Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
üzülme ben beğendim.

yok cnm avon sayfasını beğenmedi kimse arkadaşlarının beğenmesi gerekiyor yaa amannnnnnnnnnnnnn zaten bir halta benzemiyor avonun rimeli bir tane aldım bir kere kullandım duruyor kenarda iğrenççççççççççç sempatiksalakcinniklava:

benimkiler de beğenmedi sayfamı ama güzellik perisi için kendi kurduğum kardeşim,annem,babam,sevgilim,bir de mynet hesabımla toplam 5 hesapla kendi kendime arkadaş olup beğendim,böylelikle arkadaşlarım beğenmiş oldu.

valla rimel süpermis arkadas almıs mükemmel dedi kirpikleri harika yapmıssssssssssss yaşadıkkkkk

oh oh uyanık seni iyi yapmışsın valla cnm fırsat kaçmaz bedava nede olsa :)
valla rimel süpermis arkadas almıs mükemmel dedi kirpikleri harika yapmıssssssssssss yaşadıkkkkk

bilmiyorum yaa benim aldığım super curlaıs mı ne avonun maskarası 3-4 kişide çok güzel dedi ama benim kirpiklerimi birbirine geçirdi böyle kıvırmadı bile hiç normalde uzun kirpiklerimi kısacık gösterdi sankiii bana öyle geldi bu son çıkanı arkadaşın hangi ara denedi yahu dahaa 15 ekimde sipariş başlanıcak cnm şutarafagitti

arkadas alamanyada orda cok önce cıkıyo ürünler canım süper dedi harika dedi mükemmel dedi

kızlar sırf begenmek yeterli diil 5 arkadasınıza da öneri göndererek avon türkiye sayfasını begenmelerini saglamanız gerekkkkkkkkkk

-------------EDAMMMMMMM------------ :))) cnmmm çok şükür konuşuyorsunn iyi canum bende bebiş istemeye başladım artıkın hadi hayırlısı inş. hayırlı zamanda allah ikimizide bebiklesin:))

canım bana slm verilseydi ben çoktan konuşmaya başlardım zatenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım hayırlısı olsun biz de yeni yeni düşünüyoruzz en kısa zamanda umarım ikimizede nasip etsin :Saruboceq:

amin cnm inş. :)opuyorumnanaktan

Birden fazla oy atılabiliyor sanırım ki ben gördüğüm herkese oy atmaya çalıştım.Lütfen sizde bana yardımcı olun :)
htt*p://apps*.fac*eboo*k.co*m/avons*uperm*agnify/the*_pho*to.ph*p?show_ap*p=1686
Yıldızları silmeyi unutmayın :)

kızlar fotoğrafımı 5 kişi beğenmiş 10 kişiye de davet gönderdim. Kazanıp kazanmadığımızı ne zaman nasıl öğreniyoruz

davet göndermek yetmio davet gönderdiklerinin avonu begenmesi gerek canım:):) benmkiler begendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…