum yapanlara yeni cıkan ürünleri yolluyo tabi şans işi bu herkese yollamıyo 20 30 kişiye yolluyo 1 ürünü bana diş macunu ve nescafe lift active geldi sürekli yorum yparım ürünler orjinal boyda geliyo kullanıp yorum yazıyorsun siteye

fikrimühüim kampanya yaptıgında mail atıp bilgilendiriyor bizde katılıyoruz öyle bakınca göremezsiin canım hemen katılmak gerek bitiyo cünkü kişi sınırı oluyo

denemek bedavada numune kazanmak die bişi yok numune yollamıo cünkü bilincli ve sürekli yorum yapanlara yeni cıkan ürünleri yolluyo tabi şans işi bu herkese yollamıyo 20 30 kişiye yolluyo 1 ürünü bana diş macunu ve nescafe lift active geldi sürekli yorum yparım ürünler orjinal boyda geliyo kullanıp yorum yazıyorsun siteye

Evet tamamen şans:3: Ben 10-15 gün önce üye oldum , deterjan gönderdiler bana , Bu arada "Görev Sizi Çağırıyor" bölümü var , orayıda aradabir yoklamak gerekiyor. Ben çok beğendim bu siteyi , herkes ürünler hakkında kullanım tiyoları veriyor.

:30: Benim Fikri Mühimler hala gelmedi , bu hafta sonuna kadar ulaşır dediler , bakalım artık. He birde bu arada Denemek Bedevadan "Domol" marka spor kıyafet deterjanı geldi :52:

fikrimühim bekleyen arkadaşlar gelmedi diye üzülmesinler kampanyaya katıldıysanız geliyor..
Benimkilerde bugün geldi.. :62:

bana da bugün fikrimühimden mail geldi, nesfitleriniz en kısa zamanda ulaşacak size hatta belki gelmek üzeredir vs..yazıyordu.öğleden sonra da gerçketen koca bir kutuda nesfit geldi,yani henüz eline ulaşmayan arkadaşlara da mutlaka yarın gelir haberiniz olsun.

fikrimühimden mail gelmiş haftasonuna kadar gelecekmiş ürünler...

hadi bakalım :1:

aynen kızlar bana da mail geldi

Back