teşekkür ederim pkahantas,şmdi bir tava seti birde şampuan alacağım var :))
tavanın süresi geçmedimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim pkahantas,şmdi bir tava seti birde şampuan alacağım var :))
inş cnm Allah isteyen herkese tattırsın inşne kadar güzel bir duygudur inş. bigün bizde tadarızCADIARZU al cnm feda olsun tabiyki:)opuyorumnanaktan
kızlar saru kozmetikten istemişim hatırlamıyorum ama geldi bugün poşeti aldım elime koca bi kutu sewinmeyin açtım hüsran 2 tane yaşlılık giderici göz kremi 2 tane dudak kenarı kırısıklık gidericisi =) o kutunun içide bi dolu sarı saman eyyy doga dostu tugba yazmıslar üstünede =) :gitme:
Rica ederim canım ne demek : ) her zaman : )teşekkür ederim pkahantas,şmdi bir tava seti birde şampuan alacağım var :))
tavanın süresi geçmedimi?
inş cnm Allah isteyen herkese tattırsın inş
cnm bana 9 adet numune geldi bebek şampuanı selülit kremi canlandırıcı krem gibi şeylerdi bu gelenler bana da saman konmuş bir kutuda geldi bi de broşürler vardı içinde kargo da vermedim
slmmm arkadaslarr..
kimsecikler yokkk ([/Q hşg. cnm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5
h.b canımm geldimde altta kimsenin ismi görünmüyordu demek başka sayfalarda geziniyordunuzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende bendesempatiksalakcinni 6lira verdim samanlaraaaaa hatta 6.40 tuttu 7 verdim kargocuda bozuk yokmuş üstünü vermedi :mymeka:
kızlar saru kozmetikten istemişim hatırlamıyorum ama geldi bugün poşeti aldım elime koca bi kutu sewinmeyin açtım hüsran 2 tane yaşlılık giderici göz kremi 2 tane dudak kenarı kırısıklık gidericisi =) o kutunun içide bi dolu sarı saman eyyy doga dostu tugba yazmıslar üstünede =) :gitme:
yesinler kiprüklerini max da max ama üstüne tanımam helal olsun giden para walla :lepi:
Rica ederim canım ne demek : ) her zaman : )
Daha geçmedi canım : )
tavanın ücreti ve son kullanma süresi ne zaman bilgisi olan varmı?
kızlar kampanyalar için bi face adresi açsanız birbirimizi eklesek olmazmı...