• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sakla kız samanları ilerde at alırsanız yedirirsin :D:D:D:D:D

walla onu akwaryuma koymayı planlıyorum doga dostu sarudan yavrular saklansın dşye dogal nede olsa ama haksızlık etmeyin be uzun saman bu alsanaalsanasmile kolum kadar war uzun uzun bi sürü accaba mailmi atsam gönderdiginiz samandan paramla almak istiyorum diye
:roflol: :roflol: :roflol: üründen çok memnun kaldım doğa dostlarım diye

Son düzenleme:
parasz aldım ben üzülme içi dolu samancık =) olumunekankayizsmile
iyi yaa iyiki almamışım bende hatırlamıyordum
zaten ne zaman istediğimi genelde kargo ücreti
olmayan numuneler istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahatladım valla sağol canım sonrada
acaba alsamıydım içinde ne vardı diye merak
etmedim değil hani ama işime yaramazmış zaten isabet olmuş almamam:roflol::roflol:

iyi yaa iyiki almamışım bende hatırlamıyordum
zaten ne zaman istediğimi genelde kargo ücreti
olmayan numuneler istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahatladım valla sağol canım sonrada
acaba alsamıydım içinde ne vardı diye merak
etmedim değil hani ama işime yaramazmış zaten isabet olmuş almamam:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayya allahtan kargo parası wermedik wereydim adam 3 kattan inene kadar balkondan ucardım tepesine bu samanlaramı para werdirdin bana diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yesinler kiprüklerini max da max ama üstüne tanımam helal olsun giden para walla :lepi:
merciiiiiii:))) evet cnm max üstüne tanımıyorum olumunekankayizsmile/B]
yıkıldım resmen anacım yaş 25 annemde kullanmaz bilmedigi seyi bide kullansa nolacak 3 ml =) utanmazlar neyse bedava saman almış oldum lülülülülülü

kaydirigubbakcemile:roflol:

walla onu akwaryuma koymayı planlıyorum doga dostu sarudan yavrular saklansın dşye dogal nede olsa ama haksızlık etmeyin be uzun saman bu alsanaalsanasmile kolum kadar war uzun uzun bi sürü accaba mailmi atsam gönderdiginiz samandan paramla almak istiyorum diye
:roflol: :roflol: :roflol: üründen çok memnun kaldım doğa dostlarım diye

bende bendesempatiksalakcinni 6lira verdim samanlaraaaaa hatta 6.40 tuttu 7 verdim kargocuda bozuk yokmuş üstünü vermedi :mymeka:

saol canım %70 indirim kalmış

% 70 indirim için : 19 – 28 Ekim tarihleri arasında kartınızı ilgili kampanyaya tanımladığınızda, I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli almaya hak kazanırsınız. I am 400ml şampuan çeşitlerinden 1 adet %70 indirimli alımınızı 12 Kasım’a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

bu arada avon açıklama yapmış :)
Avon SuperMagnify uygulamamız sizlere daha iyi hizmet verebilmesi için bakım aşamasındadır. Kısa süre içinde açılacaktır. Kazanan 1000 üyemizin listesi de duyurulacaktır. İlginize teşekkür ederiz.Avon Türkiye Facebook Ekibi

Teşekkürler :) %70 indirimli şampuan aldım bende.

Bu money in belirli bir düzeni var mı acaba , yoksa ratgele zamanlarda mı yapıyorlar bu kampanyaları ?

Canım rastgele zamanlarda.. Ben yakalayınca yazıyorum :)))) sende bak sitesine arada istersen :)

Son düzenleme:
yıkıldım resmen anacım yaş 25 annemde kullanmaz bilmedigi seyi bide kullansa nolacak 3 ml =) utanmazlar neyse bedava saman almış oldum lülülülülülü

sakla kız samanları ilerde at alırsanız yedirirsin :D:D:D:D:D
kızlar çok hoşsunuz valla...at alır yedirirsin hasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende bendesempatiksalakcinni 6lira verdim samanlaraaaaa hatta 6.40 tuttu 7 verdim kargocuda bozuk yokmuş üstünü vermedi :mymeka:
offf çok almışlar ya..burda arkadaşlar 3 tl vermişler neden itiraz etmedin...galiba kime ne yutturursak diyolaralsanaalsanasmile

herkese iyi sabahlara.s.

iyi günler bayanlar..............bol numunelerrrrrrr:icecream:

hero baby den kitapçık geldi şimdi bana.
başka bişey yok . ne kadar cimrilerrmiş :umursamaz:

teşekkür ederim pkahantas,şmdi bir tava seti birde şampuan alacağım var :))

Back