talihin yok bahtın karaaaaaaaaaa:roflol:
yıkıldım resmen anacım yaş 25 annemde kullanmaz bilmedigi seyi bide kullansa nolacak 3 ml =) utanmazlar neyse bedava saman almış oldum lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
talihin yok bahtın karaaaaaaaaaa:roflol:
sakla kız samanları ilerde at alırsanız yedirirsin
iyi yaa iyiki almamışım bende hatırlamıyordumparasz aldım ben üzülme içi dolu samancık =) olumunekankayizsmile
iyi yaa iyiki almamışım bende hatırlamıyordum
zaten ne zaman istediğimi genelde kargo ücreti
olmayan numuneler istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahatladım valla sağol canım sonrada
acaba alsamıydım içinde ne vardı diye merak
etmedim değil hani ama işime yaramazmış zaten isabet olmuş almamam:roflol::roflol:
merciiiiiii:))) evet cnm max üstüne tanımıyorum olumunekankayizsmile/B]yesinler kiprüklerini max da max ama üstüne tanımam helal olsun giden para walla :lepi:
yıkıldım resmen anacım yaş 25 annemde kullanmaz bilmedigi seyi bide kullansa nolacak 3 ml =) utanmazlar neyse bedava saman almış oldum lülülülülülü
walla onu akwaryuma koymayı planlıyorum doga dostu sarudan yavrular saklansın dşye dogal nede olsa ama haksızlık etmeyin be uzun saman bu alsanaalsanasmile kolum kadar war uzun uzun bi sürü accaba mailmi atsam gönderdiginiz samandan paramla almak istiyorum diye :roflol: :roflol: :roflol: üründen çok memnun kaldım doğa dostlarım diye
https://www.moneyclubkart.com//Indirim-Kampanya/3/91/Online-Kupon.aspx
money club ı olanlar koşunnnnnnnn bedava şampuan
kızlar çok hoşsunuz valla...at alır yedirirsin hasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisakla kız samanları ilerde at alırsanız yedirirsin
offf çok almışlar ya..burda arkadaşlar 3 tl vermişler neden itiraz etmedin...galiba kime ne yutturursak diyolaralsanaalsanasmilebende bendesempatiksalakcinni 6lira verdim samanlaraaaaa hatta 6.40 tuttu 7 verdim kargocuda bozuk yokmuş üstünü vermedi :mymeka: