• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Rosense'a yolladım,hemen döndüler ve Alsancak mağazalarına yönlendirdiler.

Ixora ise 2 hafta içinde yollayacağını söyledi numuneleri;ama ben azıcık şeyler istemiştim.Kendileri extradan koyuyorlar mı?

bende istemek istiyom kargo yokmu ücreti aydınlatırmasınız ürünlerde varmı denemek amaçlı istesem
pardon yanlış anlamışım onun için sildim :)
canım rosense 2.500 aldı ixora 3.500 (istanbula)ama heralde yaşadın yere göre değişiyodur gene bu civarlarda gelir
sor abilirsin şuraya kargo ücreti ne kadar olur diye
ixora rosense vs googldan yazıp iletişim formunu doldur canım
onlar sana geri dönerler

Son düzenleme:
Rosense'a yolladım,hemen döndüler ve Alsancak mağazalarına yönlendirdiler.

Ixora ise 2 hafta içinde yollayacağını söyledi numuneleri;ama ben azıcık şeyler istemiştim.Kendileri extradan koyuyorlar mı?
canım genelde 5 bayan 3 erkek parfümü 5ml şişede 5 tane salyangoz kremi kağıt poşetin içinde küçük bunları yolluyolar
ben sadece salyangoz istemiştim bana aynen bu şekilde geldi
parfüm kokularınıda kendileri ayarlıyo sanırsam isteğe göre yollamıyolar ama gelen varmı bilmiyorum:sm_confused:

canım genelde 5 bayan 3 erkek parfümü 5ml şişede 5 tane salyangoz kremi kağıt poşetin içinde küçük bunları yolluyolar
ben sadece salyangoz istemiştim bana aynen bu şekilde geldi
parfüm kokularınıda kendileri ayarlıyo sanırsam isteğe göre yollamıyolar ama gelen varmı bilmiyorum:sm_confused:

Ben istedim ama;bakalım beğenmezsek oda parfümü yaparızkaydirigubbakcemile3

kızlar fischeme mail gönedrirken adınızı soyadınızı ve adresinizi mi yazıosunuz.. ben geçende hiç bişi yazmadım dönmediler

selamlar. banada aft gıdadan ve drynitesten geldi kargo.ixorayı hala bekliyorum . rosense tekrar mail attım . ayol hep olumsuz cevap veriyorlar yawwwwwww:(((

cnm aft gıddaya ne zmn attın mail?? numune gönderimi bitti diyordu bilgin wr mı
ayrıca drynitest yanlıs mı yazdın çıkmadı google da

Back