• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bu avon işi çok canımı sıktı bilgilerimizi çaldılar. avonun telefonunu aradım. böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler. Yarın aşağıdaki numarayı arayıp şikayet etmemi söylediler
212 473 11 11 önce 1 sonra 9 tuşluyoruz
haydaaaaa kendi sitesi bu ama belkide telefondaki kişi bilmiyodur kampanyayı ya da başından savmak için söylemiştir ?

selam bu money card ile indirim kazanılan tavayı alan var mı?Nasıl memnun musunuz?
ben baktım ufacık bişi almadım

günaydın bayanlar iyi sabahlar iyi haftalar

merhaba canım nasılsın
msj aldım ama gelmedim topike
çünkü bebk işine biraz ara veridik eşim istemiyor:(

ohh ne güzel kurtlarını döktün desene kaydirigubbakcemile3
evet aynen cnm :)

bugünlerde kuruduk vallaa
ben ilk geldiğimde nekadar kampanya vardı o yüzden sarmıştı burası benii kurudu sahiden yaaa:))
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr

merhaba cnmmmmmm
kızlar herkese iyi haftalar bu sarudan nasıl oluyorda bazılarından kargo ücreti alınıyor bazılarına ücretsiz kargo kafam karıştı yani bilmiyorumkismile ben 1 ay öncesi filan istediğimde ellerinde numune kalmadığını geldiği taktirde yolluyucaklarını yazmışlardı halaaa birşey yok zaten ücretli gelicekse onların olsun bizde iyice beleşçi olduk dimi 3-5 liranın lafını yapıyoruzzzzz:3:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

avon işi sarpa sardı ama ben bu işin peşini bırakmam alıcam o rimeli!!!!!!

güzel olucağını bilsem max factör rimelime 30 kağıt bayılmam ama :umursamaz: napıyım benim kirpikleri max paklıyor guclubacismile

slm kızlarrrr nasılsınız =))

15 Ekim 2010 - 31 Aralık 2010 tarihlerinde Dalin Bıcı Bıcı Dansı sitesine videolarını ekleyen ve halk oylaması ile "En Güzel Dans Eden Bebek" olarak seçilecek şanslı minik, Nintendo Wii ve Dalin Banyo seti (Dalin Bornoz + Dalin ürünleri sepeti) kazanıyor. İkinci olan yarışmacı, Dalin Akülü Araba ve Dalin Banyo seti, üçüncü olan yarışmacı ise Dalin banyo seti kazanacak.

Oy verenler de kazanıyor. Her oy kullanan 100. Üye Dalin Sırt Çantası kazanıyor.

Dalin

3 5 liranın hesabını yaparız tabi para kolaymı kazanılıyo adı üstünde numune parasız verilir ozaman marketlerde elden versinler bu ne bicim müsteri memnuniyeti rezillik resmen

gelirsede kabul etme..3,5 bi arko alır delikafadulden

arko alır sürünürsün
koptum valla :lepi:delikafaduldendelikafadulden
3 5 liranın hesabını yaparız tabi para kolaymı kazanılıyo adı üstünde numune parasız verilir ozaman marketlerde elden versinler bu ne bicim müsteri memnuniyeti rezillik resmen

he doğru söylüyorsun deyse veririm para ama kaç tane göndercekleride mecul.
herkese merhaba....a.s.

Son düzenleme:
bir kampanya haberide benden katılım bugün saat 17:30 a kadar
AKER EŞARP
AkerOnline.com sitemize girerek sağ üst tarafta yer alan ÜYE OL linkine tıklayıp üye olanlar ve daha önce kayıtları olup üyelik kayıtlarını yenileyenler arasında bugün çekiliş yapacağız ve 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz. Şimdiden bol şanlar herkese...

MEVCUT ÜYELER İÇİN ; ÜYE OLDUKLARI İSİM SOYİSİMLERİ VE EPOSTA BİLGİL...ERİNİ bilgi@akeronline.com ADRESİNE MAİL ATARAK ÇEKİLİŞE KATILABİLİRLER. ÜYELİK BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMENİZE GEREK YOK.Devamını Gör

bir kampanya haberide benden katılım bugün saat 17:30 a kadar
AKER EŞARP
AkerOnline.com sitemize girerek sağ üst tarafta yer alan ÜYE OL linkine tıklayıp üye olanlar ve daha önce kayıtları olup üyelik kayıtlarını yenileyenler arasında bugün çekiliş yapacağız ve 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz. Şimdiden bol şanlar herkese...

MEVCUT ÜYELER İÇİN ; ÜYE OLDUKLARI İSİM SOYİSİMLERİ VE EPOSTA BİLGİL...ERİNİ bilgi@akeronline.com ADRESİNE MAİL ATARAK ÇEKİLİŞE KATILABİLİRLER. ÜYELİK BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMENİZE GEREK YOK.Devamını Gör

Back