• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
herkese slm ......iyi günler bayanlar işlerimi yeni bitirebildim ve damladım bol numuneli günlere akalım bayanssulusmile dün beni cosmotürkten aradılar lotus shild bakım kremi kazanmıştınız geldimi diye hayır dedim gelmedi ........sonra peki biz size tekrar döniciğizzzzzzz dediler dönemediler:))) şikayet maili atmıştımda aklinialirimsmile

olur tabi ...... kozmetik canavarı :)) facede adresim bu isteyen kendini tanıtarak beni ekleyebilir .....

hmm görmüştüm seni kozmetik canavarı hehe:))
ekliyorum hemen
yalnız avonda nick kabul etmiyorlarmış onun iin degiştirdim ben.
sonra yine degiştiririm sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
teşekkür ederim --------MAGRENTA VE EDAM------------- :))) kızlar şu leydi kozmetik bugün 17.30da yarışma yapıcaktı halaa yarışma yok ortada 10 dk geçti ya insanlarla kafa yapıyorlar resmenn helal olsun

numuneler kurudu şimdide arkadaşlarımızda kurudu nerdesiniz yahu kimse yok bugünnnnnn.......:ecrin_bebek:

kızlar nedir bu numune işi bana anlatın lütfen:(

cnm arada kampanyalar oluyor internetten bazı sitelerden mesela baby stara üye olunca arada bebek bezi vs. geliyor ........ şuanda mesela facebook avontürkiye sayfasında bir yarışma var supermag...dadlı yarışma yani burada numune ürün veren siteler ve yarışmalardan konuşuluyor bizde başvuru yapıyoruz yada yarışmalara katılıyoruzzzzz

Back