Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kuzular keyifler nasıl bolll numuneli günler güzel bir hafta diliyorummmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar bu kampanyaları nereden öğreniyorsunuz yahu :)) teşekkürlerrrrrrrr

kızlar sarudan numune geldi bugün
bana ama kargo parası bana ait
bende geri yolladım acaba ne vardı içindefisfisfis

Son düzenleme:
kızlar sarudan numune geldi bugün
bana ama kargo parası bana ait
bende geri yolladım acaba ne vardı içindefisfisfis

nası oluyor bazılarından para almıyorar kafam karıştı yaniii :1shok:-tatlicadiarzu- bende merak ederim yaaa ne vardı acep şutarafagitti:bbo:

kzılar sarudan bana da geçenlerde geldi içinde selülit kremleri baby şampuanları bikaç krem daha var baya bişi vardı beş kuruş da vermedik valla.

nası oluyor bazılarından para almıyorar kafam karıştı yaniii :1shok:-tatlicadiarzu- bende merak ederim yaaa ne vardı acep şutarafagitti:bbo:
valla ne bilim canım bende zaten kargo ücretsiz diye
biliyordum adamına göremi muamele yapıyolar ne anlamadım
pakette küçük bişeydi yaniikötükedihüsokötükedihüso

kzılar sarudan bana da geçenlerde geldi içinde selülit kremleri baby şampuanları bikaç krem daha var baya bişi vardı beş kuruş da vermedik valla.

valla ne bilim canım bende zaten kargo ücretsiz diye
biliyordum adamına göremi muamele yapıyolar ne anlamadım
pakette küçük bişeydi yaniikötükedihüsokötükedihüso

ilginç yaa kargocular mı yoksa birşeyler karıştırıyor anlamadım bu ara çoştu saru sengözlerimebaksanab

ilginç yaa kargocular mı yoksa birşeyler karıştırıyor anlamadım bu ara çoştu saru sengözlerimebaksanab
valla sanmıyorum tanıdık kargocu
getirdi şimdi mail atıcam ama
yaptıkları hiç hoş bir şey değil çünküklava:

bence mail atmak lazım bana da geleli çok olmadı ben beğendim ben bi de küçük bi oğlum var dedim ona göre ürünler göndermişler baya bişey yazdım yani niye numune istediğimi belirttim

bence mail atmak lazım bana da geleli çok olmadı ben beğendim ben bi de küçük bi oğlum var dedim ona göre ürünler göndermişler baya bişey yazdım yani niye numune istediğimi belirttim

NE GÜZELLLL! güle güle iyi günlerde kullan cnm opuyorumnanaktan

kızlar saru kozmetikten istemişim hatırlamıyorum ama geldi bugün poşeti aldım elime koca bi kutu sewinmeyin açtım hüsran 2 tane yaşlılık giderici göz kremi 2 tane dudak kenarı kırısıklık gidericisi =) o kutunun içide bi dolu sarı saman eyyy doga dostu tugba yazmıslar üstünede =) :gitme:

talihin yok bahtın karaaaaaaaaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…