• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Selam kızlar link ekleyemiyorum dalinbicibicidansi oy verenlerinde kazandığı bir yarışma destek vermek isterseniz.Benim videom Rengarenk desteklerinizi bekliyorum.a.s.

Arkadaşlar mwerhaba:)Yaw denemekbedava ya üye oldum yorumda yaptım iki tane nasıl ve ne zmana gönderiyorlar hediye yada numuneleri çok merak ettim:)

öyle hediye numune falan yok bu sitede deneyimli tüketicilere yeni cıkan ürünü yolluyorlar oda sınırlı sayıda sana denk gelirse baan 2 kere denk geldi kimi 1 yıldır üye hiç denk gelmemiş burda amac yeni cıkan ürünleri denetip yorum almak ama seciyorlar cok dikkatli

dnemek bedavadan hollywood gülümsemesi diş macunum geldi..çok özenle hazırlanmış.. üye olalı yaklaşık 1 ay falan oldu ama her gün düzenli yorum yapıyorum..

selam kızlar, bana da dün paradokstan kitap hediyesi geldi kitap kapağı seçmiştik ya çekilişle belirlemişlerdi kargosu ücretsizdi kitap da adıma imzalanmıştı:)

ilk üye olunca banada hemen geldi 1 hafta sonra zaten yorum yaptıgımız seylerin acıklamasında yazaıyo yorum yzan üyelerimşzden 40 kişiye yollıcaz falan die sana gelende öyle bişi

ilk üye olunca banada hemen geldi 1 hafta sonra zaten yorum yaptıgımız seylerin acıklamasında yazaıyo yorum yzan üyelerimşzden 40 kişiye yollıcaz falan die sana gelende öyle bişi

Evet aynen zaten hediye adı altında değil deneyip yorum istediler.Hediye adı altında gelmedi.

Back