• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne kadar güzel bir duygudur inş. bigün bizde tadarızCADIARZU al cnm feda olsun tabiyki:)opuyorumnanaktan
inş cnm Allah isteyen herkese tattırsın inş

kızlar saru kozmetikten istemişim hatırlamıyorum ama geldi bugün poşeti aldım elime koca bi kutu sewinmeyin açtım hüsran 2 tane yaşlılık giderici göz kremi 2 tane dudak kenarı kırısıklık gidericisi =) o kutunun içide bi dolu sarı saman eyyy doga dostu tugba yazmıslar üstünede =) :gitme:

cnm bana 9 adet numune geldi bebek şampuanı selülit kremi canlandırıcı krem gibi şeylerdi bu gelenler bana da saman konmuş bir kutuda geldi bi de broşürler vardı içinde kargo da vermedim

inş cnm Allah isteyen herkese tattırsın inş

cnm bana 9 adet numune geldi bebek şampuanı selülit kremi canlandırıcı krem gibi şeylerdi bu gelenler bana da saman konmuş bir kutuda geldi bi de broşürler vardı içinde kargo da vermedim

anam bana niye öyle geldiki =( :1shok: pislerrrr bişey istemem artık lülülülülülü ben gibi numuneciyi kaybettiler hahaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

bende bendesempatiksalakcinni 6lira verdim samanlaraaaaa hatta 6.40 tuttu 7 verdim kargocuda bozuk yokmuş üstünü vermedi :mymeka:

bundan sonra ben yazıcam kargo parası istiyorsanız avcunu yalarsınız yada koy nuneleri bolca al parayı dicem

birinede ıspartada mail attımdı numune istiyorum diye hasbam funda hanım msj çekmiş ürünlerimiz ankara ykm mevcuttur oradan alabilirsiniz diye sanki bilmioyrum ykm bide tarif yazmış utanmadan hem gül ürünü sewmem basım tutar
-tatlicadiarzu-

kızlar saru kozmetikten istemişim hatırlamıyorum ama geldi bugün poşeti aldım elime koca bi kutu sewinmeyin açtım hüsran 2 tane yaşlılık giderici göz kremi 2 tane dudak kenarı kırısıklık gidericisi =) o kutunun içide bi dolu sarı saman eyyy doga dostu tugba yazmıslar üstünede =) :gitme:

benimde aynı şekildeydi..
kutunun içi bomboş numunelerde o kadar küçük ki 1 denemelik bile denmez yani..
bol saman göndermişler sadecee kaydirigubbakcemile3
3.5 tl boşa gitti çöpe attım hepsini..

AKER EŞARP
Daha önceden duyurduğumuz ama bir türlü
başlayamadığımız yeni uygulamamız nihayet bu aydan itibaren başladı.
Ekim ayı içinde evlenmiş olan veya doğum günü olan sayfa takipçilerimiz
25 ekime kadar maillerini gönderebilirler. Maillerinizi tarihi de
yazarak Ad,Soyad,Adres,Telefon ve Facebook Adresinizi de yazarak
...yarisma@aker.com.tr'ye gönderebilirsiniz.Devamını Gör

AKER EŞARP
Daha önceden duyurduğumuz ama bir türlü
başlayamadığımız yeni uygulamamız nihayet bu aydan itibaren başladı.
Ekim ayı içinde evlenmiş olan veya doğum günü olan sayfa takipçilerimiz
25 ekime kadar maillerini gönderebilirler. Maillerinizi tarihi de
yazarak Ad,Soyad,Adres,Telefon ve Facebook Adresinizi de yazarak
...yarisma@aker.com.tr'ye gönderebilirsiniz.

hayırlı günler bayanlar....AVON sayfası düzelmiş katılmak isteyenlere duyrulur...benim 5 arkadaş avon sayfasını begendimi bilmiyorum nasıl olacak artık.offf

Back